Werken bij SMA B.V.

SMA B.V. is een internationale onderneming gevestigd in Mierlo (nabij Eindhoven). De kernactiviteiten van het bedrijf zijn het construeren, fabriceren, assembleren, leveren en monteren van constructies en machines beoogd voor het bieden van een logistieke oplossing. De drie prominente labels - SACO Airport Equipment, THIEL Storage and Handling Systems en Viking Airport Equipment hebben het algehele doel om een optimalisatieslag voor de logistieke afwikkeling te realiseren.

Waarbij SACO Airport Equipment en Viking Airport Equipment wereldwijd bekend zijn als de specialisten op het gebied van systemen voor afhandeling en opslag van luchtvracht, richt THIEL Storage & Handling Systems zich op uiteenlopende gebruiksvriendelijke en veilige opslag- en handlingssystemen. SACO en THIEL hebben hun ontwerp- en operationsfaciliteiten in Nederland gevestigd en Viking in Bacup (Engeland).

Onboardingsproces
Bij SMA B.V. streven we ernaar om je onboarding zo soepel en verrijkend mogelijk te maken. Vanaf het moment dat je bij ons begint, doen we ons best om je meteen thuis te laten voelen.

Op je eerste werkdag word je verwelkomd door je directe collega's en je leidinggevende, die je eerste aanspreekpunt zullen zijn en je voorzien van alle werkinhoudelijke informatie. Ons HR-team zal je vertrouwd maken met de bedrijfscultuur en -waarden, evenals praktische zaken zoals urenverantwoording, faciliteiten en meer. Tijdens de onboardingsperiode kom je onder andere meer te weten over onze bedrijfsstrategie en doelen, zodat je inzicht krijgt in onze visie en hoe jouw rol past in het grotere geheel.

Wij geloven sterk in jouw potentieel en streven ernaar om je snel te laten excelleren in je nieuwe rol. Dankzij onze informele bedrijfscultuur staat iedereen klaar om je te ondersteunen en begeleiden terwijl je je weg vindt in onze organisatie.

Wij staan altijd open voor nieuwe getalenteerde medewerkers binnen onze organisatie. Ben je geïnteresseerd in werken bij SMA B.V. maar staat jouw droomvacature er niet tussen? Of zijn er op dit moment geen openstaande vacatures? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt je introductie en CV sturen naar vacatures@sma-mc.com.

  • Hoofdkantoor in Mierlo
  • Actief in 40 landen
  • 75 werknemers in Nederland
  • 100 werknemers wereldwijd
  • 14% / 86%
  • Gem. leeftijd 44 jaar
  • Casual op kantoor, werkkleding in de productie

Ontwikkelen binnen de organisatie

Het groeipad binnen SMA B.V. is niet afgebakend. Met de introductie van onze nieuwe ontwikkelcyclus, waarin functioneren en beoordelen centraal staan, faciliteren we ruimte voor het inrichten van een Persoonlijk Ontwikkelingsplan. In dit plan spelen we in op behoeftes, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Je wensen hierin worden samen met de leidinggevende en HRM afgestemd. De ontwikkelcyclus dient al leidraad om je groei en ontwikkeling binnen de organisatie verder te stimuleren.

Waarom werken bij SMA B.V.

Mark van Wanrooij
Mark van Wanrooij
Samensteller / Lasser

Ik heb hiervoor in een productiebedrijf gewerkt die naadloze buizen produceert met grote machines. Ik wilde toch meer met mijn handen gaan doen dan alleen knoppen bedienen.

Frits van Heugten
Frits van Heugten
Calculator

Ik ben met SMA in contact gebracht via een detacheringsbureau. Tijdens mijn eerste gesprek hier viel mij op dat de lijnen kort zijn, en de sfeer redelijk informeel. Tegelijkertijd worden wel succesvol serieuze miljoenen-projecten over de hele wereld uitgevoerd. Deze combinatie sprak mij sterk aan, en met veel plezier mag ik hier sinds 2014 deelgenoot aan zijn!

