Banen

Medewerker Klantcontact

Solliciteer voor 30-04-24

Medewerker Klantcontact

Uwoon Harderwijk

Wat is vereist?

 • Mbo niveau 4 werk- en denkniveau
 • Je bent in staat om te communiceren op een manier die door de klant begrepen wordt
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift
 • Klantgericht en communicatief vaardig

Wat krijg je?

 • € 3.114 - € 3.892 bruto p/m (schaal F van CAO Woondiensten), exclusief 8% vakantietoeslag
 • 2% eindejaarsuitkering
 • 24 tot 36-urige werkweek
 • Ruimte en middelen voor jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Woondiensten, waaronder een goede pensioenregeling
 • Een aanstelling van een jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd
 • Een goede reiskostenregeling, zoals een volledige vergoeding bij reizen met het openbaar vervoer
 • Leasefietsregeling via Hellorider

Wat doe je?

 • 25% Klantvragen via telefoon en mail behandelen
 • 25% Reparatieverzoeken behandelen
 • 25% Klantvragen aan de balie beantwoorden
 • 10% Administratieve werkzaamheden uitvoeren
 • 15% Actief over procesverbeteringen meedenken

Deze vacature is gemaakt op basis van gesprekken met medewerkers in de functie. Zo krijg jij een realistisch beeld van de baan.

Stel direct een vraag

Vacature

Als Medewerker Klantcontact bij Uwoon ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten via de telefoon, e-mail en fysiek aan de balie. Als het visitekaartje van de organisatie zorg je voor het registreren, afhandelen en het bewaken van de voortgang van verschillende klantvragen die voornamelijk via de telefoon binnen komen. Daarbij behandel je reparatieverzoeken en plan je reparatie-afspraken in met de Technische Dienst van Uwoon of zet je de opdracht uit bij de aannemer. Als je het antwoord op een vraag niet weet, overleg je met collega's en andere afdelingen om de klant zo goed mogelijk te helpen.

Hoewel het zeker is dat je als Medewerker Klantcontact bij Uwoon klanten op verschillende manieren te woord staat, is de exacte invulling van deze rol nog volop in ontwikkeling. Vanaf 1 april ondergaat Uwoon een interne verandering, waarbij verschillende teams worden samengevoegd tot één team: Klantcontact. Je wordt actief betrokken bij het vormgeven van dit team. Ook denk je mee en werk je samen met de organisatie om deze verandering vorm te geven. Jouw bijdrage is dan ook van belang voor het verbeteren van de klantenservice in deze boeiende periode van vernieuwing.

Het team Klantcontact bestaat uit een ervaren en gevarieerde groep collega’s. De meeste collega’s werken vanuit de vestiging in Harderwijk, maar het is ook mogelijk dat je af en toe achter de balie zit in Ermelo of Elburg. Het team is op zoek naar collega’s die zich thuis voelen in een veranderende omgeving en die energie krijgen van zowel klantcontact als interne samenwerking.

Je reactie wordt verwerkt door VacaturePro (via de sollicitatieknop). Via hen ontvang je een ontvangstbevestiging en overige correspondentie.

Als je graag actief wilt meedenken over een organisatie in verandering en je het leuk vindt om klanten op verschillende manieren te helpen, dan is dit een baan voor jou.

Werkweek

Medewerker Klantcontact

Op een leuke werkdag help je klanten met uiteenlopende reparatieverzoeken en plan je afspraken met vakmensen in. Elke dag is anders en een dag geeft veel voldoening als je klanten goed kunt helpen.

Op een minder leuke werkdag heb je soms lastige gesprekken met klanten, maar het geeft je een goed gevoel als je ze alsnog kunt helpen.

 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • 12:00
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00

Voorbeeld uit de praktijk

Je neemt deel aan de werkgroep voor dagelijks onderhoud, waarbij je nadenkt over het proces van reparatieverzoeken en de systeemondersteuning. Wat is jouw rol hierin?

Je brengt jouw directe ervaringen met klanten in, identificeert veelvoorkomende problemen en deelt deze met het team om het proces te verbeteren. Ook denk je mee over systeemaanpassingen die de afhandeling van verzoeken efficiënter maken. Jouw rol is dus van belang voor het verbeteren van de service en het klantvriendelijker maken van de processen, zodat deze aansluiten op de klantbehoeften.

Groeipad

Bij Uwoon ligt het groeipad van de werknemers niet vast. De organisatie faciliteert veel in jouw ontwikkeling. Dat kan in de vorm van opleidingen, trainingen, coaching, stages en/of externe opdrachten. Bij blijven op je vakgebied vinden wij dan ook een minimale vereiste.

Medewerker Klantcontact

Werken bij Uwoon

Uwoon is een woningcorporatie die betaalbare en duurzame huizen voor mensen met een relatief laag inkomen realiseert. Wij creëren plekken waar huurders met plezier wonen en zich veilig en thuis voelen. Dit doet we niet alleen: we werken samen met huurders, gemeenten, zorg- en welzijnsaanbieders, aannemers en bouwers. Bij ons staat de huurder centraal. De sociale huurwoningen die worden gebouwd, verhuurd en beheerd, bevinden zich in de gemeenten Ermelo, Elburg, Harderwijk en Oldebroek.

Bij Uwoon staan de werkwaarden Samenwerken, Autonomie, Creativiteit en Plezier hoog in het vaandel, dus het is belangrijk dat jij jezelf hierin herkent.

