Werken bij MN Trading

MN Trading, onderdeel van The EMN Group en mede opgericht door crypto-expert Michaël van de Poppe, specialiseert zich in de wereld van cryptocurrency. De organisatie bestaat uit drie hoofdtakken: MN Trading Consultancy, MN Capital en CM Academy.

MN Trading Consultancy biedt persoonlijke begeleiding om de complexe wereld van digitale activa toegankelijker te maken, met als doel de groei van klantportefeuilles en risicominimalisatie. MN Capital, actief sinds 2021, investeert in veelbelovende Web 3-startups, met een focus op het stimuleren van innovatie in de cryptosector.

CM Academy verzorgt educatieve cursussen voor crypto liefhebbers, van basis- tot gevorderd niveau. Samen bieden deze takken een integrale benadering van cryptocurrency, gericht op educatie, investering en innovatie. Het doel van The EMN Group is het stroomlijnen van de toegang tot de cryptomarkt, door zowel investeringen te ondersteunen als kennis te verspreiden.

 

Als je ambitieus bent en affiniteit hebt met crypto, dan is MN Trading voor jou de perfecte werkplaats.

Michael van de Poppe
Michael van de Poppe
CEO
  • Hoofdkantoor in Amsterdam
  • Internationaal klantenbestand
  • 25% / 75%
  • Gem. leeftijd eind 20
  • 5 medewerkers

Ontwikkelen binnen de organisatie

Momenteel zit MN Trading nog in de start-up fase, waardoor de manier waarop een medewerker zich kan ontwikkelen, afhangt van eigen initiatief. Dit betekent dat er mooie doorgroeimogelijkheden zijn en MN Trading probeert zo veel en zo goed mogelijk te faciliteren in de professionele ontwikkeling van haar werknemers.

Waarom werken bij MN Trading

Michaël van de Poppe
Michaël van de Poppe
Founder MN Trading

Ik heb MN Trading opgericht omdat ik een stabiele toekomst wil bieden voor mensen die in de crypto-industrie willen investeren. Investeren in crypto kan risicovol en stressvol zijn, waarbij een grote hoeveelheid aan kennis en ervaring nodig is. Wij bieden deze kennis en ervaring met als doel om het investeren in crypto voor mensen makkelijker en toegankelijker te maken. Vanuit deze optiek willen wij een impact maken aan de levens van de klanten en daarmee ben ik ongelofelijk gemotiveerd om met MN Trading te werken en te groeien.

Esmee Sikkens
Esmee Sikkens
CEO MN Trading

Het werken bij MN Trading biedt veel kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling vanwege de mogelijkheden van een startup, waarbij medewerkers kunnen meegroeien met het bedrijf en hun vaardigheden kunnen verbeteren. Aangezien MN Trading zich bezighoudt met crypto-handel, is het belangrijk dat er interesse is voor de crypto sector, dan kun je als werknemers je passie te volgen en expertise op bouwen.

Banen bij MN Trading

Vakgebied
Er zijn meer vacatures beschikbaar in andere talen
Klik hier voor vacatures in het Engels

Wat is onze grootste uitdaging?

Onze grootste uitdaging om de complexe wereld van digitale activa toegankelijker te maken.

‘Mensen bewustzijn over hun financiën bijbrengen en de tools geven om een financiële betere toekomst te creëren. ’

MN Trading