Werken bij Nespresso

Werken bij Nespresso is geloven dat koffie een positieve invloed kan hebben op onze medemensen en aarde. Je snapt dat daden meer zeggen dan woorden, en kan trots zijn om voor een B Corp-gecertificeerd bedrijf te werken. We moedigen je aan om jouw unieke talenten in te zetten om samen met ons ultieme Nespresso koffiemomenten voor onze klanten te creëren.  

Wij doen dingen graag anders.

We hebben de afgelopen 37 jaar besteed aan het verfijnen van onze knowhow, waardoor we samenwerken met de beste vakmensen. We zijn altijd op zoek naar mensen die net zoveel om de kleine details geven als wij. Want dat maakt uiteindelijk het verschil; jij maakt het verschil.

In onze gehele waardeketen, ons 'bes tot kopje' verhaal, staat kwaliteit en expertise centraal. Van onze bekwame agronomen en boeren tot onze interne koffie-ontwikkelingsexperts, fabrieksteams en koffieambassadeurs, tot aan onze klanten - hebben we een team van koffie-experts samengesteld die onze obsessie en vooral passie voor ons product delen.

Bij Nespresso geloven wij dat elk individu het uiterste respect verdient en zo behandeld dient te worden. Het is belangrijk dat iedereen zich welkom en veilig voelt bij Nespresso; ongeacht gender, religie, culturele achtergrond, leeftijd, beperking of seksuele oriëntatie. Nespresso werkt bewust aan het creëren van diverse, gepassioneerde teams. Wij geloven dat dit ons nog creatiever en innovatiever maakt in het streven naar het bieden van unieke koffie ervaringen en tegelijkertijd een positieve impact hebben op onze medemensen en onze aarde.

  • Hoofdkantoor NL in Amstelveen
  • Actief in 81 landen
  • 60% / 40%
  • Gem. leeftijd 31 jaar
  • 293 werknemers in Nederland
  • 13.000 werknemers in 81 landen

Ontwikkelen binnen de organisatie

Nespresso Nederland biedt een groeipad dat op maat gemaakt is voor jouw functie. Er is bijvoorbeeld ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door projecten in de organisatie op te pakken, te investeren in je eigen team of door zelf initiatieven te nemen. Moederbedrijf Nestlé maakt gebruik van de strategie waarbij je jezelf ‘on the job’ ontwikkelt. Dit doe je door samen te werken met anderen en door trainingen of studies te volgen.

Waarom werken bij Nespresso

Ardy de Jong
Ardy de Jong
Accountmanager Field Sales

Vanuit mijn sales-verleden bij mijn vorige werkgever ben ik bij Nespresso Nederland in contact gekomen voor de functie van Accountmanager Office en vanwege de uitstraling van het merk, professionalisme op de werkvloer en natuurlijk de heerlijke koffie ben ik gaan solliciteren en na 3 gesprekken aangenomen in 2017.

Marieke Damkot
Marieke Damkot
Marketing Acquisition Manager B2C

Bij mijn zoektocht naar een nieuwe baan wilde ik vooral een uitdagende functie, waarbij service hoog in het vaandel staat en er een focus is op de ontwikkeling van medewerkers. Anderzijds een organisatie die zich veel bezighoud met maatschappelijk verantwoord ondernemen; dat is iets wat ik door de jaren heen belangrijker ben gaan vinden.

Sanne Grobben - Dekker
Sanne Grobben - Dekker
HR Manager

When I started looking for a new opportunity, one of the requirements was quite specific: If I tell someone where I’m working, I want the response to be “Oooh nice!”. I wanted to work for a company that inspired others, had a positive image, because I was convinced it would mean that the employees were inspired and inspiring as well. I’m happy to say that Nespresso fulfills that expectation on a daily basis.

Jan Willem
Jan Willem

Eigenlijk zocht ik een bijbaan naast mijn studie. Toevalligerwijs bezocht ik eens een boutique en dacht: Dit lijkt me wel wat!<br /> Vervolgens kwam ik erachter dat ik via een mooie weg kon doorgroeien richting een kantoorfunctie, wat ervoor heeft gezorgd dat ik ook na mijn studie wilde blijven.

Banen bij Nespresso

Vakgebied
Er zijn meer vacatures beschikbaar in andere talen
Klik hier voor vacatures in het Engels

Wat is onze grootste uitdaging?

Hedendaagse Nespresso klanten (en collega’s) verwachten niet alleen de beste kwaliteit koffie, maar ze verwachten ook meer van merken die een bijdragen leveren om uitdagingen van de samenleving aan te pakken. Wij zijn een van die merken, maar hebben soms nog moeite met het effectief communiceren hiervan – met name op het gebied van duurzaamheid initiatieven.

‘Effectief communiceren over een bijdragen leveren om de uitdagingen van de samenleving aan te pakken.’

Nespresso