Banen

Projectopzichter

Projectopzichter

Woonpartners Helmond

Wat is vereist?

 • Minimaal mbo-diploma bouwkunde
 • Ervaring met onderhoud van woningen
 • Goede beheersing Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift
 • Communicatief en digitaal vaardig
 • Geïnteresseerd in duurzaam (ver)bouwen

Wat krijg je?

 • €3.153 - €4.098 p/m (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
 • 36-urige werkweek
 • 26 vakantiedagen
 • Individueel loopbaanontwikkelingsbudget
 • Laptop, telefoon, thuiswerkmogelijkheden, bijdrage sportabonnement
 • Eindejaarsgratificatie, fietsplan en reiskostenvergoeding

Wat doe je?

 • 35% Voor- en eindinspecties uitvoeren
 • 25% Woningen opleveren
 • 30% Contact met huurders onderhouden
 • 10% Administratie verwerken

Deze vacature is gemaakt op basis van gesprekken met medewerkers in de functie. Zo krijg jij een realistisch beeld van de baan.

Stel direct een vraag

Willy Smits

Teamleider Vastgoedbeheer

Vacature

Als Projectopzichter bij Woonpartners ben je verantwoordelijk voor de kwaliteitswaarborging van huurwoningen tijdens bouw- en onderhoudsprojecten. Je houdt toezicht op de werkzaamheden en inspecteert tijdens de bouw en oplevering of het werk wordt uitgevoerd volgens de vastgestelde richtlijnen.

Samen met de aannemer stel je een bouwplan op, waarin je de werkzaamheden en richtlijnen voor een project vastlegt. Aan de hand van dit plan beoordeel je op locatie of het werk zoals beschreven wordt uitgevoerd. Ook bereid je samen met de Projectleider nieuwe bouwprojecten en -renovaties voor, waarbij je advies geeft over verschillende woontechnische aspecten, zoals de toekomstbestendigheid of de indeling van een woning.

Verder is het je taak om toezicht te houden op allerlei planmatige werken zoals schilderwerk, dakwerkzaamheden, vervangingen van installaties et cetera. Ook is het van belang dat je niet alleen onderdeel uit maakt van het Projectteam maar dat je met allerlei mensen van Vastgoedbeheer afstemt over de planmatige werkzaamheden.

Je maakt onderdeel uit van het Projectteam, dat naast de Projectopzichter bestaat uit een Projectleider en een Coördinator Sociaal. Het Projectteam is onderdeel van de Afdeling Vastgoedbeheer.

Als je het leuk vindt om woon- en bouwtechnische controles uit te voeren, en je het een uitdaging vindt om voor huurders die emotioneel reageren naar de beste oplossing te zoeken, dan is dit een baan voor jou.

Agenda

Projectopzichter
Remko Vermeulen

Op een goede werkdag spreek ik tevreden huurders en ziet het werk van de aannemer er spic en span uit.

Tijdens een mindere werkdag krijg ik te maken met een geëmotioneerde bewoner, die het niet eens is met een beslissing. Ook komt een aannemer een gemaakte afspraak niet na.

 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • 12:00
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00

Voorbeeld uit de praktijk

Na een onderhoudscontrole in een woning zijn er oude kozijnen verwijderd, terwijl de nieuwe kozijnen nog niet geleverd zijn. Hoe los je dit op?

Je probeert zo snel mogelijk naar de woning toe te gaan om de huurder zo goed mogelijk te helpen. Op locatie evalueer je de situatie en bedenk je samen met de aannemer een oplossing die de huurder zo min mogelijk belast. Je besluit in dit geval om kozijnen uit een proefwoning te demonteren en deze te plaatsen in de woning van de huurder.

Het is cruciaal dat de huurder tijdens bouw- en onderhoudsprojecten zo min mogelijk overlast ervaart. Daarom is het van belang dat je bij problemen snel voor de huurder kunt klaarstaan.

Groeipad

Binnen deze rol is er geen vastomlijnd groeipad. Dit is mede afhankelijk van de ontwikkelmogelijkheden van de medewerker en de wensen hierin. Woonpartners biedt elke werknemer een ontwikkelingsbudget aan. In overleg met je leidinggevende wordt een eventuele vervolgstap besproken.

Projectopzichter

Werken bij Woonpartners

Woonpartners werkt samen met partners en bewoners, aan betaalbare en duurzame woningen in hechte wijken. We verhuren ruim 7.500 woningen in Helmond en bieden huurders een thuis in hun eigen straat en buurt; dit is meer dan alleen een huis. Deze opgave pakt Woonpartners op vanuit een zakelijk en sociaal oogpunt. Bij Woonpartners werken daarom professionals die op een betrouwbare, verrassende en verbindende manier hun bijdrage leveren. Geen dag is hetzelfde en er is alle ruimte voor creativiteit, samenwerken en eigen initiatief.

