Werken bij Pompestichting
De Pompestichting is een particuliere stichting voor forensische psychiatrie. De stichting biedt hoog gespecialiseerde zorg aan mensen met psychiatrische problemen die met justitie in aanraking zijn geweest of dreigen te komen. De Pompestichting heeft als belangrijke opdracht het vinden van de balans tussen veiligheid voor de samenleving en een nieuwe kans voor de patiënt. De Pompestichting is onderdeel van de Pro Persona Groep.
Locaties:
BKN: In de behandelkliniek Nijmegen is de zorg specifiek gericht op patiënten met een TBS- maatregel.
LFPZ: De Langdurig Forensisch Psychiatrische Zorg is de enige voorziening in Nederland en een indicatie voor verblijf in de LFPZ.
BIC: De BIC is voor GGZ-patiënten die geen forensische titel hebben maar wel een beveiligde klinische setting nodig hebben en forensische expertise.
FPA Kompas: Een forensische psychiatrische afdeling met een beveiligingsniveau 2-laag die een schakel vormt tussen justitie en de GGZ.
Kairos: Poliklinieken voor ambulante forensisch psychiatrische behandeling.
Ook heeft de Pompestichting een eigen onderzoeksafdeling en een expertise centrum.
- Hoofdkantoor in Nijmegen
- Actief in Nederland
- 3.500 werknemers



















Ontwikkelen binnen het bedrijf
De kwaliteit van medewerkers en leidinggevenden staat bij Pompestichting voorop. Daarom krijg je de ruimte om je te ontwikkelen, onder meer via de Pro Persona Academie. Het aanbod van de Pro Persona Academie richt zich op de (door)ontwikkeling van: Leidinggevenden (Management Development-programma), Potentiële (zorg)managers (Talentprogramma) en Zorgprofessionals (beroepskwalificerend en op snijvlak zorg en bedrijfsvoering). Daarbij faciliteert de Pro Persona Academie de ontwikkeling van leidinggevenden via coaching, intervisie, filmavonden en oefenavonden met acteurs en de jaarlijkse Dag van de Leidinggevende.
Waarom werken bij Pompestichting
Banen bij Pompestichting
Wat is onze grootste uitdaging?
Onze inspanningen zijn gericht op het veiliger maken van de samenleving door patiënten de meest optimale zorg te bieden. Continue inschatting van de risico's op herhaling, oftewel delict preventie, vormt in het gehele (behandel)proces een essentieel onderdeel.
‘De balans tussen veiligheid voor de samenleving en een nieuwe kans voor de patiënt.’
Pompestichting