Werken bij UWOON

UWOON is een woningcorporatie die betaalbare en duurzame huizen voor mensen met een relatief laag inkomen realiseert. Het bedrijf creëert plekken waar huurders met plezier wonen en zich veilig en thuis voelen. Dit doet UWOON niet alleen: ze werken samen met huurders, gemeenten, zorg- en welzijnsaanbieders, aannemers en bouwers. Bij UWOON staat de huurder centraal. De sociale huurwoningen die worden gebouwd, verhuurd en beheerd, bevinden zich in de gemeenten Ermelo, Elburg, Harderwijk en Oldebroek. Kijk voor meer informatie op de website van UWOON.

  • Harderwijk
  • 49% / 51%
  • Gem. leeftijd 51 jaar
  • 100 medewerkers
  • Hybride werken

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Bij UWOON ligt het groeipad van de werknemers niet vast. Vanuit de organisatie krijgt iedereen hierdoor een persoonlijk ontwikkelbudget, om te blijven groeien.

Waarom werken bij UWOON

Bert Smits
Bert Smits
Buurtbeheerder

Ik kom uit de bouwwereld en ben bij dit bedrijf begonnen als Allround Vakman. Vanuit daar ben ik doorgestroomd naar Buurtbeheerder. Ik help graag mensen en probeer te kijken naar mogelijkheden. Precies dat kan ik in dit werk goed toepassen.

Mark de Jager
Mark de Jager
Projectleider Vastgoed

Kort na mijn opleiding ben ik bij de rechtsvoorganger van UWOON begonnen. Destijds zocht ik een baan zonder daar een bedoeling bij te hebben. Door de jaren heen ben ik het steeds meer gaan waarderen dat je bij UWOON een bijdrage kunt leveren aan het woongenot van onze klanten.

Laura Üzüm
Laura Üzüm
Communicatieadviseur

UWOON geeft mij de vrijheid om mijn functie zelfstandig in te vullen. Er liggen mooie uitdagingen en er is een goede balans tussen strategie en uitvoering. Ook onze maatschappelijke taak vind ik belangrijk.

Monique Willems
Monique Willems
Medewerker Servicelijn en Telefonie

Ik had al flink wat jaren ervaring bij een andere wooncorporatie en dit beviel erg goed. UWOON was net gefuseerd en er werd een nieuwe afdeling KCC opgezet. Ook bij UWOON was er veel ruimte om mezelf verder te blijven ontwikkelen. Ik zag veel mogelijkheden om iets nieuws te leren, dus ik dacht: we gaan ervoor!

Grieanne Smidt
Grieanne Smidt
Medewerker Huurincasso

Voorheen beheerde ik de incassozaken van UWOON bij de deurwaarder waar ik werkte. Dit was alleen maar incasseren en gaf weinig voldoening. Bij UWOON heb ik een andere pet op. Ik zorg dat de huurders de huur op tijd betalen, maar ik help ook actief om de betalingsproblematiek van de huurders onder controle te krijgen. Samen met hulpverlenende partijen helpen wij de huurders zodat zij alles weer op orde hebben en de achterstand is voldaan. Dit maakt het werk leuk en afwisselend, en het geeft voldoening als een huurder is geholpen en er weer een casus succesvol is afgesloten.

Karin Soldaat
Karin Soldaat
Beleidsadviseur

Na meer dan tien jaar als adviseur te hebben gewerkt bij commerciële bedrijven, wilde ik graag maatschappelijk relevant werk doen. Ik had al kennis en ervaring op het gebied van volkshuisvesting en deze baan bij UWOON sprak mij erg aan!

Banen bij UWOON

Wat is onze grootste uitdaging?

UWOON houdt zich bezig met belangrijke vraagstukken over de betaalbaarheid, veiligheid en beschikbaarheid van onze woningen, zoals: hoe kunnen we er voor zorgen dat onze huurders plezierig wonen in een wijk waar ze zich veilig en thuis voelen? Hoe houden we onze woningen betaalbaar en hoe bouwen we genoeg bij om aan de vraag te voldoen? De komende jaren zullen we keuzes moeten maken over welke ambities en wensen we kunnen verwezenlijken, terwijl we de huurder centraal zetten. Daarnaast willen we met iedere woning een bijdrage leveren aan de duurzaamheidsvraagstukken.

‘Zorgen voor goede en betaalbare huizen, met oog op de toekomst. Het doel hierbij is duidelijk: huurders centraal zetten en prettig laten wonen. ’

UWOON