Banen

Senior Opzichter Reparatie Onderhoud

Senior Opzichter Reparatie Onderhoud

Vivare Arnhem

Wat is vereist?

 • Afgeronde hbo-opleiding in een technische of bouwkundige richting, bij voorkeur gecombineerd met ervaring in RGS werken en bekend met NEN2767
 • 2-5 jaar relevante werkervaring
 • Goed overweg kunnen met data en financiële en administratieve processen
 • Goed kunnen samenwerken en anderen bij elkaar kunnen brengen
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift
 • Positief kritisch en gestructureerd, maar je houdt ook van hectiek

Wat krijg je?

 • € 3.748,- t/m € 4.727,- bruto per maand (schaal H van de CAO Woondiensten), afhankelijk van kennis en ervaring en o.b.v. 36-urige werkweek
 • 36-urige werkweek
 • We beginnen met een jaarcontract met de intentie voor een vaste aanstelling
 • Ruim 5 weken vakantie per jaar
 • Volop aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden met een persoonlijk opleidingsbudget
 • Laptop en mobiele telefoon
 • Ruime thuiswerkmogelijkheden (o.a. ingerichte thuiswerkplek en thuiswerkvergoeding)
 • Auto of fietsen? Altijd een gunstige reiskostenvergoeding van €0,40 per km (deel belast deels onbelast)
 • Een gezellig Grand Café waar je tegen een goed tarief met je collega’s kunt lunchen

Wat doe je?

 • 20% Met externe stakeholders zaken afstemmen
 • 20% Administratieve taken bijhouden (documenten verwerken, mutaties opvolgen, etc.)
 • 20% Werkzaamheden team coördineren en teamleden ondersteunen
 • 20% Intern overleg
 • 20% Op locatie onderhoudswerkzaamheden en inspecties controleren en evalueren

Deze vacature is gemaakt op basis van gesprekken met medewerkers in de functie. Zo krijg jij een realistisch beeld van de baan.

Stel direct een vraag

Rob Wijnands

Adviseur Recruitment a.i.

Vacature

Als Senior Opzichter Reparatie Onderhoud bij Vivare ben je verantwoordelijk voor het uniformeren en stroomlijnen van processen in het mutatie- en/of reparatieonderhoud van het vastgoed in drie regio's. Je werkt hiervoor samen met collega's en onderhoudspartners om te zorgen voor een consistente en efficiënte werkwijze, wat direct bijdraagt aan een hogere klanttevredenheid. Ook draag je zorg voor het beheren van budgetten en het opstellen van beleidsvoorstellen om de kwaliteit van de dienstverlening continu te verbeteren.

In deze rol voer je de regie over de werkzaamheden binnen het team Klantgestuurd Onderhoud (KGO) en neem je deel aan verschillende overleggen. Een belangrijk aspect van je werk is het ondersteunen van de Vastgoedconsulenten bij complexe vraagstukken. Daarnaast ben je geregeld op pad voor inspecties en controles van woningen en zakelijke panden in de verschillende regio's om een goed overzicht te houden. Het monitoren van voortgang, het verzorgen van onderhoudsrapportages en het aanleveren van financiële overzichten behoort eveneens tot je takenpakket.

In deze functie word je onderdeel van team Klantgestuurd Onderhoud (KGO). Dit team is opgedeeld in twee subteams: het Mutatieteam, dat bestaat uit vijf Vastgoedconsulenten en een Senior Opzichter Mutatie Onderhoud, en het Reparatieteam, dat wordt vertegenwoordigd door drie Vastgoedconsulenten en een Senior Opzichter Reparatie Onderhoud.

Als je enthousiast wordt van diverse verantwoordelijkheden en het omgaan met uiteenlopende stakeholders, maar jij je ook goed kunt aanpassen aan wisselende situaties en stevig in je schoenen staat, dan is dit een baan voor jou.

