Werken bij YEARTH Academy

YEARTH Academy is een vooraanstaande opleider voor professionals, teams en organisaties die gericht zijn op aanzienlijke groei en ontwikkeling. Onze organisatie heeft een betrokken en innovatieve benadering, gericht op High Impact Training programma's. Binnen de programma's van YEARTH Academy staat persoonlijke groei centraal, met op maat gemaakte leertrajecten die inspelen op individuele doelen. Dit zorgt voor een unieke leerervaring, die zowel inspirerend als uitdagend is, verrijkt met elementen van vernieuwing, confrontatie en humor. Bij YEARTH Academy wordt het leerproces geleid door ervaren professionals die zich richten op het volledig ontplooien van het potentieel.

Sinds onze oprichting in 2001 onderscheiden wij ons door een constante focus op vernieuwing. Wij denken 'out of the box' en durven buiten de paden te treden, altijd met het doel de hoogste kwaliteit te leveren. Onze programma’s zijn speciaal ontworpen om het emotionele brein te stimuleren, wat resulteert in beter leiderschap, effectievere communicatie en een verhoogd zelfbewustzijn.

Cultuur
De cultuur van YEARTH Academy bestaat uit ondernemerschap, mensgerichtheid en ambitie. Wij werken voor en samen met vooraanstaande organisaties in Nederland, die actief zijn in zowel de private als de publieke sector. Onze klanten waarderen ons om onze aanpak en de positieve impact die onze programma's hebben gehad op hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. YEARTH Academy is meer dan een opleidingsinstituut; het is een community waar elke deelnemer, trainer en medewerker bijdraagt aan een cultuur van continue groei, innovatie en ontwikkeling. Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze klanten en deelnemers? Ontdek het zelf en ervaar hoe YEARTH Academy het verschil kan maken in jouw persoonlijke en professionele groei.

Je moet niét bij YEARTH Academy gaan werken als je een afwachtende houding hebt. Onze deelnemers zijn ambitieuze professionals en organisaties die van ons een optimale service en kwaliteit verwachten. Je moet wél bij ons gaan werken als je eigenaarschap neemt en resultaat gedreven de hoogst mogelijke kwaliteit wilt leveren.

 Erik van Gend
Erik van Gend
Managing Director
  • Naarden
  • Actief in Nederland
  • Team van 85 medewerkers
  • 70% / 30%
  • Gem. leeftijd 34 jaar
  • Business Casual
  • Thuiswerkmogelijkheden

Ontwikkelen binnen de organisatie

De kans om binnen YEARTH Academy te groeien is volop aanwezig. Persoonlijke ontwikkeling staat vanzelfsprekend voorop, dit doe je samen met je collega’s. Op vrijdagmiddag worden er workshops georganiseerd waaraan je kunt deelnemen. Daarnaast kun je verschillende trainingen en opleidingen volgen naar keuze. Het belangrijkste is dat jij verantwoordelijkheid neemt voor jouw eigen groei en ontwikkeling.

Waarom werken bij YEARTH Academy

Milotte Leeuwin
Milotte Leeuwin
Lead Talent Acquisition

In 2018 kwam ik YEARTH Academy tegen via LinkedIn en ik dacht direct: hier wil ik werken. Hoe mooi is het om deel uit te maken van een organisatie die voortdurend gericht is op persoonlijke ontwikkeling en waarin ik word uitgedaagd om mijn volledige potentieel te benutten. De directeur heb ik een berichtje gestuurd en een week later mijn contract getekend. The rest is history...

Chantal Vervaart
Chantal Vervaart
Manager Learning & Development

Bij YEARTH Academy draait het om persoonlijke ontwikkeling, het potentieel uit jezelf halen en écht impact maken. Dit zijn voor mij drie belangrijke pijlers die ik zoek in mijn werk en waar ik veel voldoening uithaal. Hoe mooi is het dan om bij een organisatie te werken waar dat elke dag weer centraal staat en waarbij je werkt met gelijkgestemden met hetzelfde doel.

Sem van der Burg
Sem van der Burg
Learning Consultant

Ik ben bij YEARTH Academy gaan werken vanwege de energieke, innovatieve en open bedrijfscultuur. Het werken in een jong en gedreven team spreekt mij enorm aan, waarbij we gezamenlijk gaan voor het hoogst mogelijke resultaat.

Lisa Appel
Lisa Appel
Learning Strategist

De uitstraling van het pand in combinatie met de expertise binnen het Learning & Development team hebben mij direct overgehaald om te beginnen. Niet alleen wist ik direct dat ik hier veel zou leren over trainingen ontwikkelen maar ook over mezelf.

Annabelle de Ruijter
Annabelle de Ruijter
Project Coordinator

Vanuit mijn studieachtergrond, Toegepaste Psychologie, en mijn eerdere werkervaring als Project Coordinator vond ik de perfecte match bij YEARTH Academy. Het is een plek waar je veel zelf kan aandragen en ontwikkelen.

Banen bij YEARTH Academy

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Onze grootste uitdaging is om te profileren als een organisatie die alle benodigde elementen onderzoekt om een doorbraak te realiseren. Als specialisten in verandering durven we buiten de gebaande paden te treden, out-of-the-box programma's te ontwikkelen en processen en bestaande patronen te verbeteren. Het fundamentele principe voor ons bedrijf is om telkens weer de vooraf gestelde resultaten te overtreffen.

‘Inspireren met wetenschappelijk onderbouwde programma's en jouw training onvergetelijk maken.’

YEARTH Academy