Banen

Medewerker Huurders Contact Centrum

Medewerker Huurders Contact Centrum

Bo-Ex Utrecht

Wat is vereist?

 • Mbo werk- en denkniveau
 • Relevante werkervaring is een pre
 • Goed verantwoordelijkheid kunnen nemen en door kunnen vragen indien nodig
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift
 • Sociaal ingesteld, vastberaden, enthousiast, klant- en oplossingsgericht

Wat krijg je?

 • €2.831 - €3.438 bruto p/m (afhankelijk van ervaring en kennis) en o.b.v. een 36-urige werkweek
 • 18 tot 20-urige werkweek
 • 189,8 vakantie uren o.b.v. een 36-urige werkweek
 • Functionele opleidingsmogelijkheden en een individueel loopbaanbudget van max. €4.500,- (op basis van 36 uur)
 • Vitaliteitsbudget €450,- netto per jaar
 • Reiskostenvergoeding

Wat doe je?

 • 75% Telefonisch klantcontact hebben
 • 15% Administratieve werkzaamheden uitvoeren
 • 10% De balie beheren

Deze vacature is gemaakt op basis van gesprekken met medewerkers in de functie. Zo krijg jij een realistisch beeld van de baan.

Stel direct een vraag

Sander Coumou

Teamleider Klant & Verhuur

Vacature

Als Medewerker Huurders Contact Centrum bij Bo-Ex ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van alle eerstelijns contacten van de bewoners en relaties van de organisatie. Het contact loopt grotendeels via de telefoon, mail, websiteformulieren en balie. Je behandelt klantvragen en haalt daarbij informatie uit de kennisbank. Vragen van bewoners kunnen bijvoorbeeld gaan over het opzeggen van de huur of melding van een reparatieverzoek. Al je handelingen en administratie leg je zorgvuldig vast in het klantvolgsysteem.

In deze functie streef je voortdurend naar het verbeteren van processen. Denk hierbij aan het optimaliseren van gesprekstechnieken of het vergaren van meer standaardinformatie om vragen inhoudelijk te beantwoorden. Verder is het geven van feedback (op elkaars werk) ook een belangrijk aspect in deze functie.

Je komt terecht in een team van negen vaste medewerkers aangevuld met flexpoolers. Het team bestaat uit diverse professionals met verschillende achtergronden en leeftijden. Je leidinggevende is de Teamleider Klant & Verhuur. Binnen het team werk je in shifts: maandag t/m donderdag van 08.00 uur tot 13.00 uur of van 11.30 uur tot 16.30 uur en op de vrijdag van 08.00 uur tot 12.30 uur. Bo-Ex verwacht hierin wel aanpassingsvermogen in geval van verzuim, vakantie etc. van een collega

Voor deze functie worden twee medewerkers gezocht. 

Als je het leuk vindt om klantcontact te hebben, mensen graag helpt en je het uitdaging vindt om met verschillende soorten klanten om te gaan, dan is dit een baan voor jou.

Werkweek

Medewerker Huurders Contact Centrum

Op een leuke werkdag een gesprek met een klant die je met succes hebt kunnen helpen. Je neemt plaats aan de balie waar je verschillende klanten helpt en werkt de administratieve taken bij.

Op een matige werkdag heb je te maken met een boze en onredelijke klant. De wachtrij loopt op en je merkt dat klanten hun geduld verliezen, waardoor alle gesprekken die volgen beladen zijn en het lijkt alsof alle frustraties op jou worden gericht.

  • Lunch
  • Dag afronden
  • Telefonisch klantcontact hebben
  • Dagstart
  • Lunch
  • Dag afronden
  • Telefonisch klantcontact hebben
  • Dagstart
  • Telefonisch klantcontact hebben
  • Dag afronden

Voorbeeld uit de praktijk

Je ontvangt een reparatieverzoek van een bewoner. Wat doe je?

Allereerst raadpleeg je de gegevens van de bewoner en kijk je welke dienstverlening hij/zij afneemt. Je onderzoekt of de reparatie door de woningcorporatie uitgevoerd kan worden of dat de bewoner dit zelf moet uitvoeren/regelen. Deze informatie communiceer je vervolgens naar de bewoner.

Als de reparatie door Bo-Ex uitgevoerd kan worden, zorg je dat er een goed reparatiebedrijf wordt ingeschakeld. Het is belangrijk om de verwachtingen bij de bewoner goed te managen. Dit betekent dat je de bewoner informeert over wat hij kan verwachten, wie het reparatieverzoek gaat uitvoeren en wanneer dit zal gebeuren.