Werkweek

Senior Opzichter Reparatie Onderhoud

Op een leuke werkdag heb je constructieve overleggen met onderhoudspartners gevoerd en een tevreden huurder geholpen. Ook heb je een collega ondersteund bij een uitdagend gesprek en gezorgd dat een omvangrijke woning tijdens de mutatieperiode weer verhuurklaar is gemaakt.

Op een uitdagende werkdag tackel je lastige gesprekken met huurders, los je problemen op met woningen die niet volgens afspraak verhuurklaar zijn of corrigeer je onjuiste calculaties van onderhoudspartners.

 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • 12:00
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00

Voorbeeld uit de praktijk

Een nieuwe huurder is ontevreden over een aspect van zijn/haar woning en heeft na interventie van de Vastgoedconsulent de klachtencommissie ingeschakeld. Wat doe je?

Als Senior Opzichter Reparatie Onderhoud bezoek je samen met de Vastgoedconsulent de huurder om de situatie ter plekke te beoordelen en te begrijpen. Hier ligt de focus op het actief luisteren naar de zorgen van de huurder en het beoordelen van de validiteit van de klachten. Je legt de mogelijkheden en grenzen van het beleid van Vivare uit, waarbij je zowel empathisch als duidelijk communiceert. Het doel is om realistische verwachtingen te scheppen over wat Vivare kan bieden en tegelijkertijd te zoeken naar een passende oplossing binnen deze grenzen. In deze rol combineer je technische kennis met sterke communicatievaardigheden en het vermogen om soms moeilijke beslissingen te nemen en deze op een begrijpelijke manier aan de huurder over te brengen.

Groeipad

Bij Vivare is er volop aandacht voor jouw persoonlijke groei en professionele ontwikkeling, zowel in de hoogte als in de breedte. Je wordt ondersteund in het uitbouwen van je talenten en het actueel houden van kennis en vaardigheden. De Vivare Academie, een eigen online platform, biedt actuele klassikale en online trainingen om kennis en vakbekwaamheid te vergroten. Dit aanbod wordt continu aangepast met input van medewerkers, waardoor kennis en kunde van Vivarianen wordt gestimuleerd en er altijd ruimte is voor groei. Daarnaast krijgen ook jonge talenten bij Vivare volop kansen om zich verder te ontwikkelen. Jong Vivare brengt jonge collega’s uit diverse afdelingen en teams samen voor leerzame en gezellige activiteiten, waarbij netwerken en kennisdeling centraal staan.

Senior Opzichter Reparatie Onderhoud
Kwaliteitsexpert
Projectleider

Werken bij Vivare

Vivare is met 55.000 huurders een van de grootste woningcorporaties in Oost-Nederland. Dag in, dag uit zetten we ons in om in de regio zo veel mogelijk mensen een comfortabel en betaalbaar thuis te bieden. We richten ons specifiek op kwetsbare groepen en mensen met een bescheiden inkomen, zodat ook zij met plezier en in veiligheid kunnen wonen. Vivare heeft een uitdagende, maatschappelijke taak en die pakken we niet alleen aan. We slaan de handen ineen met bewoners, gemeenten, de overheid, aannemers en specialistische organisaties om samen onze doelstellingen te realiseren.

We zijn actief in zes gemeenten: Arnhem, Duiven, Overbetuwe, Renkum, Rheden en Westervoort. Verder zijn ze actief in achttien plaatsen: Arnhem, De Steeg, Dieren, Doorwerth, Duiven, Ellecom, Elst, Groessen, Heelsum, Heveadorp, Loo, Oosterbeek, Renkum, Rheden, Spankeren, Velp, Westervoort en Wolfheze.

 • Kantoor in Arnhem
 • Circa 300 medewerkers in Nederland
 • Gem. leeftijd 47 jaar
 • Thuiswerkmogelijkheden (o.a. ingerichte thuiswerkplek en thuiswerkvergoeding)

Collega's

Sanne van der Teems - Communicatie medewerker

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Wat mij vooral aansprak in het werken bij Vivare is het maatschappelijke karakter. Ik ben gek op teksten schrijven en content creëren. In deze functie ben ik daar veel mee bezig en kan ik nog veel leren van mijn collega's.

