Werken bij itsme

itsme is een internationale bedrijvengroep van drie organisaties. Samen goed voor jaren aan ervaring, waarmee we klanten in de industrie technisch ondersteunen. We helpen eindgebruikers, machine- en modulebouwers en technisch installateurs vooruit met een breed aanbod aan elektrotechnische en mechanische producten en oplossingen.

  • Hoofdkantoor in Raamsdonksveer
  • Actief in Nederland, België en Spanje
  • 480 medewerkers

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Er zijn doorgroeimogelijkheden binnen de afdeling, alsook richting andere afdelingen. Binnen itsme is veel mogelijk, afhankelijk van de kennis en kunde van de medewerker. Je bent hier zelf verantwoordelijk voor: itsme staat open voor je eigen inbreng en adviseert je graag.

Waarom werken bij itsme

Bas
Bas
Accountmanager

Ik was vooral op zoek naar een energieke salesfunctie bij een bedrijf dat zich continu wil ontwikkelen en bereid is daarin te investeren. 'De klant staat centraal' is geen loze kreet, maar voelbaar in de hele organisatie. Relatiemanagement en klantenbinding staan bij itsme op één.

Hans
Hans
Inside Sales Breda

Ik ben hier gaan werken omdat ik een andere uitdaging zocht. Voorheen werkte ik in de automatisering. In de tussentijd werk ik hier alweer 23 jaar.

William
William
Teamleider Technical Support / Industrial Automation

In mijn vorige baan had ik weinig uitdaging. Eenmaal het kunstje geleerd kon ik dat elke dag herhalen. Ik wilde meer uitdaging, elke dag nieuwe dingen leren. Tijdens het sollicitatiegesprek bij itsme werd het mij al snel duidelijk dat ik mezelf hier enorm kon ontwikkelen en elke dag nieuwe dingen kon leren.

Abdeslam
Abdeslam
Inside Sales

De werkzaamheden en de doorgroeimogelijkheden die itsme te bieden heeft.

Jessy
Jessy
Sales Assistent

Ik ben voor deze baan benaderd. Ik was op dat moment op zoek naar een nieuwe uitdaging dus de timing was perfect! Na het gesprek was ik direct enthousiast. Ik heb de uitdaging dan ook met beide handen aangegrepen en heb hier zeker geen spijt van.

Banen bij itsme

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Nu innovatie onze wereld met de dag verandert, zoeken onze opdrachtgevers naar nieuwe wegen. Sommigen vinden zichzelf opnieuw uit, anderen worden meer en meer specialist. Waar het op neerkomt, is dat elk bedrijf graag voorop blijft lopen en dus helpen wij onze klanten om succesvol te zijn en te blijven. Als distributeur ontlasten wij hen door te fungeren als totaalleverancier. Naast het leveren van de juiste producten binnen de juiste tijd, prijs en tegen een goede kwaliteit, ondersteunen wij onze klanten ook met vergaande technische kennis. Zo hebben wij consultants op het gebied van industrial automation, lighting en connected business die graag meedenken in de beste oplossing!

‘Making you succeed.’

itsme