Banen

Team Assistant (voor Technisch Managers)

Team Assistant (voor Technisch Managers)

Savills Amsterdam

Wat is vereist?

 • Minimaal MBO-diploma
 • Minimaal twee jaar werkervaring
 • Communicatief sterk, zowel in het Nederlands als Engels
 • Klantgericht, accuraat en integer
 • Goed kunnen samenwerken, plannen en organiseren

Wat krijg je?

 • €2.400 - €3.000 bruto p/m
 • 32 tot 40-urige werkweek
 • 25 vakantiedagen
 • Uitgebreid trainingsaanbod

Wat doe je?

 • 20% Aanvragen opstellen
 • 25% Opdrachten uitzetten
 • 25% Onderhoudscontracten opstellen
 • 20% Interne systemen updaten
 • 10% Telefonisch / via e-mail contact met huurders en leveranciers

Deze vacature is gemaakt op basis van gesprekken met medewerkers in de functie. Zo krijg jij een realistisch beeld van de baan.

Stel direct een vraag

Annejet Remmelzwaal

Recruitment & HR Advisor

Vacature

Als Team Assistant (voor Technisch Managers) bij Savills ondersteun je de Technisch Manager bij het technisch beheer van een vastgoedportefeuille. De vastgoedportefeuilles zijn veelal van internationale opdrachtgevers. De verschillende vastgoedportefeuilles zijn zeer uiteenlopend; van kantoren en winkelcentra tot logistiek vastgoed. Je stelt onderhoudscontracten, technische adviezen en rapportages op en bewaakt de planning en het budget. Daarnaast verwerk je verschillende documenten zoals goedkeuringsaanvragen, opdrachtbevestigingen en opdrachtbonnen. Ook zorg je voor de archivering van de technische documenten in de diverse digitale systemen.

Je zult nauw samenwerken met de Technisch Managers op de afdeling Property Management. Op deze afdeling werken 40 professionals, verdeeld over drie disciplines: technisch, administratief en commercieel beheer. In deze functie richt jij je op het technisch management van vastgoedportefeuilles die zich voornamelijk bevinden in de Randstad. Een technische achtergrond is voor deze functie niet vereist, enige affiniteit met vastgoed of techniek is een pré.

Als je het leuk vindt om de technisch managers zo goed mogelijk te ondersteunen bij alle werkzaamheden, en je er tegen kunt dat er soms ad hoc taken op je bord komen te liggen, dan is dit een baan voor jou.

Werkweek

Team Assistant (voor Technisch Managers)
Yvonne van Sprang

Op een leuke dag doe ik gevarieerde werkzaamheden en merk ik dat alles binnen mijn portefeuille goed verloopt.

Op een minder leuke dag zit alles tegen. Een gas/elektra aansluiting in één van de panden dreigt bijvoorbeeld te worden afgesloten.

 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • 12:00
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00

Voorbeeld uit de praktijk

Je gaat een goedkeuringsaanvraag indienen bij de klant. Hoe ga je te werk?

Je dient een goedkeuringsaanvraag in omdat jullie grote werkzaamheden willen aanbesteden waarvan de kosten ook voor de eigenaar van het pand zijn. Allereerst vraag je (eventueel samen met de Technisch Manager) offertes op bij een leverancier. Vervolgens stel jij de goedkeuringsaanvraag op. Deze documenteer je bijna altijd in het Engels omdat de meeste eigenaren Engelstalig zijn. In deze aanvraag licht je toe waarom je met een specifieke partij wil samenwerken en wat de meerwaarde van die organisatie is. Vervolgens stuur je de aanvraag richting de eigenaar. Na goedkeuring zetten jullie het werk uit. Je neemt contact op met de leverancier om de werkzaamheden in te plannen. Zodra alles is ingepland, communiceer je dit naar de huurders en eigenaar van het pand. Tijdens de werkzaamheden monitoren jij en de Technisch Manager de voortgang.

Groeipad

Het trainingsaanbod bestaat uit Persoonlijke Ontwikkeling (zelfkennis & reflectie) en Kennis & Vaardigheden. Daarnaast wordt er een trainingsprogramma aangeboden.

