Werken bij Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer

Het Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer is het niet verplicht gestelde pensioenfonds voor de bedrijfstak Spoorwegen en Openbaar Vervoer. De organisatie voorziet (voormalige) werknemers en gepensioneerden van aangesloten ondernemingen in een pensioen: de kernactiviteiten van het fonds zijn pensioenadministratie en vermogensbeheer. Binnen het Pensioenfonds verzorgt een team de 27 miljard euro aan beleggingen van het fonds. Een aanzienlijk deel van het vermogen wordt vanuit Utrecht door het fonds zelf belegd. De beleggers houden in een overzichtelijk team goed zicht op alle beleggingen en zijn zelf direct verantwoordelijk voor het verder verduurzamen van de portefeuille. Verandering is een constante factor binnen de organisatie, aangezien het pensioenproduct en de pensioensector sterk in beweging zijn. Het Pensioenfonds Rail & OV heeft 200 betrokken medewerkers en samenwerken staat centraal binnen de organisatie.

  • Hoofdkantoor in Utrecht
  • 200 werknemers
  • 35% / 65%
  • Gem. leeftijd 46 jaar
  • Mogelijkheden hybride werken

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Het Pensioenfonds Rail & OV vindt het belangrijk dat werknemers worden gestimuleerd bij hun persoonlijke groei en investeren hier daarom graag in. Als werknemer is er ruimte om je zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen. Om je inzetbaarheid als werknemer te verhogen en te zorgen dat je gezond en met plezier werkt, ontvang je jaarlijks een ontwikkelbudget van € 300,-. Dit budget mag je gebruiken voor trainingen of cursussen, maar ook voor bijvoorbeeld een sportabonnement of sportartikelen.

Waarom werken bij Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer

Hylke Hettema
Hylke Hettema
Business Consultant op de afdeling Informatisering & Change

De vacature voor trainee trok me enorm aan door de diversiteit aan leermogelijkheden die geboden werd. Het traineeship biedt mogelijkheden om ook zelf invloed uit te oefenen op je ontwikkeling binnen Rail & OV, en dat is voor mij een successformule.

Banen bij Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

‘’

Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer