Werken bij Realmark

Realmark is de online marketingspecialist voor vastgoedland. Voor projectontwikkelaars, beleggers in vastgoed, makelaars en vastgoedcommunicatiebureaus zorgen ze voor de juiste digitale marketingstrategie en daarmee voor online zichtbaarheid.

Je moet níet bij Realmark gaan werken als je veel structuur nodig hebt en niet zelf initiatieven kunt nemen. Je moet wél bij Realmark gaan werken als je veel wil leren en het leuk vindt om veel verantwoordelijkheid te hebben.

Marc Buijs
Marc Buijs
CEO
  • Hoofdkantoor in Amsterdam
  • Actief op de Nederlandse markt
  • 25% / 75%
  • Gem. leeftijd 31
  • 10 medewerkers

Ontwikkelen binnen de organisatie

Binnen Realmark is het mogelijk om alle kanten op te groeien; er wordt ook buiten je huidige discipline gekeken naar mogelijkheden. Het is afhankelijk hoe je jezelf ontwikkelt en welke mogelijkheden er op dat moment zijn. We kijken bij Realmark niet alleen hoe jij je kunt ontwikkelen, maar ook hoe Realmark als organisatie kan groeien. We willen koploper zijn als het gaat om digitale vastgoedinnovatie. Heb je ideeën hiervoor? Laat ze vooral horen!

Waarom werken bij Realmark

Jacobien Grobben
Jacobien Grobben
Client Succes Manager

De vastgoedmarkt heeft mij altijd geïnteresseerd, aangezien mijn vader makelaar is. Dat de functie bij Realmark marketingcampagnes, communicatie en veel verantwoordelijkheden bevat, waarbij de klant centraal staat, sprak me daarom heel erg aan! Het is een gezellig kantoor met een open cultuur, je leert er veel waardoor je je kunt blijven ontwikkelen.

Jelle Pols
Jelle Pols
Financial Controller

Werken voor een start-up leek mij interessant door het werken in een dynamische omgeving waar veel gebeurt.

Nick van Bakel
Nick van Bakel
Back-end developer/Devops

Top collega's! Een hele fijne werksfeer en genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Fabrizio
Fabrizio
Fullstack Software Engineer (Team Lead)

Na een aantal jaar professionele ervaring op te hebben gedaan als Software Engineer ben ik in aanraking gekomen met Realmark. De passie van Marc en Arjan in combinatie met hun toekomstvisie, was voor mij reden genoeg om de stap te maken.

Vivian Bots
Vivian Bots
Client Success Manager

Mijn interesse werd gewekt door de innovatieve manier waarop Realmark de vastgoedbranche digitaliseert. Iedereen hier heeft een hands-on mentaliteit en is erg gedreven. Daarnaast kan ik mij helemaal vinden in mijn rol als aanspreekpunt voor de klanten.

Banen bij Realmark

Vakgebied
Er zijn meer vacatures beschikbaar in andere talen
Klik hier voor vacatures in het Engels

Wat is onze grootste uitdaging?

De komende tijd is het belangrijk dat het klantenportfolio van Realmark groeit. Daarbij willen we positie verkrijgen in de Duitse vastgoedmarkt.

‘De grootste uitdaging is nu groei realiseren.’

Realmark