Werken bij Hodl

Hodl is opgericht in 2017 met als doel om beleggers te ondersteunen bij hun investering in cryptocurrency. Waar ooit werd begonnen met persoonlijke begeleiding, is Hodl inmiddels uitgegroeid tot een internationaal opererend cryptocurrency bedrijf dat beleggingsfondsen met een AFM-registratie beheert. Hodl ontzorgt in het volledige beleggingsproces en biedt een unieke strategie door haar jarenlange ervaring in de beleggings- en cryptocurrency wereld. Hodl is van mening dat cryptocurrencies een vast onderdeel zijn van een moderne beleggingsportefeuille. De markt is echter nog nieuw, onbekend en vaak lastig te begrijpen. Hodl is er dagelijks mee bezig om de beleggingsprocessen te optimaliseren, de rendementen te maximaliseren en de (potentiële) beleggers te informeren. Zo maakt het bedrijf het beleggen in cryptocurrency toegankelijk met een optimaal resultaat.

Je moet níet bij Hodl gaan werken als je veel structuur nodig hebt en gebonden bent aan een 9/5-mentaliteit. Je moet wél bij Hodl gaan werken als je zelfstandig waarde kan toevoegen aan de groei van Hodl en nieuwsgierig bent naar deze dynamische en nieuwe markt.

Maurice Mureau
CEO
  • Hoofdkantoor in Rotterdam
  • 25 werknemers in Nederland
  • 30 werknemers wereldwijd
  • Actief in vier landen
  • 20% / 80%
  • Gem. leeftijd 30 jaar
  • Crypto-chique
  • Sportschoolfaciliteiten

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Ontwikkel jij je, dan ontwikkelt Hodl zich ook verder. Samen met jou werkt Hodl een plan uit dat jouw ambities ondersteunt en jou verder laat groeien binnen de organisatie én als persoon.

Waarom werken bij Hodl

Nick van der Heiden
Nick van der Heiden
Researcher/analyst/trader voor Ventures

De reden dat ik bij Hodl werk, is dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken. Mijn professionele skillset wordt uitgebreid in een prettige omgeving. Daarnaast is het uitzicht natuurlijk geweldig!

Casper Karreman
Casper Karreman
CTO, werkzaam op de IT afdeling.

Toen ik het aanbod kreeg om bij een jong en snelgroeiend bedrijf de IT-afdeling vorm te geven, had ik niet lang nodig om mijn beslissing te nemen. Met een software achtergrond en de vraag om de administratieve handelingen te automatiseren in een omgeving die zich op de voorgrond van digitale ontwikkelingen bevindt, zag ik vele mogelijkheden. We zijn nu bezig deze ideeën te realiseren.

Maurice Mureau
Maurice Mureau
CEO, directie.

Mijn kennis uit traditionele financiële wereld kan ik optimaal gebruiken om investeerders te helpen in deze nieuwe beleggingscategorie te beleggen. Samen met mijn partners hebben we daarom Hodl opgericht.

Dirk-Jan Schuld
Dirk-Jan Schuld
Chief Performance Officer | Management of HODL

HODL is een bedrijf wat in een compleet disruptieve markt werkzaam is. Wat vandaag normaal is, is morgen al weer compleet anders. Samen met een geweldig team een bedrijf opbouwen in deze snel groeiende markt is wat ik zoek.

Banen bij Hodl

Vakgebied
Er zijn meer vacatures beschikbaar in andere talen
Klik hier voor vacatures in het Engels

Wat is onze grootste uitdaging?

Wij zijn van mening dat cryptocurrency een vast onderdeel is van een moderne beleggingsportefeuille. De markt is echter nog nieuw, onbekend en vaak lastig te begrijpen. Wij zijn er dagelijks mee bezig om onze beleggingsprocessen te optimaliseren, onze rendementen te maximaliseren en onze (potentiële) beleggers te informeren. Zo maken we het beleggen in cryptocurrency toegankelijk met een optimaal resultaat.

‘Cryptocurrency een volwaardig onderdeel maken van moderne beleggings-portfolio's’

Hodl