Werken bij Interim Valley

Interim Valley is een detacheringsbureau in Amsterdam, opgericht in 2012 en inmiddels uitgegroeid tot een bureau met ruim 150 medewerkers. 18 van deze medewerkers werken vast op kantoor; de andere collega's zitten bij opdrachtgevers. Interim Valley helpt deze opdrachtgevers met de invulling van posities binnen Compliance, Risk, Data en Lending.

 

Samenwerken op het strand
Interim Valley probeert in de samenwerking zoveel mogelijk invulling te geven aan het creëren van werkplezier en het ondersteunen van persoonlijke groei. In de zomer van 2021 is daarom een nieuw initiatief gestart. Een maand lang runt Interim Valley een volledig operationeel kantoor vanaf het strand in Zandvoort met professionele werkplekken en een even professionele geluidsinstallatie/bar voor als het werk gedaan was. Behalve gezamenlijke belsessies om lopende opdrachten in te vullen en brainstormsessies/presentaties over waar zij met het bedrijf naar toe gaan werd hier behalve hard gewerkt ook zeker net zo hard de ontspanning opgezocht. Van surf- en yogalessen tot beachvolleybaltoernooien, BBQ's en borrels en afkoelen in zee.

“ Je moet vooral níet bij Interim Valley gaan werken als je op zoek bent naar dagelijkse aansturing en (meteen) een uitgestippeld carrièrepad. Je moet wél voor Interim Valley kiezen als je van jezelf weet dat je je eigen werk en ontwikkeling kunt plannen, intensief teamwork ziet zitten en creatief bezig wilt zijn. ”

Adriaan de Heer
Adriaan de Heer
Field Manager
  • Hoofdkantoor in Amsterdam
  • Actief in Nederland
  • 60% / 40%
  • Gem. leeftijd 29 jaar
  • 18 werknemers op kantoor
  • 132 werknemers bij opdrachtgevers

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Binnen Interim Valley zijn er diverse groeimogelijkheden. Je bent zelf verantwoordelijk voor de persoonlijke ontwikkeling die je doormaakt, maar je bespreekt je mogelijkheden altijd met je leidinggevende. Je krijgt diverse professionele trainingen aangeboden die aansluiten bij je wensen. Ook heb je de mogelijkheid om - naast professionele trainingen - mee te doen aan het 'Live Your Potential'-programma van Interim Valley.<br /> <br />

Waarom werken bij Interim Valley

Sergine Verswijveren
Sergine Verswijveren
Field Manager

Het Live Your Potential programma van Interim Valley maakte direct indruk op mij. Het programma is bedoeld om alle medewerkers (maar ook de rest van de wereld!) te inspireren en te stimuleren om tot actie te komen en het beste uit zichzelf te halen. En daar wil ik graag aan bijdragen.

Jasper van Groningen
Jasper van Groningen
Consultant Risk & Lending

Interim Valley heeft mij een plek aangeboden om mijn scriptie te schrijven. Ik was erg enthousiast over de collega's en de visie van het bedrijf.

Adriaan de Heer
Adriaan de Heer
Field Manager

In de benadering van klanten en kandidaten is merkbaar meer ruimte voor het menselijke/persoonlijke aspect dan bij veel andere bedrijven die actief zijn in deze branche. Daarnaast is de open en fijne sfeer in het team een belangrijke factor geweest om hier aan de slag te gaan.

Annemeike Jonk
Annemeike Jonk
Recruitment Manager

Ik ben gevraagd om op gesprek te komen, omdat ik via bedrijfshockey al kennis had gemaakt. De sfeer, het persoonlijke karakter en de mogelijkheid om je te ontwikkelen zijn o.a. punten waarom ik hier ben gaan werken.

Ruben Verkuijl
Ruben Verkuijl
Oprichter

Ik heb nooit gesolliciteerd ;)

Brenda Janbroers
Brenda Janbroers
Field Manager

Ik was op zoek naar een functie waarbij ik mijn coaching skills en ervaring in het bankwezen kon combineren toen ik door Interim Valley werd benaderd. De sfeer en menselijkheid sprak mij erg aan en daarbij sluit de visie van Interim Valley op Live Your Potential, exact aan op mijn doel om mensen te motiveren het beste uit zichzelf te halen.

George Helderman
George Helderman
Consultant Data & Analytics

Mijn bijdrage aan een ondernemend energiek en gedreven team waarvan ik enthousiast word.

Banen bij Interim Valley

Wat is onze grootste uitdaging?

Op dit moment is het hele Interim Valley team hard aan het werk om vanuit onze expertises Compliance, Risk Management en Data een bredere groep van opdrachtgevers te bedienen. Het aantrekken van de 250 beste experts in deze vakgebieden, maakt uitbreiding van onze dienstverlening mogelijk. Denk hierbij aan uitbreiding van de (traditionele) financiële sector naar fintech-organisaties en 'non-financials'. Om deze ambities te realiseren, zijn we op zoek naar collega's die beschikken over doorzettingsvermogen en in staat zijn zelfstandig focus aan te brengen.

‘Een bredere groep opdrachtgevers bedienen vanuit onze expertises Compliance, Risk Management en Data.’

Interim Valley