Werken bij Interim Valley

Interim Valley is een detacheringsbureau uit Amsterdam dat in 2012 is opgericht en inmiddels is uitgegroeid tot meer dan 150 medewerkers. Zestien van deze medewerkers zijn gevestigd op het kantoor van Interim Valley en andere collega's zitten bij de opdrachtgevers. Interim Valley is opdrachtgevers van dienst bij het invullen van posities binnen Compliance, Data, Trade Finance en Riskmanagement.

“ Je moet vooral níet bij Interim Valley gaan werken als je op zoek bent naar dagelijkse aansturing en (meteen) een uitgestippeld carrièrepad. Je moet wél voor Interim Valley kiezen als je van jezelf weet dat je je eigen werk en ontwikkeling kunt plannen, intensief teamwork ziet zitten en creatief bezig wil zijn. ”

Adriaan de Heer
Adriaan de Heer
Recruiter
  • Hoofdkantoor in Amsterdam
  • Actief in Nederland
  • 60% / 40%
  • Gem. leeftijd van 29 jaar
  • 15 werknemers op kantoor
  • 135 werknemers bij opdrachtgevers

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Binnen Interim Valley zijn er diverse groeimogelijkheden. Je bent zelf verantwoordelijk voor de persoonlijke ontwikkeling die je doormaakt. De mogelijkheden bespreek je met je leidinggevende. Je krijgt diverse professionele trainingen aangeboden die aansluiten bij je wensen. Je hebt de mogelijkheid om, naast professionele trainingen, mee te doen aan het eigen 'Live Your Potential' programma van Interim Valley.

Waarom werken bij Interim Valley

Sergine Verswijveren
Sergine Verswijveren
Field Manager

Het Live Your Potential programma van Interim Valley maakte direct indruk op mij. Het programma is bedoeld om alle medewerkers (maar ook de rest van de wereld!) te inspireren en te stimuleren om tot actie te komen en het beste uit zichzelf te halen. En daar wil ik graag aan bijdragen.

Jasper van Groningen
Jasper van Groningen
Consultant Risk&Lending

Interim Valley heeft mij een plek aangeboden om mijn scriptie te schrijven. Ik was erg enthousiast over de collega's en de visie van het bedrijf.

Frederique Jongenelen
Frederique Jongenelen
Recruiter

Interim Valley wil dat mensen plezier beleven, energiek-, geïnspireerd- en gemotiveerd zijn. Dit is een gedachtegang waar ik absoluut achter sta. Ik vind het belangrijk dat de kandidaten, waar ik mee in gesprek ga, ook daadwerkelijk op een plek komen te werken waar zij gelukkig worden.

Adriaan de Heer
Adriaan de Heer
Recruiter

In de benadering van klanten en kandidaten is merkbaar meer ruimte voor het menselijke/persoonlijke aspect dan bij veel andere bedrijven die actief zijn in deze branche. Daarnaast is de open en fijne sfeer in het team een belangrijke factor geweest om hier aan de slag te gaan.

Annemeike
Annemeike
Consultant Compliance

Ik ben gevraagd om op gesprek te komen, omdat ik via bedrijfshockey al kennis had gemaakt. De sfeer, het persoonlijke karakter en de mogelijkheid om je te ontwikkelen zijn o.a. punten waarom ik hier ben gaan werken.

Ruben Verkuijl
Ruben Verkuijl
Oprichter

Ik heb nooit gesolliciteerd ;)

Brenda Janbroers
Brenda Janbroers
Field Manager

Ik was op zoek naar een functie waarbij ik mijn coaching skills en ervaring in het bankwezen kon combineren toen ik door Interim Valley werd benaderd. De sfeer en menselijkheid sprak mij erg aan en daarbij sluit de visie van Interim Valley op Live Your Potential, exact aan op mijn doel om mensen te motiveren het beste uit zichzelf te halen.

George Helderman
George Helderman
Consultant Data & Analytics

Mijn bijdrage aan een ondernemend energiek en gedreven team waarvan ik enthousiast wordt.

Banen bij Interim Valley

Wat is onze grootste uitdaging?

Op dit moment is het hele Interim Valley team hard aan het werk om vanuit onze expertises Compliance, Riskmanagement en Data een bredere groep van opdrachtgevers te bedienen. Het aantrekken van de 250 beste experts in deze werkgebieden maakt het voor ons mogelijk om de dienstverlening naast de (traditionele) financiële sector uit te breiden naar Fintech-organisaties en 'non-financials'. Succesvol worden buiten het werkgebied waar wij op dit moment actief zijn vergt doorzettingsvermogen en moed. We zoeken collega's die in staat zijn deze ambitie te realiseren.

‘Succesvol worden buiten het werkgebied waar wij op dit moment actief zijn vergt doorzettingsvermogen en moed.’

Interim Valley