Werken bij DLF Group

DLF Group is wereldleider in de ontwikkeling en verkoop van hoogwaardige gras-, klaver- en luzernezaden voor de agrarische en (professionele) gazonmarkt. Door nieuwe rassen en producten continu te ontwikkelen met een sterke focus op kwaliteit en betrouwbaarheid, biedt DLF Group aantoonbare waarde aan de business van hun klanten en andere relaties.

Als je elke dag hetzelfde wilt doen en op zoek bent naar structuur moet je níet bij DLF komen werken. Als je houdt van afwisselingen en graag uitgedaagd wilt worden moet je wél bij DLF komen werken.

Jack Boes
Jack Boes
Manager Human Resources
  • Gevestigd in Kapelle
  • Actief in meer dan 20 landen
  • 33% / 67%
  • Gem. leeftijd 50 jaar
  • 100 werknemers in Nederland
  • Wereldwijd meer dan 2000 werknemers

Ontwikkelen binnen de organisatie

Bij DLF word je aangemoedigd om te investeren in jezelf. Daarom zijn er diverse trainingen en opleidingen beschikbaar om jouw ontwikkeling te stimuleren. Je groeipad binnen DLF staat niet vast maar er zijn altijd mogelijkheden bespreekbaar voor een volgende stap. Zorg ervoor dat je er klaar voor bent.

Waarom werken bij DLF Group

Arjen Mosselman
Arjen Mosselman
Coördinator Sales België, Nederland en Luxemburg

De landbouw in Nederland produceert veel startmateriaal (zaaizaden, pootgoed, plantuien, bollen, etc.) die in de hele wereld worden gebruikt om voedsel te produceren. Voldoende voedsel produceren - met respect voor het klimaat en natuur - is een enorme uitdaging. Als het zevende grootste zaaizaden bedrijf ter wereld levert DLF hierin een grote bijdrage. Ik vind het prachtig om hier onderdeel van uit te maken!

Ferdie Maljaars
Ferdie Maljaars
Teeltadviseur

Als teeltadviseur heb ik een mooie, afwisselende baan: van contracteren en teeltbegeleiding tot aan de graszaadoogst. Het werk vindt plaats in de buitenlucht. Ik bezoek verschillende percelen door het hele werkgebied in Zeeuws-Vlaanderen. Tel daar het contact met telers bij op, en zo kom je tot een uitdagende baan waarin je een zo goed mogelijke teelt voor de telers en voor DLF wilt verzorgen.

Johan Pastoor
Johan Pastoor
Supervisor Logistiek

Ik was op zoek naar een leuke uitdagende functie in een logistieke omgeving. Het werken in (internationaal) teamverband maakt iedere dag weer tot een uitdaging om klanten optimaal te kunnen bedienen.

Bjorn
Bjorn
Junior Infrastucture Architect

Wat mij vooral aansprak is de zelfstandigheid en de vrijheid die de functie biedt. De afwisseling en de uitdaging die het werk met zich meebrengt zorgt ervoor dat ik elke dag met een goed gevoel begin!

Mirjam Kloosterman
Mirjam Kloosterman
Associate Breeder, R&D

Na mijn studie ging ik op zoek naar een leuke baan in de agrarische sector. Toen kwam ik de vacature Assistent Veredelaar van DLF tegen. Deze vacature sprak me aan, omdat het een afwisselende baan is waar je binnen en buiten werkzaam bent. Daarnaast vond ik de sfeer in het bedrijf fijn. Ik heb deze functie enkele jaren met veel plezier vervuld. In 2023 kon een mooie stap maken naar de functie van Associate Breeder. Dit is een functie met meer verantwoordelijkheden als voorbereiding op een volgende stap naar de functie van Breeder.

Lars van Koeveringe
Lars van Koeveringe
Logistic Support, afdeling Logistics

Na het afronden van mijn studie ben ik gaan zoeken naar een leuke baan waarin ik mijzelf kan blijven ontwikkelen. DLF gaf mij deze mogelijkheid. Ik ben gestart als Accounting Assistant op de afdeling Finance. Hier heb ik veel geleerd en ook goed inzicht gekregen in het bedrijfsproces. In 2023 ben ik overgestapt naar de afdeling Logistics. In de functie van Logistic Support heb ik veel afwisseling in mijn werkzaamheden en veel contact met klanten. Dit geeft mij plezier in mijn werk. Daarbij maakt het mij zeer enthousiast dat DLF aan het investeren is in jonge werknemers.

Thomas van Tetering
Thomas van Tetering
Coördinator Product Management en Marketing

Na mijn studie zocht ik een creatieve en technische baan in de agrarische sector. Via mijn familie, die al jaren graszaad teelt voor DLF, kwam ik bij deze vacature terecht. Verder sprak de diversiteit van de functie en ontwikkelingsmogelijkheden mij meteen aan, daarnaast ook het werken met internationale collega’s.

Wouter Wevers
Wouter Wevers
Commercieel Logistiek Medewerker

Hiervoor was ik werkzaam bij een koel- en vriesbedrijf. Na mijn wereldreis was ik opzoek naar een nieuwe uitdaging en deze vond ik via Spielwork bij DLF, Ik ben verantwoordelijk voor alle weide mengsels, de Belgische tak van een grote afnemer en deels logistiek Benelux. Deze geheel nieuwe kant van Logistiek, met zijn nieuwe uitdagingen sprak mij enorm aan!

Banen bij DLF Group

Vakgebied
Er zijn meer vacatures beschikbaar in andere talen
Klik hier voor vacatures in het Engels

Wat is onze grootste uitdaging?

De grootste uitdaging van DLF is onze groeiambitie verwezenlijken. Dit doen we door innoverende producten te ontwikkelen en te blijven investeren in efficiëntie en onze medewerkers.

‘Onze grootste uitdaging is om onze groeiambitie te verwezenlijken.’

DLF Group