Wat was je vorige baan?
Junior online marketeer

Wat doe je in je vrije tijd?
Korfballen, met vrienden en vriendinnen afspreken, naar festivals, lekkere dingen bakken.

Erwin Daams - Operationeel Contractbeheerder - Contract en Leveranciersmanagement (CLM)

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Na vele jaren in de commerciële branche gewerkt te hebben, wilde ik graag iets doen waarin ik directer mijn steentje kan bijdragen voor de mens. In dit geval dus voor onze huurders.

Wat was je vorige baan?
Relatiebeheerder - Hefas Brandbeveiliging B.V.

Wat doe je in je vrije tijd?
Sporten, series kijken en naar Vitesse gaan.

Rosanne Hoogers - Senior klantconsulent Team Rheden - Renkum

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Ik ben bij Vivare gaan werken om betrokken te zijn met de huurders in de wijk en ervoor te zorgen dat huurders fijn kunnen wonen.

Wat was je vorige baan?
Verkoopmedewerker

Wat doe je in je vrije tijd?
Winkelen & paardrijden

Arjan van Turnhout - Senior klantconsulent

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Vivare heeft een uitdagende maatschappelijke taak en als klantconsulent lever je een directe bijdrage. Toen ik (bijna) 5 jaar geleden de vacature zag was ik direct enthousiast. Daarnaast is er binnen Vivare volop aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling, hierdoor heb ik recent de stap gemaakt naar de functie van senior Klantconsulent.

Wat was je vorige baan?
Filiaalmanager - Detailhandel

Wat doe je in je vrije tijd?
Sporten en samen zijn met familie en vrienden.

Sanne Rosalina - Manager Communicatie, afdeling Communicatie

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Een mensgerichte organisatie, maatschappelijk betrokken én lekker in beweging. Hier voel ik mij thuis. Samen met collega's een steentje bijdragen aan het bieden van een fijn thuis aan onze huurders. Elke dag van waarde zijn, voor onze huurders en voor elkaar.

Wat was je vorige baan?
Manager marketing en communicatie bij een particuliere zorgorganisatie

Wat doe je in je vrije tijd?
In gezelschap van vrienden en familie leuke dingen ondernemen. Samen met man en kinderen genieten van kleine en grote geluksmomenten.

Femke Smits - Strategisch adviseur HR en Organisatieontwikkeling

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
De functie sprak mij enorm aan, in combinatie met de maatschappelijke impact die Vivare maakt. En het onderdeel zijn van een HR- team, maakt dat ik me als een vis in het water voel.

Wat was je vorige baan?
HR-adviseur

Wat doe je in je vrije tijd?
Leuke dingen doen met mijn gezin. Wandelen met de hondjes, winkelen en borrelen met vrienden.

Wim Bastein - Kwaliteitsexpert Vastgoedprojecten, afdeling Complexgestuurd Onderhoud en Ontwikkeling

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Ik heb een maatschappelijk hart en wil iets betekenen voor een ander (huurders, collega's, onderhoudspartners, etc.). En Vivare staat bekend als een fijne werkgever.

Wat was je vorige baan?
Werkvoorbereider Spoor ProRail.

Wat doe je in je vrije tijd?
Feyenoord aanmoedigen, sporten met mijn zoon en wandelen met de hond.

Sollicitatieproces

Intake Recruiter of HR (brief selectie)
Eerste gesprek leidinggevende en collega
± Binnen 2 weken
Tweede gesprek met team en/of HR
± Binnen 1 week
Eventueel een meeloopdag of -ochtend
Arbeidsvoorwaardengesprek met HR
± Binnen 2 weken
Aanvragen van een VOG
± Binnen 2 weken
Tekenen arbeidsovereenkomst

Interessante baan?