Werken bij Simonis

Simonis is een gevestigde naam in de viswereld; een familiebedrijf dat vier generaties lang de liefde voor vis heeft overgedragen. Gestart in de late 19e eeuw als palingrokerij, heeft het bedrijf zich door de jaren heen ontwikkeld en is het uitgegroeid tot meerdere vis(speciaal)zaken. Deze groei is voortgekomen uit een passie voor vis die bij elke Simonis-generatie door de aderen stroomt. De organisatie wordt gekenmerkt door deze toewijding en een gevoel van traditie, gecombineerd met het streven naar voortdurende groei en verbetering. Bij Simonis draait het om het delen van de passie voor vis en het bieden van hoogwaardige producten en diensten aan hun klanten. Werknemers bij Simonis zijn dan ook onderdeel van een hechte, toegewijde familie.

Als je op zoek bent naar een veilige en leerzame werkomgeving waar je jezelf kunt ontwikkelen en meer wilt leren over vis en horeca, dan is Simonis de plek voor jou. Echter, als je hard werken als een last ziet, dan is onze organisatie wellicht niet de beste keuze voor jou.

  • Den Haag
  • Onderdeel van familiebedrijf Simonis
  • 52% / 48%
  • Gem. leeftijd 21 jaar
  • 100 medewerkers
  • Spijkerbroek en zwarte sneakers

Ontwikkelen binnen de organisatie

Simonis biedt medewerkers de kans om alle facetten van de horeca- en visspecialiteitenbranche te verkennen, van keuken tot bar, van verkoop tot de verse viswinkel. Dit gebeurt zonder een vooraf vastgelegd groeipad, wat ruimte biedt voor individuele voorkeuren en ambities. Doorgaans start men bij Simonis in het restaurant, maar medewerkers hebben de vrijheid om aan te geven waar hun interesse en ontwikkelingswensen liggen. Zo kan iedereen bij Simonis op eigen wijze en tempo groeien binnen de organisatie.

Waarom werken bij Simonis

Janine Bootsman
Janine Bootsman
Allround medewerkster.

Ik ben via een kennis bij Simonis gekomen; in het restaurant begonnen en nu na 13 jaar ben ik overal wel inzetbaar. Ik heb het na al die jaren nog steeds naar mijn zin omdat iedere dag anders is.

Isabelle
Isabelle
Bediening

In 2015 zocht ik een bijbaan, naast mijn studie. Mijn zus was toen al werkzaam bij Simonis en was erg enthousiast. Zij zei: "kom ook bij Simonis werken". Toen heb ik gesolliciteerd en was ik eigenlijk ook gelijk enthousiast.

Arie
Arie
Winkelmedewerker

Hiervoor was ik werkzaam in de slagerij, maar daar kwam ik op een bepaald moment niet verder.ik heb toen bij de firma Simonis gesolliciteerd en dat beviel me zo goed dat ik niet meer ben weggegaan.

Banen bij Simonis

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

De grootste uitdaging van Simonis ligt in het handhaven van een ononderbroken en consistente kwaliteit, zelfs wanneer er op piekdagen meer dan 1000 couverts worden geserveerd. In de hectiek van de drukste momenten, met talloze bestellingen die gelijktijdig verwerkt moeten worden, is het cruciaal om elk gerecht te laten voldoen aan de hoge standaarden die het restaurant al meer dan een eeuw hanteert. Het behoud van deze kwaliteit en het daarmee tevreden houden van de gasten, vormt de voornaamste uitdaging die Simonis dagelijks met succes aangaat.

‘Het handhaven van een ononderbroken en consistente kwaliteit.’

Simonis