Werken bij Nespresso

Nespresso is opgericht in 1986 en marktleider op het gebied van geportioneerde koffie. Nespresso behoort wereldwijd tot de snelstgroeiende organisaties op het gebied van consumentengoederen. De organisatie is een zelfstandig onderdeel van Nestlé en heeft ruim 14.000 werknemers in dienst, verdeeld over 82 landen.

  • Hoofdkantoor NL in Amstelveen
  • Actief in 82 landen
  • 60% / 40%
  • Gem. leeftijd 31 jaar
  • 293 werknemers in Nederland
  • 14.000 werknemers in 82 landen

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Nespresso Nederland biedt een groeipad dat op maat gemaakt is voor jouw functie. Er is bijvoorbeeld ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door projecten in de organisatie op te pakken, te investeren in je eigen team of door zelf initiatieven te nemen. Moederbedrijf Nestlé maakt gebruik van de strategie waarbij je jezelf ‘on the job’ ontwikkelt. Dit doe je door samen te werken met anderen en door trainingen of studies te volgen.

Waarom werken bij Nespresso

Sergej Cheng
Sergej Cheng
Coffee Trainer

Hospitality zit in mijn bloed. Ook het werken met mooie producten geeft mij voldoening. Ik kwam per toeval bij Nespresso terecht en inmiddels werk ik er al tien jaar! Ik voel me er thuis en krijg de ruimte en support om mijzelf te ontwikkelen.

Ardy de Jong
Ardy de Jong
Accountmanager Out of Home

Vanuit mijn sales-verleden bij mijn vorige werkgever ben ik bij Nespresso Nederland in contact gekomen voor de functie van Accountmanager Office en vanwege de uitstraling van het merk, professionalisme op de werkvloer en natuurlijk de heerlijke koffie ben ik gaan solliciteren en na 3 gesprekken aangenomen in 2017.

Casper Coppes
Casper Coppes
HR Business Partner

Ik was op zoek naar een informele werksfeer rondom een mooi product met genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Toen ik kennismaakte met Nespresso kwamen deze drie factoren meteen bij elkaar; ik wilde het liefst dezelfde dag nog beginnen!

Marieke Damkot
Marieke Damkot
Boutique Manager

Bij mijn zoektocht naar een nieuwe baan wilde ik vooral een uitdagende functie, waarbij service hoog in het vaandel staat en er een focus is op de ontwikkeling van medewerkers. Anderzijds een organisatie die zich veel bezighoud met maatschappelijk verantwoord ondernemen; dat is iets wat ik door de jaren heen belangrijker ben gaan vinden.

Anky Van Merrienboer
Anky Van Merrienboer
Coffee Specialist

Ik wilde werken bij een vooruitstrevend bedrijf met kwalitatief hoogstaande producten binnen mijn favoriete nichemarkt: koffie. Ik hou van de uitstraling van Nespresso.

Banen bij Nespresso

Vakgebied
Er zijn meer vacatures beschikbaar in andere talen
Klik hier voor vacatures in het Engels

Wat is onze grootste uitdaging?

We moeten in Nederland mensen ervan bewust maken dat capsulekoffie kwalitatief beter en verser is dan bonenkoffie. In sommige Europese landen is dit bewustzijn er al, maar in Nederland moeten we daar nog hard aan werken. Vervolgens moeten we ervoor zorgen dat mensen weten dat van álle capsulekoffie die er te krijgen is, Nespresso de beste is.

‘Besef van échte kwaliteitskoffie creëren in heel Nederland.’

Nespresso