Werken bij MSD Human Health

MSD is het grootste innovatieve geneesmiddelenbedrijf van Nederland. Het bedrijf richt zich op aandoeningen die mensen ernstig belemmeren in hun functioneren of zelfs levensbedreigend zijn, en die daarom vragen om nieuwe geneesmiddelen. De MSD Human Health organisatie bestaat uit professionals op het gebied van sales, marketing, communications, market access, digital en commercie. Samen met de andere afdelingen brengen ze de geneesmiddelen en vaccins bij klanten over de hele wereld. MSD wilt een bijdrage leveren aan goede en doelmatige zorg door samen te werken met partners en oplossingen te ontwikkelen die écht waarde toevoegen.

  • Haarlem
  • Actief in 140 landen
  • 45% / 55%
  • Gem. leeftijd 44 jaar
  • 5.600 werknemers in Nederland
  • 70.000 werknemers wereldwijd

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Er is een opleidingskostenregeling, waarbij je van MBO naar HBO door kunt stromen op kosten van MSD. Ook heeft MSD een uitgebreid e-learningsportfolio aan, waarin je jouw opleiding en ontwikkeling zelf kan beheren. Daarnaast is er ruimte voor ontwikkeling- en talentplanning door – bijvoorbeeld via een self-assessment – de vervolgstappen in jouw loopbaan te onderzoeken.

Waarom werken bij MSD Human Health

Jolanda
Jolanda
BU Director Vaccines & Primary Care

Ik ben bij MSD gaan werken omdat ik graag met een breed portfolio aan geneesmiddelen werk. Het verschil maken in het leven van mensen met kleine en grote stappen. En ook omdat je bij MSD veel verschillende mogelijkheden hebt voor een carrièrestap.

Elyan
Elyan
Brand and Customer Manager, Primary Care

Hiervoor werkte ik bij een andere geneesmiddelenontwikkelaar en hoorde veel positieve geluiden over MSD. Namelijk de verschillende mogelijkheden die er zouden zijn om meerwaarde te bieden voor zorgverleners en patiënten. Dit is ook echt waarheid gebleken.

Joep
Joep
Account Manager, Primary Care

Tijdens mijn Masterstage bij MSD heb ik ruim de mogelijkheid gehad om bij verschillende afdelingen rond te kijken en mensen te spreken over hun werk. Zo heb ik een goed beeld kunnen vormen van de prettige werksfeer en uitgebreide carrièremogelijkheden. Ik was er dan ook van overtuigd dat ik bij MSD mijn werkende leven wilde beginnen.

Frederik
Frederik
Commercial Business Unit Director

Persoonlijke Ontwikkeling! Dat is waar ik aan denk waarom ik hier werk en dat is gebleken de afgelopen jaren. Ik heb veel verschillende functies bekleed om mijn capaciteiten te ontdekken en te ontwikkelen. Mijn commerciële drive en connectie met mensen maakt dat ik hier graag werk.

Marsha
Marsha
Digital Customer Experience Specialist

Op het gebied van digital en marketing in de farma wilde ik mij nog graag ontwikkelen en MSD bood deze mogelijkheid aan. Innovatief bedrijf dat zich ook op digitaal vlak wilt ontwikkelen wat mij mooie kansen biedt.

Marielle
Marielle
Brand and Customer Manager, Vaccines

MSD zorgt samen met jou voor gezondheid, en dat is voelbaar binnen het bedrijf. De passie en toewijding spat er bij de medewerkers van MSD af.

Banen bij MSD Human Health

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

De missie van MSD is om de levenskwaliteit te verbeteren, en waar mogelijk ziekten te genezen en levens te verlengen door de ontwikkeling van innovatieve geneesmiddelen, vaccins en diensten. Ook wilt MSD een bijdrage leveren aan goede en doelmatige zorg door samen te werken met partners. Ten slotte wilt MSD oplossingen ontwikkelen die écht waarde toevoegen.

‘De kwaliteit van leven verbeteren en waar mogelijk ziekten genezen dan wel levens verlengen.’

MSD Human Health