Banen

Learning & Development Specialist

Learning & Development Specialist

YEARTH Academy Naarden

Wat is vereist?

 • Afgeronde hbo- of wo-opleiding richting Onderwijskunde, Opleidingskunde of Psychologie
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift
 • Je kunt zelfstandig en in teamverband werken
 • Je werkt nauwkeurig, je hebt oog voor details en kunt werken met deadlines

Wat krijg je?

 • €2.800 - €4.000 bruto p/m (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • 32 tot 40-urige werkweek
 • 25 vakantiedagen
 • Een reeks aan opleidingsmogelijkheden en een wekelijkse interne workshop
 • Gebruik maken van de YEARTH Gym en maandelijks begeleiding van een Personal Trainer
 • Thuiswerkmogelijkheden
 • Reiskostenvergoeding en ruime pensioenregeling
 • Laptop en telefoon

Wat doe je?

 • 50% Nieuwe trainingen ontwikkelen en innoveren
 • 20% Klantencontact uitvoeren
 • 10% Trainingen evalueren
 • 10% Met Trainers samenwerken
 • 10% Met andere afdelingen afstemmen

Deze vacature is gemaakt op basis van gesprekken met medewerkers in de functie. Zo krijg jij een realistisch beeld van de baan.

Vacature

Als Learning & Development Specialist bij YEARTH Academy ben je verantwoordelijk voor het creëren van waardevolle trainingsprogramma’s. Je bent toegewijd aan de ontwikkeling en innovatie van High Impact Trainingen, waarbij je niet alleen nieuwe trajecten ontwerpt voor klanten, maar ook bestaande trainingen vernieuwt. Daarbij werk je samen met collega's om voortdurend nieuwe werkvormen te bedenken, waarbij je jouw waardevolle kennis deelt met Trainers. Daarnaast zul je nieuwe werkvormen testen, voordat deze met Trainers worden gedeeld. Intern bij collega’s wordt een testronde uitgevoerd, waarbij je naar locaties gaat om de trainingen te observeren en te evalueren. Hierbij is de nadruk op continue verbetering, waarbij feedback wordt verzameld om de trainingen te optimaliseren.

Deze functie brengt je nauw samen met de afdelingen Projectmanagement en Customer Success, waarbij synergie en samenwerking centraal staan. Om de behoefte aan nieuwe trainingsprogramma's te identificeren, vertrouw je op wetenschappelijk onderzoek en stem je af met stakeholders om inzicht te krijgen in de specifieke eisen van de doelgroep. Jouw scherpe inzicht en betrokkenheid bij de behoeften van klanten zijn belangrijk bij het ontwikkelen van relevante en effectieve trainingsinitiatieven.

Als je het leuk vindt om aan de slag te gaan met gedragsontwikkeling en je het niet erg vindt om te werken met deadlines, dan is dit een baan voor jou.

Werkweek

Learning & Development Specialist

Op een leuke werkdag werk je aan verschillende projecten en stem je af met klanten en/of Trainers. Dit zorgt voor een afwisselende dag met verschillende taken.

Op een minder leuke werkdag zou je wellicht een gebrek aan afwisseling en uitdaging ervaren, waarbij projecten minder inspirerend zijn en er beperkte interactie is met klanten of Trainers.

 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • 12:00
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00

Voorbeeld uit de praktijk

De klant heeft via het Accountmanagement team het verzoek ingediend om een cultuurverandering binnen hun organisatie te initiëren. Wat doe je?

In reactie op de vraag van de klant heb je, in nauwe samenwerking met het Accountmanagement team, een gedetailleerd plan ontwikkeld om de gewenste cultuurverandering in gang te zetten. Je startte met een grondige analyse van de huidige situatie binnen de organisatie en identificeerde de gewenste cultuur. Vervolgens heb je met het team besproken hoe het veranderingsproces vorm kon krijgen om het beoogde resultaat te behalen. Een belangrijk aspect van de oplossing bevat effectieve communicatie- en presentatievaardigheden. Hierdoor kon je niet alleen begrijpen wat de klant nodig had, maar ook de voorgestelde aanpak helder en overtuigend presenteren. Dankzij deze gestructureerde aanpak kon je een op maat gemaakte oplossing bieden om de gewenste cultuurverandering te faciliteren.

Groeipad

De kans om binnen YEARTH Academy te groeien is volop aanwezig. Persoonlijke ontwikkeling staat vanzelfsprekend voorop, dit doe je samen met je collega's. Op vrijdagmiddag worden er workshops georganiseerd waaraan je kunt deelnemen. Daarnaast kun je verschillende trainingen en opleidingen volgen naar keuze. Het belangrijkste is dat jij verantwoordelijkheid neemt voor jouw eigen groei en ontwikkeling.

