Werken bij Nespresso

Nespresso is opgericht in 1986 en is marktleider op het gebied van geportioneerde koffie. Nespresso behoort tot de snelst groeiende organisaties op het gebied van consumentengoederen wereldwijd. Nespresso is een zelfstandig onderdeel van Nestlé en heeft ruim 2.500 werknemers, verdeeld over 40 landen, in dienst.

  • Hoofdkantoor NL in Amstelveen
  • Actief in 40 landen
  • 60% / 40%
  • Gem. leeftijd 31 jaar
  • 333 werknemers in Nederland
  • 2.500 werknemers wereldwijd

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Nespresso Nederland biedt een groeipad dat op maat is gemaakt voor jouw functie. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door projecten in de organisatie op te pakken, te investeren in je eigen team, of door zelf initiatieven te nemen. Moederbedrijf Nestlé maakt gebruik van de strategie waarbij je leert ‘on the job’, door samen te werken met anderen en door trainingen of studies te volgen.

Waarom werken bij Nespresso

Hessam Raisifar
Hessam Raisifar
Demand Planning Manager Benelux

Nespresso is een mooi en internationale merk, koffie (FMCG branche) leek mij een leuk product en het is een organisatie dat "best in class" is op het gebied van supply chain.

Jasper Dobber
Jasper Dobber
Account Manager OOH Office

Het is een gaaf bedrijf met een uitstraling die bij mij past. Ik sta volledig achter de producten en er zijn leuke kansen om door te groeien. Dit zowel binnen Nespresso als bij Nestlé.

Patricia Borgers
Patricia Borgers
Rayon Manager

Wat voor mij doorslaggevend is geweest om bij Nespresso te gaan werken is het product. De afwisseling van werkzaamheden en het contact op de winkelvloer leken mij heel interessant.

Roderick Blömer
Roderick Blömer
CRM Data Analist

Ik was direct enthousiast over het product en het merk, met name door de passie voor kwaliteit die je ziet terugkomen in alles wat Nespresso doet.

Samira Zaoudi
Samira Zaoudi
Quality and Traffic & Workforce Manager

Nespresso is een bedrijf waar de klant een centrale plaatst krijgt in al haar activiteiten. Er wordt gewerkt aan premium producten en premium service. Aangezien ik zelf streef naar hoge standaarden in kwaliteit van werk, vind ik bij Nespresso zeker de uitdagingen die ik zoek. De sfeer is zeker jong en dynamisch, iedereen bij elk departement streeft er ook naar om zaken steeds beter te doen en efficiënter.

Alle banen bij Nespresso

Wat is onze grootste uitdaging?

We moeten in Nederland een omslag in het denken teweegbrengen die mensen ervan bewust maakt dat capsulekoffie kwalitatief beter en verser is dan bonenkoffie. Dat bewustzijn is in sommige Europese landen al ontstaan maar in Nederland moeten we daar nog hard aan werken. Vervolgens moeten we ervoor zorgen dat mensen weten dat van alle capsulekoffie die er te verkrijgen is, Nespresso de beste is.

‘Besef van kwaliteitskoffie creëren in NL.’

Nespresso