 • Kantoor in Helmond
 • 85 werknemers
 • 53% / 47%
 • Gemiddelde leeftijd 48 jaar
 • Informeel, representatief
 • Hybride werken

Collega's

Erwin Dirkx - Strategisch Adviseur Wonen

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
De vacature van Woonpartners triggerde me om het ondernemingsplan door te nemen. De visie op Wonen zoals ik die daar las sprak me direct aan. De focus op het creëren van een 'thuis' in plaats van een huis en de samenwerking daarin met partners en huurders past mooi bij mijn visie op de wijk.

Wat was je vorige baan?
Beleidsadviseur Gebiedsgericht Werken.

Wat doe je in je vrije tijd?
Sporten en op pad met de kinderen.

Dennis Verberne - Projectcoördinator Vastgoedbeheer

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Bezig zijn met maatschappelijke doelen en de samenwerking tussen verschillende teams in een dynamische organisatie, daar krijg ik energie van!

Wat heb je gestudeerd?
Bouwtechnische Bedrijfskunde aan Avans Hogeschool.

Wat doe je in je vrije tijd?
Muziek, voetbal en een feestje met vrienden.

Albert Noorlander - Adviseur I&A

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Woonpartners wil nog meer inzetten op digitalisering. Dit doen we samen met partners en collega's om onze huurders nog beter en sneller van dienst te kunnen zijn. Hier wil ik graag vanuit mijn kennis en ervaring aan bijdragen om dit voor elkaar te krijgen.

Wat was je vorige baan?
ICT medewerker - Standvast Wonen.

Wat doe je in je vrije tijd?
Sporten, lezen, met vrienden een terrasje pakken.

Ursula Custers - Medewerker Grootboek & Verslaglegging

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Vanuit mijn opleiding heb ik altijd affiniteit met vastgoed gehad. Na diverse functies in de commerciele sector wilde ik mij graag verdiepen in de maatschappelijke sector. Toen er een functie vrij kwam bij Woonpartners heb ik meteen gesolliciteerd en toen ging het heel snel! De beste beslissing ever...

Wat was je vorige baan?
Accountmanager VvE beheer.

Wat doe je in je vrije tijd?
Leuke activiteiten ondernemen met mijn gezin, vrienden & vriendinnen, lezen, wandelen en koken/bakken.

Eefje Koops - Woonmakelaar

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Ik begon als Secretaresse Facilitaire Diensten bij Woonpartners en heb hier meerdere functies gehad. Uiteindelijk heb ik intern gesolliciteerd op de functie van Woonmakelaar, omdat ik enerzijds het administratieve gedeelte heel leuk vind, maar ook energie krijg van klantcontact.

Wat heb je gestudeerd?
Schoevers en een hbo-deeltijdstudie Woonmakelaar.

Wat doe je in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd voed ik mijn kinderen op;) en ik houd van zingen.

Huub Niessen - Buurtbeheerder

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Hiervoor heb ik altijd werk gehad waarbij “de mens” centraal staat. De combinatie van sociaal beheer, het samenwerken met wijkbewoners en netwerkpartners maakte mij direct enthousiast om te solliciteren. Het feit dat ik veel “buiten” ben, vind ik fantastisch.

Wat was je vorige baan?
Pedagogisch Medewerker Thuislozenzorg.

Wat doe je in je vrije tijd?
Ik houd van wandelen, klussen en muziek luisteren.

Wendy van Frederici - Wijkadviseur

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Ik ben in januari 2019 via een detacheringsopdracht bij Woonpartners binnen gekomen. Gedurende dat jaar heeft Woonpartners gevraagd of ik wilde blijven. Vanaf december 2019 ben ik in vaste dienst bij Woonpartners.

Wat was je vorige baan?
Adviseur woningcorporaties. Ik werd door woningcorporaties ingehuurd voor tijdelijke opdrachten.

Wat doe je in je vrije tijd?
Ik heb een passie voor turnen. Ik beoefen het zelf niet meer, maar ik sta 's nachts graag op om een WK te kijken.

Antoinette van den Boogaard - Woonmakelaar

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Ik werk al ruim 40 jaar bij dit bedrijf. Vooral het sociale, het omgaan met mensen, iets voor ze kunnen betekenen, trok me aan. Dit is nog steeds wat het werken bij Woonpartners voor mij zo leuk maakt!

Wat was je vorige baan?
Ik werk nog altijd bij mijn eerste werkgever.

Wat doe je in je vrije tijd?
Golfen, wandelen en gezellig met vrienden kletsen en borrelen

Rachid Amara - Klantadviseur

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Ik kwam na een heftig auto-ongeluk, in het kader van een reïntegratieproject binnen bij Woonpartners. Ik kwam uit een commerciële functie, maar voel me hier helemaal op mijn plaats in mijn huidige dienstverlenende rol. Het is fijn om de bewoners een luisterend oor te kunnen bieden.

Wat was je vorige baan?
Commercieel medewerker buitendienst.

Wat doe je in je vrije tijd?
Ik houd van wandelen, voetbal kijken, stedentrips en netflix.

Interessante baan?