Werken bij Realmark

Realmark is de online marketing specialist voor vastgoedland. Voor projectontwikkelaars, beleggers in vastgoed, makelaars en vastgoedcommunicatie bureaus zorgen ze voor de juiste digitale marketing strategie en daarmee voor online zichtbaarheid.

“ Je moet níet bij Realmark gaan werken als je veel structuur nodig hebt en niet zelf initiatieven kunt nemen. Je moet wél bij Realmark gaan werken als je veel wil leren en het leuk vindt om veel verantwoordelijkheid te hebben. ”

Marc Buijs
Marc Buijs
CEO
  • Hoofdkantoor in Amsterdam
  • Actief op de Nederlandse markt
  • 40% / 60%
  • Gemiddelde leeftijd 32
  • 5 medewerkers

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Binnen Realmark is het mogelijk om alle kanten op te groeien, er wordt ook buiten je huidige discipline gekeken naar mogelijkheden. Het is afhankelijk hoe je jezelf ontwikkelt en welke mogelijkheden er op dat moment zijn.

Waarom werken bij Realmark

Jessica Scholten
Jessica Scholten
Campagne Manager

Na het afronden van mijn studie zocht ik een leuke baan waar ik de ruimte kreeg om te groeien en ervaring op te doen. Bij Realmark heb ik hier volop de kans voor gekregen. Dit samen met de fijne sfeer en het feit dat iedereen altijd klaar staat om elkaar te helpen maakt dat ik bij Realmark goed op mijn plek zit.

Marc Buijs
Marc Buijs
CEO

Ik kende de oprichters heel goed en die vroegen of ik wilde komen werken.

Sharon de Ronde
Sharon de Ronde
Projectmanager

Tijdens mijn studie kwam ik in aanraking met de vastgoedwereld en vond dit eigenlijk gelijk erg interessant! Na eerst bij een projectontwikkelaar te hebben gewerkt sprak Realmark mij erg aan door de open en gezellige cultuur en de verantwoordelijkheden die je al snel krijgt. Daarnaast krijg je bij Realmark de vrijheid om zelf mee te denken over de toekomst van het bedrijf en jouw functie daarin en heb je erg leuke collega's die altijd voor je klaar staan!

Jelle Pols
Jelle Pols
Financial Controller

Werken voor een start-up leek mij interessant door het werken in een dynamische omgeving waar veel gebeurt.

Banen bij Realmark

Wat is onze grootste uitdaging?

De komende tijd is het belangrijk dat het klantenportfolio van Realmark groeit. Daarbij willen we positie verkrijgen in de Duitse vastgoed markt.

‘De grootste uitdaging is nu groei realiseren.’

Realmark