Linda van Ingen
Linda van Ingen
Verkoop binnendienst medewerkster

Na een gedwongen ontslag vanwege reorganisatie, moest ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Functie toen was receptioniste, met toevoeging administratieve taken, en inkoop. Het toepassen van mijn 4 talen, gaf mij de doorslag, en de veelzijdigheid, die ik kon gaan uitvoeren.

Arkadiusz Krasicki
Arkadiusz Krasicki
Monteur

Ik ben bij SMA gaan werken omdat ik al van kinds af aan bezig ben met klussen. Ik probeer me te ontwikkelen, nieuwe technologieën te leren en mijn vaardigheden te perfectioneren, dankzij dit bedrijf heb ik zo'n kans.

Niels van Acht
Niels van Acht
Bedrijfskundig Engineer

Na zeven jaar bij mijn vorige werkgever was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Op mijn wensenlijstje stonden de volgende zaken: techniek, groeipotentieel, goede sfeer en de mogelijkheid om mezelf verder te ontwikkelen. Dit heb ik gevonden bij SMA.

Marianne van Eldert
Marianne van Eldert
Project Coordinator

Binnen SMA werkt je in de rol al projectcoordinator met veel mensen samen. Samen met onder andere monteurs, planner, engineering zorg je samen dat een project tot een goed einde wordt gebracht. Ik vind het tof om van SMA de kans te krijgen om op zoveel verschillende vlakken bezig te mogen zijn.

Rens Verlaak
Rens Verlaak
Engineer

Na mijn studie werktuigbouwkunde (WTB) ben ik via een detacheringsbureau in contact gekomen met SMA. Door de juiste ondersteuning vanuit SMA heb ik in het eerste jaar veel ervaring op gedaan als Engineer. Je rolt steeds meer in de technische ontwikkelingen/producten van SMA wat uitdagend is om je kennis en vaardigheden in een snel tempo door te ontwikkelen.

Niels Doensen
Niels Doensen
Stagiair Engineering

Ik studeer Werktuigbouwkunde in Eindhoven waarvoor ik stage moest lopen. Wesley van den Ven ken ik al een tijdje. Toen hij ruim een jaar geleden over zijn werk sprak was ik direct geïnteresseerd. Het leek het me meteen leuk om ooit stage te lopen bij SMA. Dat leek toen nog ver weg. Echter, een jaar later zit ik hier op een superleuke plek bij SMA!

Kirstin Metzelaars
Kirstin Metzelaars
Magazijnmedewerker

Hiervoor was ik werkzaam bij een grote truck fabrikant waar de lijnen toch erg lang waren. Bij een kleiner bedrijf zoals SMA zijn de lijnen gelukkig veel korter en men kent elkaar bij naam. Het gevoel van 'wij doen het samen' is erg fijn.

Coen van der Kroon
Coen van der Kroon
Site Coördinator Assemblage

Ik ben gaan solliciteren bij SMA, omdat ik naar een nieuwe uitdaging opzoek was. Ook leek het mij leuk om te gaan reizen voor mijn werk.

Jeroen Grootens
Jeroen Grootens
HR & Finance Assistant

Tijdens mijn laatste jaar van de HRM-opleiding was ik al actief op zoek naar een baan voor na mijn studie. Op LinkedIn kwam ik een vacature tegen voor de functie van HR & Finance Assistant bij SMA. Ik had al positieve verhalen gehoord over SMA, dus ik besloot te solliciteren. Tijdens de eerste gesprekken merkte ik meteen dat de lijntjes kort zijn binnen de organisatie en dat er een prettige sfeer heerst. Deze ervaring werd bevestigd tijdens mijn eerste weken. Ik ben enorm blij met deze geweldige start van mijn carrière in HR bij SMA!

Banen bij SMA B.V.

Vakgebied
Er zijn meer vacatures beschikbaar in andere talen
Klik hier voor vacatures in het Engels

Wat is onze grootste uitdaging?

De grootste uitdaging van SMA B.V. is het continu optimaliseren van de bedrijfsprocessen om op deze wijze te groeien en daarmee te conformeren aan de wensen en behoeften op de markt.

‘Organiseren, innoveren en anticiperen om de slagkracht richting de markt te behouden’

SMA B.V.