Groeipad

Als je bij Bo-Ex werkt, dan wordt samen met jou gekeken naar wat jij nodig hebt om je werk met plezier en succes te doen. Bij Bo-Ex krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen met trainingen, opleidingen en maatwerkopties, inclusief een jaarlijks loopbaanbudget. We hebben onze eigen Bo-Ex Academy hiervoor. Ons vitaliteitsprogramma ondersteunt je welzijn met gratis fruit, een gezond bedrijfsrestaurant, lunchwandelingen, persoonlijke coaching en een vitaliteitsbudget. Naast het loopbaanbudget heb je toegang tot workshops en inspiratiesessies van het KLIMMR-netwerk. Al deze initiatieven zijn gericht op jouw duurzame ontwikkeling en wendbaarheid voor toekomstige uitdagingen.

Medewerker Huurders Contact Centrum

Werken bij Bo-Ex

Als Utrechtse woningcorporatie biedt Bo-Ex betaalbaar en goed wonen. Bo-Ex verhuurt en beheert vooral sociale huurwoningen (maar ook in mindere mate vrijesectorwoningen en bedrijfsmatige panden) in de stad Utrecht. We staan in directe verbinding met onze bewoners, de gemeente en partners. Wij begrijpen als geen ander hoe waardevol wonen is. Dat motiveert ons. Bo-Ex gaat daarom veel verder dan alleen wonen. Denk hierbij aan welzijn en zorg, schoon en veilig en het bevorderen van kansen in de samenleving voor onze bewoners. Wij kijken wat de bewoners zelf kunnen en willen bijdragen aan hun woonomgeving, buurt en medebewoners. Voor partners kan dat meer meepraten en meebeslissen betekenen. In alle gevallen inspireren bewoners en partners ons om ons werk zo goed mogelijk te doen. De Bo-Ex-cultuur zit in elk van ons. Als vooruitstrevende innovatieve netwerkorganisatie vragen we flexibiliteit, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid van onze medewerkers. Onze organisatiewaarden zijn de bewoner centraal, saamhorigheid en verantwoordelijkheid geven en nemen. Dit geeft ons richting, draagt bij aan onze identiteit en maakt onze medewerkers trots.

Wij geloven in de kracht van samenwerking en zetten ons dagelijks in voor het welzijn van onze bewoners. De medewerkers van Bo-Ex, variërend van onderhoudspersoneel tot administratieve krachten, en van projectleiders tot wijkconsulenten, zijn daarbij onmisbaar in het streven naar tevredenheid van onze bewoners. Bo-Ex is een kleurrijke, hechte en warme organisatie, waardoor het aanvoelt als een thuis voor zowel medewerkers als onze bewoners.

 • Kantoor in Utrecht
 • Circa 100 medewerkers
 • Fijne balans werk-privé: hybride werken
 • Uitgebreide arbeidsvoorwaarden
 • Goede ontwikkelmogelijkheden
 • Duurzaamheid hoog in het vaandel

Collega's

Rick - Beleidsadviseur Duurzaamheid

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
"Bo-Ex is de Utrechtse woningcorporatie met de laagste CO2-uitstoot per m2, maar dat betekent niet dat we op onze handen gaan zitten. Als Beleidsadviseur duurzaamheid werk ik elke dag met veel voldoening en energie aan het verduurzamen van onze woningen."

Marlies - HR

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
"Wij bieden onze medewerkers maatwerk als het gaat om hun (persoonlijke) ontwikkeling en werkplezier. Samen kijken naar wat nodig is om een goede werk/ privébalans te houden en daarmee indirect te sturen op een hoge bewonerstevredenheid. Een mooie combinatie van fun & focus."

Max - Opzichter

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
"Ik ervaar de cultuur van Bo-Ex als open en eerlijk. Ik werk heel prettig samen met mijn collega’s. We zoeken elkaar op en zijn geïnteresseerd in de ander. We luisteren naar elkaar en delen onze kennis en ervaring."

Shailesh - Sociaal Buurtbeheerder

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
"Er zijn veel verschillende functies bij Bo-Ex. Daardoor is er vaak ook ruimte om door te groeien. Ik ben zelf bij Bo-Ex gestart als medewerker Huurders Contactcentrum (Klantenservice) en heb inmiddels de stap gemaakt naar Sociaal buurtbeheerder."

Meryem - Projectmedewerker en VvE-medewerker

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
"Binnen Bo-Ex heb ik twee functies. Beide functies kan ik goed uitoefenen doordat ik een goede balans heb tussen werk en mijn privéleven. Dat vind ik heel fijn. Daarnaast wordt er ook ruimte gegeven om me verder te ontwikkelen."

Saskia - Communicatieadviseur

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
"Werken bij Bo-Ex ervaar ik als heel afwisselend en dynamisch. Ik heb met allerlei partijen te maken met wie ik nauw samenwerk. Natuurlijk zijn dat in de eerste plaats onze bewoners, maar ook de gemeente, netwerkpartners, ontwikkelaars en welzijnsorganisaties zijn partijen met wie ik veelvuldig schakel."

Interessante baan?