Werken bij Bo-Ex

Als Utrechtse woningcorporatie biedt Bo-Ex betaalbaar en goed wonen. Bo-Ex verhuurt en beheert vooral sociale huurwoningen (maar ook in mindere mate vrijesectorwoningen en bedrijfsmatige panden) in de stad Utrecht. We staan in directe verbinding met onze bewoners, de gemeente en partners. Wij begrijpen als geen ander hoe waardevol wonen is. Dat motiveert ons. Bo-Ex gaat daarom veel verder dan alleen wonen. Denk hierbij aan welzijn en zorg, schoon en veilig en het bevorderen van kansen in de samenleving voor onze bewoners. Wij kijken wat de bewoners zelf kunnen en willen bijdragen aan hun woonomgeving, buurt en medebewoners. Voor partners kan dat meer meepraten en meebeslissen betekenen. In alle gevallen inspireren bewoners en partners ons om ons werk zo goed mogelijk te doen. De Bo-Ex-cultuur zit in elk van ons. Als vooruitstrevende innovatieve netwerkorganisatie vragen we flexibiliteit, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid van onze medewerkers. Onze organisatiewaarden zijn de bewoner centraal, saamhorigheid en verantwoordelijkheid geven en nemen. Dit geeft ons richting, draagt bij aan onze identiteit en maakt onze medewerkers trots.

Wij geloven in de kracht van samenwerking en zetten ons dagelijks in voor het welzijn van onze bewoners. De medewerkers van Bo-Ex, variërend van onderhoudspersoneel tot administratieve krachten, en van projectleiders tot wijkconsulenten, zijn daarbij onmisbaar in het streven naar tevredenheid van onze bewoners. Bo-Ex is een kleurrijke, hechte en warme organisatie, waardoor het aanvoelt als een thuis voor zowel medewerkers als onze bewoners.

  • Kantoor in Utrecht
  • Circa 100 medewerkers
  • Fijne balans werk-privé: hybride werken
  • Uitgebreide arbeidsvoorwaarden
  • Goede ontwikkelmogelijkheden
  • Duurzaamheid hoog in het vaandel

Ontwikkelen binnen de organisatie

Als je bij Bo-Ex werkt, dan wordt samen met jou gekeken naar wat jij nodig hebt om je werk met plezier en succes te doen. Bij Bo-Ex krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen met trainingen, opleidingen en maatwerkopties, inclusief een jaarlijks loopbaanbudget. We hebben onze eigen Bo-Ex Academy hiervoor. Ons vitaliteitsprogramma ondersteunt je welzijn met gratis fruit, een gezond bedrijfsrestaurant, lunchwandelingen, persoonlijke coaching en een vitaliteitsbudget. Naast het loopbaanbudget heb je toegang tot workshops en inspiratiesessies van het KLIMMR-netwerk. Al deze initiatieven zijn gericht op jouw duurzame ontwikkeling en wendbaarheid voor toekomstige uitdagingen.

Waarom werken bij Bo-Ex

Rick
Rick
Beleidsadviseur Duurzaamheid

"Bo-Ex is de Utrechtse woningcorporatie met de laagste CO2-uitstoot per m2, maar dat betekent niet dat we op onze handen gaan zitten. Als Beleidsadviseur duurzaamheid werk ik elke dag met veel voldoening en energie aan het verduurzamen van onze woningen."

Marlies
Marlies
HR

"Wij bieden onze medewerkers maatwerk als het gaat om hun (persoonlijke) ontwikkeling en werkplezier. Samen kijken naar wat nodig is om een goede werk/ privébalans te houden en daarmee indirect te sturen op een hoge bewonerstevredenheid. Een mooie combinatie van fun & focus."

Max
Max
Opzichter

"Ik ervaar de cultuur van Bo-Ex als open en eerlijk. Ik werk heel prettig samen met mijn collega’s. We zoeken elkaar op en zijn geïnteresseerd in de ander. We luisteren naar elkaar en delen onze kennis en ervaring."

Shailesh
Shailesh
Sociaal Buurtbeheerder

"Er zijn veel verschillende functies bij Bo-Ex. Daardoor is er vaak ook ruimte om door te groeien. Ik ben zelf bij Bo-Ex gestart als medewerker Huurders Contactcentrum (Klantenservice) en heb inmiddels de stap gemaakt naar Sociaal buurtbeheerder."

Meryem
Meryem
Projectmedewerker en VvE-medewerker

"Binnen Bo-Ex heb ik twee functies. Beide functies kan ik goed uitoefenen doordat ik een goede balans heb tussen werk en mijn privéleven. Dat vind ik heel fijn. Daarnaast wordt er ook ruimte gegeven om me verder te ontwikkelen."

Saskia
Saskia
Communicatieadviseur

"Werken bij Bo-Ex ervaar ik als heel afwisselend en dynamisch. Ik heb met allerlei partijen te maken met wie ik nauw samenwerk. Natuurlijk zijn dat in de eerste plaats onze bewoners, maar ook de gemeente, netwerkpartners, ontwikkelaars en welzijnsorganisaties zijn partijen met wie ik veelvuldig schakel."

Banen bij Bo-Ex

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Onze grootste uitdaging is de verschuiving van enkel woningverhuur en -beheer, naar een actieve bijdrage leveren aan welzijn, zorg en sociale kansen voor onze bewoners. Hier werken we de komende jaren naartoe. Bo-Ex zet de bewoner op nummer een. We denken mee en doen wat we beloven. We zorgen goed voor de stad Utrecht en bouwen duurzaam, slim en met het oog op de toekomst. De verbindende factor is van belang: Bo-Ex is een echte netwerkorganisatie en zoekt continue de samenwerking op met stakeholders. We zijn betrokken en strijdlustig, met de kracht van ‘korte lijntjes’. Dit alles maakt dat Bo-Ex een fijne werkgever is. Medewerkers voelen zich thuis bij Bo-Ex en worden uitgedaagd.

‘Een duurzame, inclusieve toekomst creëren door naast de bewoner te staan en onze organisatie te versterken.’

Bo-Ex