Werken bij EuroSort B.V.

EuroSort B.V. is gespecialiseerd in de ontwikkeling en assemblage van hoogvolume sorteersystemen voor diverse toepassingen. Denk hierbij aan orderverwerking, retouren, het tellen van en sorteren naar maat, kleur, type producten, e-commerce en crossdocking. Het bedrijf is opgericht in 2001 en gelooft in kwalitatieve eenvoud. Daarom zijn de sorteermachines altijd simpel, robuust en gemaakt van hoge kwaliteit materialen en onderdelen. Deze combinatie levert een systeem dat het werkproces optimaliseert en efficiënter maakt, kostbare vloerruimte bespaart en de productiviteit verbetert en verhoogt.

EuroSort is een innovatief bedrijf dat altijd in beweging is, wat voor mij automatisch een extra plus betekent!

Marco Vonk
Marco Vonk
Purchaser
  • Opgericht in 2001
  • Hoofdkantoor in 's-Graveland
  • Wereldwijd actief, vestigingen in Nederland, Spanje en Noord-Amerika
  • 180 werknemers
  • Gem. leeftijd 45 jaar
  • Hybride werken bij kantoorfuncties
  • In de werkplaats zijn werkkleding en veiligheidsschoenen verplicht en dit wordt verschaft door EuroSort B.V.

Ontwikkelen binnen de organisatie

EuroSort vindt persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Er zijn dan ook veel mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen. Momenteel ontwikkelt EuroSort een opleidingsbeleid om dit concreter vorm te geven.

Waarom werken bij EuroSort B.V.

Andre Meulman
Andre Meulman
PLC Software Engineer, afdeling Control

Met een voorliefde voor techniek was ik altijd al op zoek naar een werkomgeving waarin ik met meerdere technieken te maken heb. Bij EuroSort komen verschillende systemen samen in de besturing van de sorteerinstallaties. Van aansturing van verschillende sensoren, actuators, motoren en servodrives, tot de communicatie tussen verschillende systemen, zoals servers, HMI en camera's.

Sjoerd van Schie
Sjoerd van Schie
Mechanical Installation Coordinator

Ik werkte al freelance voor dit bedrijf als Installatie Supervisor en ben gevraagd om de coördinatie te gaan doen. Het is een jong en levendig bedrijf dat wereldwijd actief is: dit gaf mij als Monteur de kans om werkend te reizen. Op die manier heb ik leuke ervaringen opgedaan. Tegenwoordig begeleid ik de installaties.

Wiebe de Jong
Wiebe de Jong
Manager TECH

Ik ben gestart als stagiair (Engineer) toen het bedrijf nog maar enkele medewerkers had (bijna negentien jaar geleden). Door het type bedrijf heb ik altijd kansen gehad om me te ontwikkelen en om door te groeien in de organisatie. Het is nooit saai geweest omdat het bedrijf en het product zich steeds blijft ontwikkelen. Daarbij staat het bedrijf altijd open voor nieuwe ideeën.

Marco Vonk
Marco Vonk
Purchaser

Ik ben in 2011 begonnen als Engineer bij EuroSort. Daarnaast deed ik project-gerelateerde inkopen. Door de dynamische groei van EuroSort ben ik mij gaandeweg meer gaan concentreren en professionaliseren op het inkoopvlak. Mede doordat de organisatie prima aanvoelt, waar wij gezamenlijk voldoening uithalen, is dit een enorme stimulans om mij verder te ontwikkelen en het enthousiasme groot te houden. Dit is voor mij een sterk punt van EuroSort!

Banen bij EuroSort B.V.

Vakgebied
Er zijn meer vacatures beschikbaar in andere talen
Klik hier voor vacatures in het Engels

Wat is onze grootste uitdaging?

Wij zijn door de Corona-pandemie in een enorme groeispurt terechtgekomen waardoor werkzaamheden explosief zijn toegenomen. Onze uitdaging is om de bezetting op het juiste niveau te krijgen. Daarnaast ligt de uitdaging ook bij het innoveren om in de top 3 van beste spelers in de markt te blijven.

‘De bezetting op het juiste niveau krijgen’

EuroSort B.V.