Werken bij Vesteda

Vesteda is een ondernemende belegger die zich richt op de vastgoedsector ‘woningen’ in Nederland. Vesteda belegt gelden van institutionele beleggers, zoals pensioenfondsen en verzekeraars. De verhuurportefeuille omvat circa 27.000 woningen met een waarde van €7,4 miljard (exclusief pijplijn). De woningen van Vesteda liggen hoofdzakelijk in de kerngebieden de Randstad en de Brabantse Stedenrij.

“ Je moet níet bij Vesteda gaan werken als je op zoek bent naar een organisatie waar weinig verandering is. Je moet wél bij Vesteda gaan werken als je houdt van korte lijntjes en van aanpakken weet. ”

Fleur Meulendijks
Fleur Meulendijks
HR Adviseur
  • Amsterdam
  • Actief in Nederland
  • 48% / 52%
  • Gem. leeftijd 41 jaar
  • 200 werknemers in Nederland

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Binnen Vesteda kun je zowel in de breedte als omhoog doorgroeien. Je krijgt een persoonlijk ontwikkelprogramma en de mogelijkheid om opleidingen te volgen.

Waarom werken bij Vesteda

Jos de Koning
Jos de Koning
Regio Coördinator

Ik werk al jaren in de vastgoedbranche en altijd voor beheer van woningen en complexen. Voornamelijk in Amsterdam en het is heel interessant en boeiend om je met zoiets belangrijks als hoe mensen wonen, te mogen bemoeien. En dat in mijn eigen stad. Hoe mooi!

Fleur Meulendijks
Fleur Meulendijks
HR Adviseur

Ik ben hier komen werken omdat Vesteda een bedrijf in beweging is met mooie uitdagingen, o.a. op het gebied van duurzaamheid. Wat ik fijn vind, is dat ik de vrijheid krijg om diverse HR projecten op te pakken. Ook het vastgoed trekt mij aan, het is een tastbaar product. Tot slot heerst er een open, prettige cultuur.

Thomas van der Linde
Thomas van der Linde
Medewerker Procurement

Vesteda is mijn eerste werkgever na het behalen van mijn opleiding. Het unieke aan deze organisatie is dat iedereen unieke kansen krijgt. Dit om mogelijkheden te geven die je op het eerst ogenblik niet zou verwachten.

Ivo Karsemeijer
Ivo Karsemeijer
Reporting Analist

Na het afronden van de master Business Administration, zocht ik een leuke baan binnen een financiële afdeling van een groot bedrijf. Bij Vesteda kreeg ik de mogelijkheid om een goede stap te zetten als allround financial.

Dulce Rustenberg
Dulce Rustenberg
Medewerker Online Sales

Vesteda is een commerciële organisatie waar de huurder en werknemer centraal staan. Binnen mijn huidige functie heb ik veel contact met onze kandidaat huurders. Elke dag is er een nieuwe uitdaging, waardoor ik de mogelijkheid krijg om mijn competenties verder te ontwikkelen.

Alle banen bij Vesteda

Wat is onze grootste uitdaging?

Vesteda zoekt continu naar nieuwe en bestaande projecten om aan de vraag van betaalbare huurwoningen te kunnen voldoen. Daarbij is onze huidige woningportefeuille belangrijk. Sommige wooncomplexen beheren wij tientallen jaren. De eisen die gesteld worden op het gebied van duurzaamheid en energieverbruik zijn hoger geworden. Vesteda doet er alles aan om de oudere woningen aan te passen en ze ook toekomstbestendig te maken, zodat onze huurders zich nog jaren thuis voelen in deze woningen.

‘De woningen toekomst bestendig maken.’

Vesteda