Werken bij FranklinCovey

FranklinCovey helpt organisaties om resultaten te behalen die een collectieve gedragsverandering vereisen. De best presterende organisaties doen deze vier dingen goed:

 • Ze ontwikkelen uitstekende leiders op elk niveau;
 • Ze brengen elk individu eigenschappen van effectiviteit bij;
 • Ze bouwen aan een inclusieve cultuur van hoog vertrouwen;
 • Ze gebruiken een gemeenschappelijk uitvoeringskader om hun belangrijkste doelen te bereiken.

Alles wat we doen, is erop gericht om onze klanten succesvol te laten zijn op deze vier gebieden. Wanneer organisaties met ons samenwerken, veranderen mensen hun gedrag - zowel individueel als collectief - op een manier die grote impact heeft. Samen lossen ze de belangrijkste problemen van hun organisatie op en bereiken ze baanbrekende resultaten. Blijvende gedragsverandering gaat van binnen naar buiten: het begint met wie je bent en hoe je de dingen ziet. Dit vertaalt zich in hoe je anderen leidt en betrokkenheid creëert. Onze content, gebaseerd op tijdloze principes van menselijke effectiviteit, is ontworpen om mensen te helpen zowel hun mindset als hun gedrag te veranderen. We combineren krachtige content met een team van experts, een platform voor gedragsverandering en relevante data. Hiermee begeleiden we leiders en teams op ontwikkelpaden die keer op keer uitzonderlijke resultaten opleveren.

“ Je moet niet bij FranklinCovey gaan werken als je zelf geen initiatieven wilt nemen. Je moet wél bij FranklinCovey gaan werken als je het leuk vindt om actief op zoek te gaan naar nieuwe klanten en kansen. ”

Stefan Zanders
General Manager FranklinCovey België
 • Nederlandse hoofdkantoor in Amersfoort
 • Belgische hoofdkantoor in Mechelen
 • Actief in 150 landen
 • 40 werknemers bij FranklinCovey Benelux
 • 2500 werknemers wereldwijd
 • 50% / 50%
 • Gem. leeftijd 46 jaar
 • Thuiswerkmogelijkheden

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Je bent onderdeel van een professionele, internationale organisatie met een inspirerend netwerk van professionals met een missie. Groei is een van onze kernwaarden. Daarom bieden we verschillende groeimogelijkheden en trainingen, waaronder: deelname aan FranklinCovey Global Sales Academy, Helping Clients Succeed, The 7 Habits, Unconscious Bias, Project Management Essentials, Presentation Advantage en The 5 Choices to Extraordinary Productivity. Ook heb je een interne coach/mentor. Daarnaast krijg je toegang tot alle leermogelijkheden.

Waarom werken bij FranklinCovey

Stefan Zanders
Stefan Zanders
General Manager Belgium

Na twintig jaar te hebben gewerkt bij hetzelfde bedrijf vond ik het tijd voor iets heel anders. Ik ging op zoek naar een groeiende, internationale organisatie waar ik mijn leidinggevende ervaring en mijn passie voor sales kwijt kon. In het bedrijf waar ik werkte, had FranklinCovey onlangs een ontwikkeltraject uitgevoerd waar ik erg enthousiast over was. Toen ik vervolgens bij toeval in contact kwam en hoorde over de mogelijkheden, kwamen alle puzzelstukjes samen.

Juliette van Kreuningen
Juliette van Kreuningen
Marketing Medewerkster

Via de voormalig Marketing Manager ben ik bij FranklinCovey terecht gekomen, daarvoor kende ik de organisatie nog niet. Het boek 'De 7 eigenschappen van effectief leiderschap' sprak mij meteen aan. Dankzij de FranklinCovey programma's kun je jezelf zowel persoonlijk als professioneel ontwikkelen. De organisatie is erg warm; je wordt overal bij betrokken en je voelt je gewaardeerd.

Emijet Wiersma
Emijet Wiersma
Client Partner

Met een klein, professioneel team dragen we bij aan de kwaliteit van de mens in een B2B-omgeving. Ik sta achter de missie van FranklinCovey en het is mooie materie om mee te werken.

Maurice Schneider
Maurice Schneider
Client Partner

Waarde en impact creëren bij klanten met de enorm rijke oplossingen van FranklinCovey past mij als gegoten. Focus op de ontwikkeling van mensen en talent ontketenen is het mooiste dat er is. Door mijn lange ervaring in het bedrijfsleven kan ik snel schakelen. En ik blijf zelf ook iedere dag leren, hoe fijn is dat!

Glenn Vergoossen
Glenn Vergoossen
Trainer & Consultant

In 2011 las ik voor het eerst 'De 7 eigenschappen' van Stephen R. Covey en dit had enorme impact op mijn leven. Toen ik in 2016 de kans kreeg om te solliciteren bij FranklinCovey greep ik die meteen. De kwaliteit van onze programma's zijn echt onderscheidend en het is een feest om die te faciliteren bij onze klanten.

Thijs Westerink
Thijs Westerink
General Manager

Ik was op zoek naar een internationale organisatie op het gebied van leiderschap, effectiviteit en cultuur. Een organisatie waar ik een positief verschil kan maken. Ik kende The 7 Habits en kwam erachter dat daar een organisatie achter zat. Toen ik me verdiepte in de oplossingen en mensen van FranklinCovey, werd ik steeds enthousiaster. Na het doorlopen van de selectie in 2010, kreeg ik de kans om te starten als trainer.

Banen bij FranklinCovey

Vakgebied
Er zijn meer vacatures beschikbaar in andere talen
Klik hier voor vacatures in het Engels

Wat is onze grootste uitdaging?

Onze grootste uitdaging is zoveel mogelijk mensen en organisaties bereiken. We willen met name de strategische samenwerking versterken met grote internationale organisaties.

‘We enable greatness in people and organizations everywhere’

FranklinCovey