Banen

Team Assistant (voor Technisch Managers)

Team Assistant (voor Technisch Managers)

Savills Amsterdam

Wat is vereist?

 • Minimaal MBO-diploma
 • Minimaal twee jaar werkervaring
 • Communicatief sterk, zowel in het Nederlands als Engels
 • Klantgericht, accuraat en integer
 • Goed kunnen samenwerken, plannen en organiseren

Wat krijg je?

 • €2.400 - €3.000 bruto p/m
 • 32 tot 40-urige werkweek
 • 25 vakantiedagen
 • Uitgebreid trainingsaanbod

Wat doe je?

 • 20% Aanvragen opstellen
 • 25% Opdrachten uitzetten
 • 25% Onderhoudscontracten opstellen
 • 20% Interne systemen updaten
 • 10% Telefonisch / via e-mail contact met huurders en leveranciers

Deze vacature is gemaakt op basis van gesprekken met medewerkers in de functie. Zo krijg jij een realistisch beeld van de baan.

Stel direct een vraag

Annejet Remmelzwaal

Recruitment

Vacature

Als Team Assistant (voor Technisch Managers) bij Savills ondersteun je de Technisch Manager bij het technisch beheer van een vastgoedportefeuille. De vastgoedportefeuilles zijn veelal van internationale opdrachtgevers. De verschillende vastgoedportefeuilles zijn zeer uiteenlopend; van kantoren en winkelcentra tot logistiek vastgoed. Je stelt onderhoudscontracten, technische adviezen en rapportages op en bewaakt de planning en het budget. Daarnaast verwerk je verschillende documenten zoals goedkeuringsaanvragen, opdrachtbevestigingen en opdrachtbonnen. Ook zorg je voor de archivering van de technische documenten in de diverse digitale systemen.

Je zult nauw samenwerken met de Technisch Managers op de afdeling Property Management. Op deze afdeling werken 40 professionals, verdeeld over drie disciplines: technisch, administratief en commercieel beheer. In deze functie richt jij je op het technisch management van vastgoedportefeuilles die zich voornamelijk bevinden in de Randstad. Een technische achtergrond is voor deze functie niet vereist, enige affiniteit met vastgoed of techniek is een pré.

Als je het leuk vindt om de technisch managers zo goed mogelijk te ondersteunen bij alle werkzaamheden, en je er tegen kunt dat er soms ad hoc taken op je bord komen te liggen, dan is dit een baan voor jou.

Agenda

Team Assistant (voor Technisch Managers)
Yvonne van Sprang

Op een leuke dag doe ik gevarieerde werkzaamheden en merk ik dat alles binnen mijn portefeuille goed verloopt.

Op een minder leuke dag zit alles tegen. Een gas/elektra aansluiting in één van de panden dreigt bijvoorbeeld te worden afgesloten.

 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • 12:00
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00

Voorbeeld uit de praktijk

Je gaat een goedkeuringsaanvraag indienen bij de klant. Hoe ga je te werk?

Je dient een goedkeuringsaanvraag in omdat jullie grote werkzaamheden willen aanbesteden waarvan de kosten ook voor de eigenaar van het pand zijn. Allereerst vraag je (eventueel samen met de Technisch Manager) offertes op bij een leverancier. Vervolgens stel jij de goedkeuringsaanvraag op. Deze documenteer je bijna altijd in het Engels omdat de meeste eigenaren Engelstalig zijn. In deze aanvraag licht je toe waarom je met een specifieke partij wil samenwerken en wat de meerwaarde van die organisatie is. Vervolgens stuur je de aanvraag richting de eigenaar. Na goedkeuring zetten jullie het werk uit. Je neemt contact op met de leverancier om de werkzaamheden in te plannen. Zodra alles is ingepland, communiceer je dit naar de huurders en eigenaar van het pand. Tijdens de werkzaamheden monitoren jij en de Technisch Manager de voortgang.

Groeipad

Het trainingsaanbod bestaat uit Persoonlijke Ontwikkeling (zelfkennis & reflectie) en Kennis & Vaardigheden. Daarnaast wordt er een trainingsprogramma aangeboden.

Team Assistant (voor Technisch Managers)
Junior TM
Medior TM
Senior TM
Associate
Associate Director

Werken bij Savills

Savills is een wereldwijde vastgoeddienstverlener met een internationaal netwerk van meer dan 600 kantoren en 39.000 werknemers in meer dan 70 landen. Dit netwerk biedt een grote verscheidenheid aan gespecialiseerde advies-, beheer- en transactiediensten aan klanten over de hele wereld.  Hun internationale netwerk en expertise is echter niet hetgeen wat hen onderscheidt. Savills gelooft dat het uiteindelijk mensen zijn die het verschil maken en zorgen voor een langdurige en optimale samenwerking.

