Werken bij Gemeente Nissewaard

De gemeente Nissewaard is sinds 2015 een fusiegemeente van de voormalige gemeenten Spijkenisse en Bernisse. Het is middelgrote gemeente van zo'n 85.000 inwoners, met een stedelijke- en dorpse kernen. Als gemeente leveren wij diensten voor de inwoners op diverse gebieden. Denk hierbij aan het uitgeven van paspoorten, maar ook het aan bieden van hulp bij schulden, het zorgen voor een groene en een schone leefomgeving etc. Dit alles om samen met de inwoners Nissewaard een mooiere plek te maken om te leven, wonen en te werken.

 

Bekijk hier de visie en missie van De Gemeente Nissewaard

  • Hoofdkantoor in Spijkenisse
  • 63% / 37%
  • Gem. leeftijd is 47 jaar
  • Ongeveer 850 medewerkers in dienst
  • Informele dresscode. Tijdens afspraken soms casual/formeel
  • Hybride werken (60% kantoor, 40% thuis afhankelijk van type functie en in- en externe afspraken)

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Allereerst hebben wij een opleidingsbudget binnen Nissewaard, waarmee medewerkers functie inhoudelijke opleidingen en trainingen kunnen volgen, maar ook coaching. Binnen de gemeente staat een groeipad niet vast, maar door de grootte van onze organisatie zijn er genoeg kansen om door te groeien binnen of buiten je functie.

Banen bij Gemeente Nissewaard

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

De belangrijkste uitdaging van de gemeente Nissewaard is om Nissewaard een mooiere plek te maken om te wonen, werken en te leven. Dit doen we samen met de inwoners en de maatschappelijke partners.

‘Elke dag werken aan een eigentijdse organisatie, die samengaat met de inwoners.’

Gemeente Nissewaard