Team Assistant (voor Technisch Managers)
Junior TM
Medior TM
Senior TM
Associate
Associate Director

Werken bij Savills

Savills is een wereldwijde vastgoeddienstverlener met een internationaal netwerk van meer dan 600 kantoren en 39.000 werknemers in meer dan 70 landen. Dit netwerk biedt een grote verscheidenheid aan gespecialiseerde advies-, beheer- en transactiediensten aan klanten over de hele wereld.  Hun internationale netwerk en expertise is echter niet hetgeen wat hen onderscheidt. Savills gelooft dat het uiteindelijk mensen zijn die het verschil maken en zorgen voor een langdurige en optimale samenwerking.

Property starts with people.

 • Kantoor op Zuidas in Amsterdam
 • Actief in 70 landen
 • 38% / 62%
 • Gem. leeftijd 32 jaar
 • 140 werknemers in Nederland
 • 39.000 werknemers wereldwijd

Collega's

Boudewijn Stellingsma - Consultant op afdeling Building & Project Consultancy

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Werken bij Savills staat voor mij voor werken met jonge, ambitieuze mensen voor interessante werkgevers bij uitdagende projecten. Naast het werken wordt er veel aandacht besteed aan je persoonlijke ontwikkeling en sociale aspecten binnen en buiten je afdeling. Zo ben ik zelf ook actief geweest in het Young Professionals bestuur. Young Professionals is ontstaan uit een behoefte om kennis en ervaringen te delen met leeftijdsgenoten binnen en buiten Savills.

Jurre Bosch - Taxateur op afdeling Valuation

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Met een economische studie dacht ik niet direct aan een carrière in het vastgoed. Toen ik mij aan het oriënteren was op de banenmarkt kwam ik via via als werkstudent bij de taxatie-afdeling van Savills terecht. Dit was gelijk een goede match, waardoor ik twee maanden later in dienst ben getreden als Junior Taxateur. Mijn ambitie is om mijzelf te ontwikkelen tot een volwaardig Taxateur en uiteindelijk door te groeien naar Register Taxateur.

Habin Kocer - Associate Director Residential op afdeling Investments

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Savills Investments heeft een indrukwekkende klantenkring. Dagelijks staan we in contact met onder andere Projectontwikkelaars, buitenlandse investeerders, Nederlandse pensioenfondsen en particuliere beleggers. Hierdoor lopen ook de projecten waaraan we werken in aard en omvang uiteen. Dit maakt het werken op de Investment afdeling veelzijdig.

Emma Beuker - Analist op afdeling Research & Consultancy

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Op het moment dat ik aan de slag ging bij Savills stond ik aan de start van mijn loopbaan. Ik kan mijzelf als Analist continu ontwikkelen in mijn marktkennis binnen de afdeling Research & Consultancy. Wij kennen alle commerciële vastgoedmarkten door en door, waaronder de markt voor kantoren, retail, gezondheidszorg, logistiek en hotels. Dankzij de innovatieve benadering van marktonderzoek en de flexibiliteit en snelheid van onze experts, heeft ons team een goede reputatie opgebouwd.

Justin Kruseman Aretz - Senior Consultant Leasing op afdeling Agency

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Met trots kan ik zeggen dat er nog geen dag is geweest dat ik met tegenzin aan het werk ben gegaan, dit mede dankzij mijn collega’s. Daarnaast heeft Savills mij de ruimte gegeven om door te groeien en te leren; recentelijk heb ik een overstap gemaakt van team binnen de afdeling Agency. Door deze nieuwe uitdaging ben ik mij volop aan het ontwikkelen in nieuwe facetten van het vastgoed.

Claire van Westerlaak – Nieuwenhuis - Senior Team Coördinator op afdeling Investments

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Als Senior Team Coördinator ben ik verantwoordelijk voor het aansturen van de Team Assistants binnen het Investment team. Deze afdeling bestaat uit circa 25 medewerkers en is opgedeeld in drie teams: Offices, Residential & Hotels en Logistics. Naast mijn leidinggevende rol ben ik als coördinator van het begin tot einde bij een vastgoedtransactie betrokken. Doordat ik nauw samenwerk met de Consultants en echt onderdeel ben van de teams, leer ik elke dag inhoudelijk weer bij over de vastgoedmarkt.

Interessante baan?