Werken bij Savills

Savills is een wereldwijde vastgoeddienstverlener met een internationaal netwerk van meer dan 700 kantoren en 40.000 werknemers in meer dan 70 landen. Dit netwerk biedt een grote verscheidenheid aan gespecialiseerde advies-, beheer- en transactiediensten aan klanten over de hele wereld.  Hun internationale netwerk en expertise is echter niet hetgeen wat hen onderscheidt. Savills gelooft dat het uiteindelijk mensen zijn die het verschil maken en zorgen voor een langdurige en optimale samenwerking.

Property starts with people.

Je moet níet bij Savills gaan werken als je alleen gebaande wegen wilt bewandelen. Je moet wél bij Savills gaan werken als je iemand bent die initiatief neemt, kansen pakt en het fijn vindt om te werken in vrijheid.

Annejet Remmelzwaal
Annejet Remmelzwaal
Recruitment
  • Kantoor op Zuidas in Amsterdam
  • Actief in 70 landen
  • 38% / 62%
  • Gem. leeftijd 32 jaar
  • 150 werknemers in Nederland
  • 40.000 werknemers wereldwijd

Ontwikkelen binnen de organisatie

Het trainingsaanbod bestaat uit Persoonlijke Ontwikkeling (zelfkennis & reflectie) en Kennis & Vaardigheden. Daarnaast wordt er een trainingsprogramma voor Young Professionals aangeboden.

Waarom werken bij Savills

Boudewijn Stellingsma
Boudewijn Stellingsma
Consultant op afdeling Building & Project Consultancy

Werken bij Savills staat voor mij voor werken met jonge, ambitieuze mensen voor interessante werkgevers bij uitdagende projecten. Naast het werken wordt er veel aandacht besteed aan je persoonlijke ontwikkeling en sociale aspecten binnen en buiten je afdeling. Zo ben ik zelf ook actief geweest in het Young Professionals bestuur. Young Professionals is ontstaan uit een behoefte om kennis en ervaringen te delen met leeftijdsgenoten binnen en buiten Savills.

Jurre Bosch
Jurre Bosch
Taxateur op afdeling Valuation

Met een economische studie dacht ik niet direct aan een carrière in het vastgoed. Toen ik mij aan het oriënteren was op de banenmarkt kwam ik via via als werkstudent bij de taxatie-afdeling van Savills terecht. Dit was gelijk een goede match, waardoor ik twee maanden later in dienst ben getreden als Junior Taxateur. Mijn ambitie is om mijzelf te ontwikkelen tot een volwaardig Taxateur en uiteindelijk door te groeien naar Register Taxateur.

Emma Beuker
Emma Beuker
Analist op afdeling Research & Consultancy

Op het moment dat ik aan de slag ging bij Savills stond ik aan de start van mijn loopbaan. Ik kan mijzelf als Analist continu ontwikkelen in mijn marktkennis binnen de afdeling Research & Consultancy. Wij kennen alle commerciële vastgoedmarkten door en door, waaronder de markt voor kantoren, retail, gezondheidszorg, logistiek en hotels. Dankzij de innovatieve benadering van marktonderzoek en de flexibiliteit en snelheid van onze experts, heeft ons team een goede reputatie opgebouwd.

Justin Kruseman Aretz
Justin Kruseman Aretz
Senior Consultant Leasing op afdeling Agency

Met trots kan ik zeggen dat er nog geen dag is geweest dat ik met tegenzin aan het werk ben gegaan, dit mede dankzij mijn collega’s. Daarnaast heeft Savills mij de ruimte gegeven om door te groeien en te leren; recentelijk heb ik een overstap gemaakt van team binnen de afdeling Agency. Door deze nieuwe uitdaging ben ik mij volop aan het ontwikkelen in nieuwe facetten van het vastgoed.

Claire van Westerlaak – Nieuwenhuis
Claire van Westerlaak – Nieuwenhuis
Team Coördinator op afdeling Investments

Als Team Coördinator ben ik verantwoordelijk voor het aansturen van de Team Assistants binnen het Investment team. Deze afdeling bestaat uit circa 25 medewerkers en is opgedeeld in drie teams: Offices, Residential & Hotels en Logistics. Naast mijn leidinggevende rol ben ik als coördinator van het begin tot einde bij een vastgoedtransactie betrokken. Doordat ik nauw samenwerk met de Consultants en echt onderdeel ben van de teams, leer ik elke dag inhoudelijk weer bij over de vastgoedmarkt.

Banen bij Savills

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

De grootste uitdaging van Savills is om niet de grootste, maar de beste te zijn. Het is niet de omvang van onze onderneming, noch onze grondige kennis van vastgoed die ons onderscheidt. Bij Savills geloven we dat vastgoed begint bij goede mensen. Mensen vormen de sleutel tot de ontwikkeling van een duurzame en succesvolle relatie. Onze ondernemende medewerkers hebben hart voor de zaak en een groot verantwoordelijkheidsgevoel om vastgoedoplossingen te vinden die de business van onze cliënten laat groeien. Onze mensen zijn geen ‘ja-knikkers’; we zijn een kritische partner met een uitgesproken mening en aandacht voor detail. We gaan niet voor de snelle winst, maar geloven in lange termijn relaties die zijn gebaseerd op vertrouwen en wederzijds respect.

‘Property starts with people.’

Savills