Werken bij Bo-Ex

Bo-Ex is een Utrechtse woningcorporatie die betaalbare en kwalitatieve woonruimtes aanbiedt. Ze beheren, verhuren en verkopen woningen in Utrecht en doen dit in nauwe samenwerking met huurders, de gemeente en diverse partners. Kenmerkend voor Bo-Ex is de intensieve samenwerking met dienstverleners waarop huurders vertrouwen.

De woningcorporatie gelooft in de kracht van samenwerking en zet zich dagelijks in voor het welzijn van haar huurders. De medewerkers van Bo-Ex, variërend van onderhoudspersoneel tot administratieve krachten, en van projectleiders tot wijkconsulenten, zijn daarbij onmisbaar in het streven naar huurdertevredenheid. Als kleurrijke, hechte en warme organisatie, deelt Bo-Ex lief en leed, waardoor het aanvoelt als een thuis voor zowel medewerkers als huurders.

  • Kantoor in Utrecht
  • 100 medewerkers
  • 45% / 65%
  • Gem. leeftijd 47 jaar
  • Casual / zakelijk
  • Hybride werken in overleg

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Bij Bo-Ex krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen met trainingen, opleidingen en maatwerkopties, inclusief een jaarlijks loopbaanbudget van €900. Ons vitaliteitsprogramma ondersteunt je welzijn met bedrijfsfitness, gratis fruit, een gezonde kantine, massagestoel, lunchwandelingen, persoonlijke coaching en een vitaliteitsbudget. Naast het loopbaanbudget heb je toegang tot workshops en inspiratiesessies van het KLIMMR-netwerk. Al deze initiatieven zijn gericht op jouw duurzame ontwikkeling en wendbaarheid voor toekomstige uitdagingen.

Banen bij Bo-Ex

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Onze grootste uitdaging is de verschuiving van onze rol van enkel woningverhuur en -beheer naar een actieve bijdrage aan welzijn, zorg en sociale kansen voor onze huurders in Utrecht. We richten ons op het betrekken van huurders bij hun woonomgeving en buurt en werken samen met de gemeente en partners. Dit vereist een aanpassing in onze dagelijkse werkzaamheden, waarbij de betrokkenheid van huurders en partners van groot belang is.

‘Een duurzame, inclusieve toekomst creëren door naast de huurder te staan en onze organisatie te versterken.’

Bo-Ex