Kijk voor meer informatie op de website van Uwoon.

 • Harderwijk
 • Hybride werken
 • Ingerichte thuiswerkplek
 • Fietsleaseregeling
 • Volledige vergoeding OV
 • 108 medewerkers

Collega's

Bert Smits - Buurtbeheerder

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Ik kom uit de bouwwereld en ben bij dit bedrijf begonnen als Allround Vakman. Vanuit daar ben ik doorgestroomd naar Buurtbeheerder. Ik help graag mensen en probeer te kijken naar mogelijkheden. Precies dat kan ik in dit werk goed toepassen.

Wat was je vorige baan?
Timmerman bij Aannemer Dooijeweerd

Wat doe je in je vrije tijd?
Scheidsrechter zijn bij voetbalwedstrijden.

Laura Üzüm - Communicatieadviseur

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Uwoon geeft mij de vrijheid om mijn functie zelfstandig in te vullen. Er liggen mooie uitdagingen en er is een goede balans tussen strategie en uitvoering. Ook onze maatschappelijke taak vind ik belangrijk.

Wat was je vorige baan?
Communicatieadviseur bij een reclamebureau

Wat doe je in je vrije tijd?
Borrelen met vrienden, motorrijden en shoppen.

Monique Willems - Medewerker Servicelijn en Telefonie

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Ik had al flink wat jaren ervaring bij een andere wooncorporatie en dit beviel erg goed. Uwoon was net gefuseerd en er werd een nieuwe afdeling KCC opgezet. Ook bij Uwoon was er veel ruimte om mezelf verder te blijven ontwikkelen. Ik zag veel mogelijkheden om iets nieuws te leren, dus ik dacht: we gaan ervoor!

Wat was je vorige baan?
Secretaresse bij Oost Flevoland Woondiensten

Wat doe je in je vrije tijd?
Fitness, Netflixen, lezen en tijd doorbrengen met mijn kleinkinderen.

Dorette van Dijken - HR Adviseur

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Ik had de ambitie om door te groeien naar de functie van HR-adviseur. Bij een maatschappelijke organisatie. Bij veel vacatures werd gevraagd naar meerdere jaren werkervaring. Die had ik niet. Ik kwam toen de vacature van Trainee HR-adviseur tegen bij Uwoon. Een mooie kans om mijzelf verder te ontwikkelen. Tijdens het gesprek voelde ik meteen een klik met de mensen en de organisatie. Ik besloot ervoor te gaan. En werk er nog steeds met veel plezier. Inmiddels als HR-adviseur.

Wat was je vorige baan?
Trainee Arbeidsmarktbenadering & Organisatieontwikkeling bij de gemeente Borger-Odoorn.

Wat doe je in je vrije tijd?
Padellen, wandelen, gezellig borrelen op het terras of een serietje kijken op de bank.

Stephan Lubbertsen - Regisseur Onderhoud

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Ik was toe aan een nieuwe uitdaging. Een plek waar ik me kon blijven ontwikkelen. Na bijna 13 jaar bij een corporatie in Zwolle merkte ik dat de uitdaging afnam. Toen ik benaderd werd door Uwoon was ik dan ook snel geïnteresseerd. Zeker toen in de gesprekken duidelijk werd dat er voldoende ruimte is om mezelf te ontwikkelen. Ook de ontwikkeling waar Uwoon in zit sprak mij aan.

Wat was je vorige baan?
Projectleider woningverbetering bij een woningcorporatie in Zwolle.

Wat doe je in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd sport ik graag (voetbal, hardlopen & bowlen). Daarnaast speel ik graag spellen met vrienden en/of met het gezin.

Esther van den Hoef - Projectleider

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Ik heb vele jaren met plezier in de zorg gewerkt als projectleider vastgoed. Toch wilde ik graag mijn horizon verbreden, nieuwe ervaringen en kennis opdoen. Maar wel graag weer bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Dit geeft mij het gevoel dat mijn werk er echt toe doet. Ik word er blij van als ik huurders kan helpen aan een fijne woonomgeving, maar ook als ik woonproblemen kan oplossen. Uwoon is een bedrijvige en sociale organisatie met mooie ambities, het is nooit saai. Ik ben erg blij dat ik deze stap heb gemaakt.

Wat was je vorige baan?
Adviseur (zorg)vastgoed bij Attent Zorg & Behandeling.

Wat doe je in je vrije tijd?
Sporten, Netflixen, naar de bios of voetbal kijken bij mijn zoons. En ik wandel graag met de hond.

Gelmer Oosterbeek - Woonconsulent

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Na mijn vorige werkgever in de commerciële branche, ben ik op zoek gegaan naar werk waarbij ik nog iets meer kan betekenen voor de maatschappij. Dit heb ik bij Uwoon gevonden en dat maakt ook dat ik mijn werk zo leuk vind!

Wat was je vorige baan?
Incassomedewerker op de afdeling Overheid bij deurwaarderskantoor Jongerius in Amersfoort.

Wat doe je in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd ga ik graag naar familie toe of op stap met vrienden.

Sollicitatieproces

Solliciteer via de solliciteerknop t/m 29 april (via VacaturePro)
Eerste gesprek op dinsdag 7 mei 2024 met collega's en teamleider Wonen
Tweede gesprek op maandag 13 mei 2024 met collega's, HR en teamleider
Aanbod op 15 mei
Je hebt de baan!

Interessante baan?