Werken bij Salsa Shop

Salsa Shop is een Mexicaanse voedselketen die is opgericht in 2014 en inmiddels 10 vestigingen heeft. Er werken ongeveer 130 mensen, verspreid over de verschillende vestigingen in Nederland.

“ Je moet níet bij SALSA SHOP komen werken als je niet tegen veranderingen kan. Je moet wél bij SALSA SHOP komen werken als je snel stappen omhoog wilt maken. ”

Louis Wesseling
HR Directeur
  • Hoofdkantoor in Amsterdam
  • In Nederland actief
  • 50% / 50%
  • Gem. leeftijd 23 jaar
  • 130 werknemers

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Bij SALSA SHOP begint iedereen als Team Member (TM). Als TM leer je alles wat er te leren valt binnen SALSA SHOP, van het voorbereiden van eten tot het serveren van klanten. De volgende stap is de functie van Shift Leader (SL). Een SL heeft de verantwoordelijkheid over een shift als de General Manger er niet is en vormt dan het aanspreekpunt. Na SL komt de General Manager (GM). Als GM ben je eindverantwoordelijk voor de winkel en het personeel en leer je hoe het is om je eigen bedrijf te runnen. Dan is er nog de mogelijkheid de stap te maken naar Supermanager (SM). Een SM heeft meer shops onder zijn hoede en ondersteunt de GM’s.

Waarom werken bij Salsa Shop

Raziah Fatehmahomed
Raziah Fatehmahomed
Team Member

Ik wilde graag werken bij een leuk restaurant met gezellige collega's. De cultuur en sfeer bij Salsa Shop is heel leuk en daarom werk ik hier met veel plezier.

Oscar Soto
Oscar Soto
Kok

Ik houd heel heel erg van koken en ze zochten bij Salsa Shop een kok.

Banen bij Salsa Shop

Vakgebied
Er zijn meer vacatures beschikbaar in andere talen
Klik hier voor vacatures in het Engels

Wat is onze grootste uitdaging?

Salsa Shop wil in 2020 twintig vestigingen in Nederland en omringende landen hebben, maar daar zijn we nog niet. Om deze groei mogelijk te maken zijn we op zoek naar een team dat hard kan werken en in de toekomt – door ervaring - cruciale posities zal vervullen.

‘In 2020 groeien naar 20 Shops.’

Salsa Shop