Learning & Development Specialist
Learning Architect / Learning Strategist
Consultant

Werken bij YEARTH Academy

YEARTH Academy is een vooraanstaande opleider voor professionals, teams en organisaties die gericht zijn op aanzienlijke groei en ontwikkeling. Onze organisatie heeft een betrokken en innovatieve benadering, gericht op High Impact Training programma's. Binnen de programma's van YEARTH Academy staat persoonlijke groei centraal, met op maat gemaakte leertrajecten die inspelen op individuele doelen. Dit zorgt voor een unieke leerervaring, die zowel inspirerend als uitdagend is, verrijkt met elementen van vernieuwing, confrontatie en humor. Bij YEARTH Academy wordt het leerproces geleid door ervaren professionals die zich richten op het volledig ontplooien van het potentieel.

Sinds onze oprichting in 2001 onderscheiden wij ons door een constante focus op vernieuwing. Wij denken 'out of the box' en durven buiten de paden te treden, altijd met het doel de hoogste kwaliteit te leveren. Onze programma’s zijn speciaal ontworpen om het emotionele brein te stimuleren, wat resulteert in beter leiderschap, effectievere communicatie en een verhoogd zelfbewustzijn.

Cultuur
De cultuur van YEARTH Academy bestaat uit ondernemerschap, mensgerichtheid en ambitie. Wij werken voor en samen met vooraanstaande organisaties in Nederland, die actief zijn in zowel de private als de publieke sector. Onze klanten waarderen ons om onze aanpak en de positieve impact die onze programma's hebben gehad op hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. YEARTH Academy is meer dan een opleidingsinstituut; het is een community waar elke deelnemer, trainer en medewerker bijdraagt aan een cultuur van continue groei, innovatie en ontwikkeling. Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze klanten en deelnemers? Ontdek het zelf en ervaar hoe YEARTH Academy het verschil kan maken in jouw persoonlijke en professionele groei.

 • Naarden
 • Actief in Nederland
 • Team van 85 medewerkers
 • 70% / 30%
 • Gem. leeftijd 34 jaar
 • Business Casual
 • Thuiswerkmogelijkheden

Collega's

Milotte Leeuwin - Lead Talent Acquisition

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
In 2018 kwam ik YEARTH Academy tegen via LinkedIn en ik dacht direct: hier wil ik werken. Hoe mooi is het om deel uit te maken van een organisatie die voortdurend gericht is op persoonlijke ontwikkeling en waarin ik word uitgedaagd om mijn volledige potentieel te benutten. De directeur heb ik een berichtje gestuurd en een week later mijn contract getekend. The rest is history...

Wat was je vorige baan?
Office Manager

Wat doe je in je vrije tijd?
Tijd doorbrengen met de mensen die heel dichtbij mij staan en met mijn passie voor dans bezig zijn.

Chantal Vervaart - Manager Learning & Development

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Bij YEARTH Academy draait het om persoonlijke ontwikkeling, het potentieel uit jezelf halen en écht impact maken. Dit zijn voor mij drie belangrijke pijlers die ik zoek in mijn werk en waar ik veel voldoening uithaal. Hoe mooi is het dan om bij een organisatie te werken waar dat elke dag weer centraal staat en waarbij je werkt met gelijkgestemden met hetzelfde doel.

Wat was je vorige baan?
Junior Partner

Wat doe je in je vrije tijd?
Borrelen, sporten en verschillende activiteiten ondernemen.

Sem van der Burg - Learning Consultant

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Ik ben bij YEARTH Academy gaan werken vanwege de energieke, innovatieve en open bedrijfscultuur. Het werken in een jong en gedreven team spreekt mij enorm aan, waarbij we gezamenlijk gaan voor het hoogst mogelijke resultaat.

Wat was je vorige baan?
Sales Agent

Wat doe je in je vrije tijd?
Sporten

Lisa Appel - Learning Strategist

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
De uitstraling van het pand in combinatie met de expertise binnen het Learning & Development team hebben mij direct overgehaald om te beginnen. Niet alleen wist ik direct dat ik hier veel zou leren over trainingen ontwikkelen maar ook over mezelf.

Wat was je vorige baan?
Senior Talent Relations

Wat doe je in je vrije tijd?
Met vrienden en familie tijd spenderen en genieten van muziek

Annabelle de Ruijter - Project Coordinator

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Vanuit mijn studieachtergrond, Toegepaste Psychologie, en mijn eerdere werkervaring als Project Coordinator vond ik de perfecte match bij YEARTH Academy. Het is een plek waar je veel zelf kan aandragen en ontwikkelen.

Wat was je vorige baan?
Project Coordinator / International Touring Coordinator

Wat doe je in je vrije tijd?
Sporten, wandelen met mijn hond en met vriendinnen afspreken.

Interessante baan?