Werken bij TILLEN

Onze vacatures zijn uitsluitend gericht op kandidaten die direct bij ons in dienst willen komen zonder tussenkomst van detacheringsbureaus en recruiters. Wij willen ook geen ZZP'ers; acquisitie op basis van deze advertenties wordt niet gewaardeerd.

TILLEN b.v. is in 2007 opgericht door drie enthousiaste engineers met een passie voor zware constructies en hijswerktuigen. Het bedrijf ontwerpt en levert maatwerkoplossingen voor het veilig en efficiënt omgaan met zware constructies, zoals die voor windparken, waarmee bijgedragen wordt aan de energietransitie. Het team bestaat uit experts op het gebied van werktuigbouwkunde en constructietechniek. Door deze vaardigheden te bundelen, worden op maat gemaakte oplossingen gecreëerd, geproduceerd en geïmplementeerd voor het hanteren van zware en onhandelbare lasten. De expertise overstijgt de wereld van zwaar tillen, waardoor verschillende markten worden bediend. De ontwerpen variëren van speciale apparatuur tot ondersteunende constructies en andere hanteringsapparatuur met diverse toepassingen. Naast engineering, neemt een groeiend deel van de activiteiten ook het fabriceren van onze ontwerpen in, waardoor uiteindelijk complete oplossingen aan de klanten kunnen worden geleverd. Dit proces bestaat uit het bezoeken van de fabricagewerkplaats, het bedenken en uitvoeren van testen en betrokkenheid bij de eindafname door de klant.

Wij zijn naast de vacatures voor Sales Engineer, Projectmanager en Structural Engineer ook altijd opzoek naar CAD Engineers, Design Engineers en Project Managers. Stuur dan een sollicitatie naar tim.huele@tillen.com

Je moet níet bij TILLEN gaan werken als je verwacht dat vooraf alles al bepaald is. Je moet wél bij TILLEN komen werken als je veel ruimte wilt krijgen voor eigen inbreng, snel veel wilt leren en kunt bijdragen aan de groei en ontwikkeling van het bedrijf.

Ivo van Donselaar
CEO
  • Kantoor in De Meern
  • 25% / 75%
  • Gem. leeftijd 34 jaar
  • 21 medewerkers in dienst
  • Casual
  • Thuiswerkmogelijkheden; een/twee dagen thuis, de rest op kantoor

Ontwikkelen binnen de organisatie

Er wordt geen strak format gehanteerd voor je carrièrepad. Afhankelijk van jouw ambities, ervaring en behoeften in het bedrijf kun je jezelf ontwikkelen in allerlei richtingen. TILLEN is hard aan het groeien en we willen dat onze collega’s daarvan profiteren en met ons meegroeien. Daarvoor stellen we budget en tijd beschikbaar, zodat iedereen tot bloei komt in een uitdagende omgeving waar hij/zij het best tot zijn/haar recht komt.

Waarom werken bij TILLEN

Maarten
Maarten
Design Engineer

Ik ben na mijn afstudeerstage blijven werken. De opdrachten zijn heel uiteenlopend, waardoor je nooit lang hetzelfde ontwerpt. Het is een kleiner bedrijf, waardoor je directer contact hebt met collega's

Cita Pols
Cita Pols
Office manager

De Offshore is compleet nieuw voor me, net zoals de functie. Ik zie het als een nieuwe uitdaging en kom in een warm bad vol leuke collega's terecht.

Vassili
Vassili
Sr. Design Engineer @ Design Department

This is a company where I could work again with former colleagues, with great team spirit, open to new ideas, and with a wider variety of engineering challenges that would help me to grow professionally.

Ricardo Besselsen
Ricardo Besselsen
Project manager

Vanuit eerdere samenwerkingen heb ik kennis mogen maken met het team van Tillen. De expertise en gezelligheid binnen het team gaven mij de doorslag om hier te komen werken.

René
René
Medior Design Engineer

Ik was op zoek naar een engineeringbedrijf met echte specialisten waar ik mezelf verder kon ontwikkelen. Bij Tillen loopt zoveel kennis op de vloer dat de keuze voor Tillen een no-brainer voor mij was.

Banen bij TILLEN

Vakgebied
Er zijn meer vacatures beschikbaar in andere talen
Klik hier voor vacatures in het Engels

Wat is onze grootste uitdaging?

Onze grootste uitdaging is het constant aanpassen van onze werkplanning aan ad-hocverzoeken om de kwaliteit en deadlines te behouden in een snel veranderende markt. Dit vereist nauwkeurige planning en efficiënte organisatie om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen. We zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige dienstverlening, zelfs onder uitdagende en onvoorspelbare omstandigheden.

‘Het behouden van kwaliteit en het halen van deadlines in een veranderende markt. ’

TILLEN