Werken bij Savills

Savills is een wereldwijde vastgoeddienstverlener met een internationaal netwerk van meer dan 600 kantoren en 39.000 werknemers in meer dan 70 landen. Dit netwerk biedt een grote verscheidenheid aan gespecialiseerde advies-, beheer- en transactiediensten aan klanten over de hele wereld.  Hun internationale netwerk en expertise is echter niet hetgeen wat hen onderscheidt. Savills gelooft dat het uiteindelijk mensen zijn die het verschil maken en zorgen voor een langdurige en optimale samenwerking.

Property starts with people.

“ Je moet níet bij Savills gaan werken als je alleen gebaande wegen wilt bewandelen. Je moet wél bij Savills gaan werken als je iemand bent die initiatief neemt, kansen pakt en het fijn vindt om te werken in vrijheid. ”

Annejet Remmelzwaal
Annejet Remmelzwaal
Recruiter
  • Kantoor op Zuidas in Amsterdam
  • Actief in 70 landen
  • 38% / 62%
  • Gem. leeftijd 32 jaar
  • 140 werknemers in Nederland
  • 39.000 werknemers wereldwijd

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Het trainingsaanbod bestaat uit Persoonlijke Ontwikkeling (zelfkennis & reflectie) en Kennis & Vaardigheden. Daarnaast wordt er een trainingsprogramma voor Young Professionals aangeboden.

Waarom werken bij Savills

Fabian Penninkhof
Fabian Penninkhof
Associate, afdeling Alternative Investment

Ik heb 2,5 jaar taxaties gedaan en toen kwam de kans voorbij om te starten bij Savills in het Investment team, waar ik nu al 2 jaar met veel plezier werk. De verwachtingen die ik bij mijn sollicitatie had zijn tot nu toe ook uitgekomen.

Claire Nieuwenhuis
Claire Nieuwenhuis
Team Coordinator, afdeling Investment

Tijdens mijn opleiding Facility Management ben ik in aanraking gekomen met het vastgoed. Dit sprak mij erg aan en deze functie paste daar erg goed bij. Daarnaast is het een ontzettend leuk en jong bedrijf met veel mogelijkheden.

Stan van Geilswijk
Stan van Geilswijk
Senior Consultant, afdeling Taxaties

Ik ben bij Savills begonnen op de Research & Consultancy afdeling voor mijn afstudeerstage. Na deze periode ben ik gevraagd om als Junior Taxateur te starten. Ik ben ingegaan op dit aanbod omdat de ambitieuze sfeer, platte organisatiestructuur, doorgroeimogelijkheden en voornamelijk de gezelligheid mij aanspraken.

Justin Kruseman Aretz
Justin Kruseman Aretz
Senior Consultant, afdeling Agency; Workthere

Na ongeveer een halfjaar oriëntatie op de vastgoedbanenmarkt kreeg ik van een vriend een vacature van Savills doorgestuurd. Na twee onwijs leuke gesprekken op het kantoor in Amsterdam was ik erg enthousiast om hier te beginnen. Gelukkig kreeg ik te horen dat het enthousiasme wederzijds was en zodoende ben ik in februari 2019 gestart.

Yurrian van Citters
Yurrian van Citters
Junior Consultant

Ik ben met een afstudeerstage begonnen bij Savills. Tijdens deze periode heb ik het bedrijf al goed leren kennen. Vervolgens kreeg ik een contract aangeboden en heb ik besloten mijzelf verder te ontwikkelen in een organisatie die veel te bieden heeft. Samen met mijn leidinggevende kijken we steeds weer naar nieuwe opdrachten en uitdagingen.

Thijs de Vries
Thijs de Vries
Research Consultant, afdeling Research & Consultancy.

Toen ik afstudeerde zocht ik een junior analisten functie waarin ik praktijkervaring kon gaan opdoen met markt- en data-analyse om zo mijn marktkennis over de Nederlandse vastgoedmarkt en consultancy vaardigheden te ontwikkelen. De vacature bij Savills die toen op mijn pad kwam sloot hier goed bij aan, en ook het jonge team en de platte organisatie spraken mij toen aan.

Banen bij Savills

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

De grootste uitdaging van Savills is om niet de grootste, maar de beste te zijn. Het is niet de omvang van onze onderneming, noch onze grondige kennis van vastgoed die ons onderscheidt. Bij Savills geloven we dat vastgoed begint bij goede mensen. Mensen vormen de sleutel tot de ontwikkeling van een duurzame en succesvolle relatie. Onze ondernemende medewerkers hebben hart voor de zaak en een groot verantwoordelijkheidsgevoel om vastgoedoplossingen te vinden die de business van onze cliënten laat groeien. Onze mensen zijn geen ‘ja-knikkers’; we zijn een kritische partner met een uitgesproken mening en aandacht voor detail. We gaan niet voor de snelle winst, maar geloven in lange termijn relaties die zijn gebaseerd op vertrouwen en wederzijds respect.

‘Property starts with people.’

Savills