Property starts with people.

 • Kantoor op Zuidas in Amsterdam
 • Actief in 70 landen
 • 38% / 62%
 • Gem. leeftijd 32 jaar
 • 140 werknemers in Nederland
 • 39.000 werknemers wereldwijd

Collega's

Fabian Penninkhof (32) - Associate, afdeling Alternative Investment

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Ik heb 2,5 jaar taxaties gedaan en toen kwam de kans voorbij om te starten bij Savills in het Investment team, waar ik nu al 2 jaar met veel plezier werk. De verwachtingen die ik bij mijn sollicitatie had zijn tot nu toe ook uitgekomen.

Wat was je vorige baan?
Taxateur woningportefeuilles bij DTZ Zadelhoff/Cushman & Wakefield.

Wat doe je in je vrije tijd?
Familie en vrienden zien, crossfit, wielrennen, klussen en feestjes.

Claire Nieuwenhuis (29) - Team Coordinator, afdeling Investment

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Tijdens mijn opleiding Facility Management ben ik in aanraking gekomen met het vastgoed. Dit sprak mij erg aan en deze functie paste daar erg goed bij. Daarnaast is het een ontzettend leuk en jong bedrijf met veel mogelijkheden.

Wat was je vorige baan?
Operational Manager - Cosmetisch Distributiecentrum.

Wat doe je in je vrije tijd?
Tennis en gezellige dingen doen met vriendinnen.

Stan van Geilswijk (25) - Senior Consultant, afdeling Taxaties

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Ik ben bij Savills begonnen op de Research & Consultancy afdeling voor mijn afstudeerstage. Na deze periode ben ik gevraagd om als Junior Taxateur te starten. Ik ben ingegaan op dit aanbod omdat de ambitieuze sfeer, platte organisatiestructuur, doorgroeimogelijkheden en voornamelijk de gezelligheid mij aanspraken.

Wat was je vorige baan?
Voor mijn baan als taxateur heb ik mijn afstudeerstage gelopen bij Savills Research & Consultancy.

Wat doe je in je vrije tijd?
Hardlopen, fietsen, klussen en met vrienden afspreken.

Justin Kruseman Aretz (27) - Senior Consultant, afdeling Agency; Workthere

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Na ongeveer een halfjaar oriëntatie op de vastgoedbanenmarkt kreeg ik van een vriend een vacature van Savills doorgestuurd. Na twee onwijs leuke gesprekken op het kantoor in Amsterdam was ik erg enthousiast om hier te beginnen. Gelukkig kreeg ik te horen dat het enthousiasme wederzijds was en zodoende ben ik in februari 2019 gestart.

Wat was je vorige baan?
Parttime Accountmanager bij Moyee.

Wat doe je in je vrije tijd?
FC Barcelona kijken, eten bij een goede pizzeria en een balletje trappen met mijn vrienden.

Yurrian van Citters (29) - Junior Consultant

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Ik ben met een afstudeerstage begonnen bij Savills. Tijdens deze periode heb ik het bedrijf al goed leren kennen. Vervolgens kreeg ik een contract aangeboden en heb ik besloten mijzelf verder te ontwikkelen in een organisatie die veel te bieden heeft. Samen met mijn leidinggevende kijken we steeds weer naar nieuwe opdrachten en uitdagingen.

Wat heb je gestudeerd?
Master Sustainable Entrepreneurship.

Wat doe je in je vrije tijd?
Motorrijden en duiken.

Thijs de Vries - Research Consultant, afdeling Research & Consultancy.

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Toen ik afstudeerde zocht ik een junior analisten functie waarin ik praktijkervaring kon gaan opdoen met markt- en data-analyse om zo mijn marktkennis over de Nederlandse vastgoedmarkt en consultancy vaardigheden te ontwikkelen. De vacature bij Savills die toen op mijn pad kwam sloot hier goed bij aan, en ook het jonge team en de platte organisatie spraken mij toen aan.

Wat heb je gestudeerd?
Master Planologie aan Radboud Universiteit.

Wat doe je in je vrije tijd?
Leuke dingen ondernemen met vrienden, goede series kijken en lekker eten.

Interessante baan?