Werken bij itsme

itsme is een loyaal en betrokken familiebedrijf dat trots is op de medewerkers en actief met hen meedenkt. Wij willen je laten slagen bij ons en geloven erin dat tevreden medewerkers zorgen voor tevreden relaties. We gaan voor een omnichannel-strategie met als doel: dezelfde optimale itsme-ervaring aan onze relaties bieden, onafhankelijk van hun touchpoint met ons. In 2021 hebben klanten ons uitgeroepen tot de beste distributeur in Nederland. Daar zijn we trots op!

Vanuit Raamsdonksveer ondersteunen meerdere afdelingen en een Logistiek centrum onze negen Salesvestigingen in het land. We helpen eindgebruikers, machine- en modulebouwers en technisch installateurs vooruit met een breed aanbod aan elektrotechnische en mechanische producten en oplossingen. Internationaal zijn we actief in België, Spanje en Roemenië. “Making You Succeed” is  hoe wij onze klanten succesvol willen laten zijn en mede door onze Solutions-afdelingen kunnen wij de  klant iets extra’s bieden dat zorgt voor een aantoonbaar langdurige relatie. Bij itsme schakelen we snel. Voor onze klanten en voor onszelf. We zoeken voortdurend naar nieuwe oplossingen om de  markt optimaal te bedienen. We volgen ontwikkelingen op de voet en houden onze kennis op peil, zodat we snel zien waar en hoe we onze klanten zo goed mogelijk kunnen bedienen.

Je moet níet bij itsme gaan werken als je een baan zoekt waar alles geregeld is en elke dag hetzelfde is. Je moet wél bij itsme gaan werken als je houdt van uitdagingen, je jezelf wilt ontwikkelen en het leuk vindt om onderdeel te zijn van een familiebedrijf waar we samen, klanten (intern en extern), pro actief benaderen en streven naar vernieuwing en vooruitgang.

Robert de Bie
Directeur HR en Facilities
  • Hoofdkantoor in Raamsdonksveer
  • Actief in Nederland, België, Spanje en Roemenië
  • 420 medewerkers
  • Actief in 4 landen
  • 36% / 64%
  • Gemiddelde leeftijd 48 jaar

Ontwikkelen binnen de organisatie

Er zijn doorgroeimogelijkheden binnen de afdeling, alsook richting andere afdelingen. Binnen itsme is veel mogelijk, afhankelijk van de kennis en kunde van de medewerker. Je bent hier zelf verantwoordelijk voor: itsme staat open voor je eigen inbreng en adviseert je graag.

Waarom werken bij itsme

Bas
Bas
Accountmanager

Ik was vooral op zoek naar een energieke salesfunctie bij een bedrijf dat zich continu wil ontwikkelen en bereid is daarin te investeren. 'De klant staat centraal' is geen loze kreet, maar voelbaar in de hele organisatie. Relatiemanagement en klantenbinding staan bij itsme op één.

Hans
Hans
Inside Sales Breda

Ik ben hier gaan werken omdat ik een andere uitdaging zocht. Voorheen werkte ik in de automatisering. In de tussentijd werk ik hier alweer 23 jaar.

William
William
Teamleider Technical Support / Industrial Automation

In mijn vorige baan had ik weinig uitdaging. Eenmaal het kunstje geleerd kon ik dat elke dag herhalen. Ik wilde meer uitdaging, elke dag nieuwe dingen leren. Tijdens het sollicitatiegesprek bij itsme werd het mij al snel duidelijk dat ik mezelf hier enorm kon ontwikkelen en elke dag nieuwe dingen kon leren.

Abdeslam
Abdeslam
Inside Sales

De werkzaamheden en de doorgroeimogelijkheden die itsme te bieden heeft.

Jessy
Jessy
Sales Assistent

Ik ben voor deze baan benaderd. Ik was op dat moment op zoek naar een nieuwe uitdaging dus de timing was perfect! Na het gesprek was ik direct enthousiast. Ik heb de uitdaging dan ook met beide handen aangegrepen en heb hier zeker geen spijt van.

Banen bij itsme

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

De grootste uitdaging van itsme is te blijven zorgen dat vestigingen en afdelingen op elkaar zijn ingewerkt en we steeds blijven zoeken naar nieuwe processen en systemen om onze klanten zo efficient mogelijk te kunnen bedienen. Verder speelt op dit moment mee dat artikelen onvoldoende geleverd worden (schaartse in de markt) dit zorgt ervoor dat wij met onze klanten op zoek gaan naar alternatieven of hun moeten meegeven dat bepaalde zaken er gewoon niet zijn. Hier hebben we helaas geen invloed op maar zorgt voor extra uitdagingen.

‘Aantoonbaar en duurzaam bijdragen aan het succes van onze industriële klanten.’

itsme