Werken bij MN Trading

MN Trading is in 2020 opgericht, met als doel het begeleiden van mensen bij het op orde brengen van hun persoonlijke financiën. Dit doet de organisatie door klanten te begeleiden bij Trading, Investing en Learning. De core focus ligt hierin op crypto. Inmiddels is de start-up al veel gegroeid: van één oprichter tot een team van ca. vijftien medewerkers. Veel klanten komen bij MN Trading binnen omdat ze geld willen verdienen, en inzien dat dit niet gaat door simpelweg te volgen wat anderen doen. Ze willen meer leren, en zelf aan de slag. MN Trading voorziet in deze behoefte door financiële- en trading tools aan te bieden.

“ Als je ambitieus bent en affiniteit hebt met crypto, dan is Eight Global voor jou de perfecte werkplaats. ”

Michael van de Poppe
Michael van de Poppe
CEO
  • Hoofdkantoor in Amsterdam
  • Internationaal klantenbestand
  • 25% / 75%
  • Gem. leeftijd eind 20
  • 15 medewerkers
  • Thuiswerkmogelijkheden

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Eight Global streeft naar het opzetten van een persoonlijk ontwikkelingsplan met een officieel budget. Met dit budget worden onder andere cursussen en trainingen gefinancierd,  die de ontwikkeling en groei van medewerkers bevorderen. Momenteel zit Eight Global nog in de start-up fase, waardoor de manier waarop een medewerker zich kan ontwikkelen, afhangt van eigen initiatief.

Waarom werken bij MN Trading

Sarah Chebaro
Sarah Chebaro
Marketingmedewerker

Mijn functie is wat ik zoek op carrière gebied. Na het eerste gesprek wist ik dat dit een geweldig bedrijf zou zijn. Ik hou van de bedrijfscultuur en de mensen die hier werken: ze zijn niet alleen collega's, maar ook vrienden geworden.

Michaël van de Poppe
Michaël van de Poppe
CEO

Ik heb MN Trading opgericht omdat ik een verschil wil maken voor mensen die in de crypto-industrie willen investeren. Hiervoor missen ze bepaalde bronnen in de crypto scene. Wij bieden deze tools wel aan. Vanuit die optiek, en doordat ik een daadwerkelijke, fundamentele bijdrage lever aan het leven van klanten, ben ik ongelofelijk gemotiveerd om met MN Trading te werken en te groeien.

Teun Kerkhof
Teun Kerkhof
Analyst

MN Trading is een geweldige plek voor crypto-enthousiastelingen om hun kennis nog meer bij te schaven en betrokken te blijven binnen de ruimte. Via ons educatieplatform help je anderen aan boord te komen, en crypto-beleggen te begrijpen. Ons team bestaat uit analisten in crypto TA en FA, op zowel handel- als investeringengebied. Hier werken, betekent leren, een bijdrage leveren en anderen helpen. Niet alleen onze leden, maar ook je collega's, want crypto is een continu innoverende en veranderende industrie: dat maakt het zo bijzonder en uitdagend.

Bart Janssen
Bart Janssen
Analyst & Growth Marketeer

Het combineren van mijn werk met wat ik het liefste doe (crypto) breng ik hier in de praktijk. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk, omdat ik met jonge en gelijkstemde mensen een snelgroeiend bedrijf aan het opbouwen ben.

Banen bij MN Trading

Vakgebied
Er zijn meer vacatures beschikbaar in andere talen
Klik hier voor vacatures in het Engels

Wat is onze grootste uitdaging?

De (crypto-)informatie die we aanbieden, gaat van basis tot gevorderd niveau. Onze grootste uitdaging is het zorgen dat deze informatie voor iedereen duidelijk is, en de ruimte voor eigen interpretatie vanuit de klant zo klein mogelijk is en blijft.

‘Mensen bewustzijn over hun financiën bijbrengen en de tools geven om een financiële betere toekomst te creëren. ’

MN Trading