Werken bij OSRE (Market Suite)

OSRE is opgericht in 2012 en heeft software ontwikkeld waarmee vastgoedprofessionals zoals beleggers, ontwikkelaars en makelaars ondersteund worden bij het digitaal verhuren en verkopen van hun woningen. Het doel is om de vastgoedtransactie te digitaliseren en efficiënter te maken. De drive van OSRE is om alles wat ze doen slimmer te maken, door goed te luisteren en verder te gaan dan digitalisering. Zo willen we dagelijkse verwachtingen overtreffen.

Je moet bij OSRE komen werken als je grenzeloos ambitieus bent en het leuk vindt om veel verantwoordelijkheid te krijgen.

Amadeus Geelhuysen
Amadeus Geelhuysen
Head of Operations
  • Hoofdkantoor in Amsterdam
  • Actief op de Nederlandse markt
  • 25% / 75%
  • Gem. leeftijd 31 jaar
  • 22 medewerkers
  • Thuiswerkmogelijkheden

Ontwikkelen binnen de organisatie

Binnen OSRE is het mogelijk om verschillende kanten op te groeien. Er wordt ook buiten je huidige discipline gekeken naar mogelijkheden. Het is afhankelijk van hoe je jezelf ontwikkelt en welke mogelijkheden er op dat moment zijn. Ook internationaal kun je groeien want OSRE heeft de ambitie om de komende jaren in 8 landen te gaan opereren.

Waarom werken bij OSRE (Market Suite)

Irshad
Irshad
Campagne Manager

Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging in een leuk team waar ik mijn creativiteit en ondernemerschap op kon loslaten. Dit heb ik gevonden bij OSRE/Realmark. Vanaf het eerste gesprek voelde ik direct een klik. De stap was daarom snel gemaakt!

Fabrizio Kruisland
Fabrizio Kruisland
Head of Development

Na professionele ervaring op te hebben gedaan als Software Engineer en zelfstandig ondernemer ben ik in aanraking gekomen met OSRE Realmark. De passie van de founders in combinatie met hun toekomstvisie, was voor mij reden genoeg om de stap te maken.

Amadeus Geelhuysen
Amadeus Geelhuysen
Head of Operations

Ik was op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging bij een bedrijf met een gaaf product en met een jong, energiek en ambitieus team. Dit heb ik gevonden in OSRE.

Lars Quint
Lars Quint
Business Development Manager

Ik vond het heel interessant om bij een startup te gaan werken omdat ik daar niet binnen een hokje geplaatst werd, maar zelf kan uitvogelen wat ik leuk vind.

Jacobien Grobben
Jacobien Grobben
Client Succes Manager

De vastgoedmarkt heeft mij altijd geïnteresseerd, aangezien mijn vader makelaar is. Dat de functie bij OSRE marketingcampagnes, communicatie en veel verantwoordelijkheden bevat, waarbij de klant centraal staat, sprak me daarom heel erg aan! Het is een gezellig kantoor met een open cultuur, je leert er veel waardoor je je kunt blijven ontwikkelen.

Banen bij OSRE (Market Suite)

Vakgebied
Er zijn meer vacatures beschikbaar in andere talen
Klik hier voor vacatures in het Engels

Wat is onze grootste uitdaging?

In Nederland leveren wij het product voor het geautomatiseerd verhuren of verkopen van woningen, de transactie. Onlangs hebben wij een strategisch partner aan boord gekregen waarmee OSRE aan de vooravond staat van exponentiele groei in Nederland en Europa door zowel de doorontwikkeling van ons bestaande product en het ontwikkelen van nieuwe producten. Om deze groei te realiseren breiden wij ons jonge team verder uit met mensen die grenzeloos ambitieus zijn. Die zelf omstandigheden creëren om te doen wat ze willen doen. Waarmee we onze opdrachtgevers een glimlach op hun gezicht toveren.

‘Ons jonge team verder uitbreiden met mensen die grenzeloos ambitieus zijn.’

OSRE (Market Suite)