Werken bij Kairos

Kairos is een specialistische instelling voor ambulante, forensische psychiatrische behandelingen. Het ambulante behandelaanbod is gericht op het voorkomen en verminderen van het delictrisico. Hierdoor helpt Kairos haar patiënten om een maatschappelijk aanvaardbaar leven op te bouwen. Op deze manier levert Kairos een bijdrage aan het vergroten van de veiligheid in de samenleving.

Kairos maakt, samen met de Pompestichting, onderdeel uit van de Pro Persona Groep. Dit is een grote werkgever in de regio’s Arnhem, Ede, Nijmegen, Tiel en Wolfheze. Meer dan 3.500 medewerkers dragen bij aan hun missie: de kwaliteit van het leven verbeteren door mensen te genezen, van hun klachten af te helpen of weer grip op hun bestaan te geven door samen een nieuw perspectief te ontwikkelen.

  • Locaties in Nijmegen, Arnhem, Tiel en Den Bosch
  • Actief in Nederland
  • Ruim 3.500 werknemers bij Pro Persona Groep

Ontwikkelen binnen het bedrijf

De kwaliteit van medewerkers en leidinggevenden staat bij Kairos voorop. Daarom krijg je de ruimte om je te ontwikkelen, onder meer via de Pro Persona Academie. Het aanbod van de Pro Persona Academie richt zich op de (door)ontwikkeling van leidinggevenden (Management Development-programma), potentiële (zorg)managers (Talentprogramma) en zorgprofessionals (beroepskwalificerend en op het snijvlak van zorg- en bedrijfsvoering). Voor jou als medewerker betekent dit dat er regelmatig kansen zijn om jouw expertise en vaardigheden hier in te zetten. Opleidingstaken, bijvoorbeeld het begeleiden en superviseren van studenten en stagiaires, zijn een vanzelfsprekend onderdeel van je takenpakket.

Waarom werken bij Kairos

Christa de Groot
Christa de Groot
Gz-psycholoog en programmaleider

Ik ben gedurende mijn hele loopbaan werkzaam binnen de forensische psychiatrie, omdat ik de doelgroep fascinerend en uitdagend vind. Het forFACT is binnen de forensische sector zo leuk omdat je in intensieve samenwerking met je team snel moet reageren op risicosituaties, creatief moet zijn en geen dag loopt zoals je hem gepland had.

Geen vacatures bij Kairos

Op dit moment zijn er geen vacatures bij dit bedrijf. Laat je e-mail adres achter om op de hoogte te blijven van nieuwe vacatures op Spielwork.

Wat is onze grootste uitdaging?

Onze missie is om de levenskwaliteit te verbeteren door mensen te genezen, van hun klachten af te helpen of weer grip op hun bestaan te geven door samen een nieuw perspectief te ontwikkelen. Daarmee dragen we bij aan de kwaliteit van de samenleving.

‘Bijdragen aan de veiligheid van de samenleving, met het oog op een nieuw perspectief voor de patiënt.’

Kairos