Werken bij Eldercare

Eldercare is een onafhankelijke leverancier van medische hulpmiddelen waaronder incontinentie, diabetes, wond- en stomaproducten. De organisatie richt zich op de sterk groeiende markt van woonzorgcentra, thuiszorgorganisaties en verpleeghuizen. Daarnaast worden cliënten begeleid en ondersteund met persoonlijk advies en snelle leveringen.

“ Je moet vooral bij Eldercare komen werken als je gelooft in de kernwaarden: persoonlijk, klantgericht (persoonlijk), deskundig, duurzaam en betrouwbaar. Je moet vooral niet bij Eldercare komen werken, indien je moeite hebt om tijd te investeren in de persoonlijke aanpak en moeite hebt met initiatief nemen en je verantwoordelijk voelen. ”

Cees Pronk
Cees Pronk
Recruiter
  • Kantoor in Zoetermeer
  • 70% / 30%
  • Gem. leeftijd 39 jaar
  • 24 werknemers

Ontwikkelen binnen het bedrijf

De ontwikkelingsmogelijkheden bij Eldercare zijn breed en naar behoefte. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen, zowel in de praktijk als d.m.v. training/opleiding. Charme van een compact en groeiend bedrijf als Eldercare is dat je met veel disciplines te maken krijgt en je zelf veel impact hebt op je groei.

Waarom werken bij Eldercare

Denise
Denise
Zorgadviseur (afdeling instellingen)

Hiervoor was ik werkzaam in de zorg en wilde meer uitdaging. Het was een spannende stap, maar kwam direct in een warm bad terecht. Ik vind het persoonlijke contact met de zorgvragers erg waardevol. ElderCare heeft als visie: 'Zorg zoals je voor je eigen ouders zorgt' en daar ben ik het helemaal mee eens!

Marnix
Marnix
Buitendienst & Marketing

ElderCare is een innovatief bedrijf, voor wie het klanten & personeel belang op nummer een komt. Dit zorgt voor een top sfeer op kantoor, en een prettige werkomgeving. Ook biedt ElderCare genoeg uitdagingen zodat je nooit een moment stil hoeft te zitten.

Kim
Kim
Zorgadviseur

Toen ik de vacature van ElderCare voor zorgadviseur zag wekte het mijn interesse doordat de zorg voor de cliënten alsof het jouw eigen ouders zijn mij aansprak. In de functie als zorgadviseur kan ik op afstand cliënten helpen door de verzorgende te adviseren welke materialen voor de cliënt het beste zijn. Het contact met de verzorgende en de betrokkenheid van de verzorgende vind ik fijn.

Jan
Jan
Directeur

Als Directeur is de zorg een prachtige markt enerzijds doordat je iets kan betekenen voor andere mensen, maar ook dienen we slimmer om te gaan met de middelen in deze markt en daar een bijdrage aan te mogen leveren is uitdagend.

Lisette
Lisette
Zorgadviseur afdeling Particulieren

ElderCare is een leverancier van medische hulpmiddelen waarbij de persoonlijke benadering van thuiswonenden centraal staat. Dit persoonlijke contact met klanten spreekt mij erg aan en met veel enthousiasme ben ik nu werkzaam bij dit mooie bedrijf.

Elmer
Elmer
Directeur

Hiervoor heb ik bij grotere (internationale) bedrijven gewerkt. Het starten van een familiebedrijf in de zorg met als focus 'service verlenen alsof het voor je eigen moeder is' vind ik zeer waardevol. Een probleem beter oplossen dan een collega bedrijf is de dagelijkse uitdaging.

Pieter-Jan
Pieter-Jan
Category Manager Facilitaire & Hygiëne producten

Werken binnen een familiebedrijf geeft mij de kans mijn kennis en kunde uit te breiden op het terrein van Hygiëne en Facilitaire producten, wat een leuke mix is tussen sales en product marketing en de warme contacten met onze Duitse toeleveranciers. Zeker nu (in het Corona tijdperk) een uiterst uitdagende job!

Colette
Colette
Zorgadviseur (afdeling instellingen)

Na 16 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging waarbij ik een bedrage kan leveren binnen de zorg. Mijn komst bij ElderCare voelde meteen goed. Het is gezellig, knus en er heerst samenhorigheid, we werken allemaal voor het zelfde doel! Het geeft mij energie om klanten goed te helpen en/of te adviseren, daarnaast de zorgverlener zo veel mogelijk te ontlasten.

Jaimy
Jaimy
Zorgadviseur, afdeling instellingen

Op zoek naar een nieuwe uitdaging, kwam ik de vacature van Eldercare tegen. Hiervoor was ik werkzaam in de zorg. De vacature sprak mij erg aan omdat ik graag een stap wilde maken en ik met deze baan nog wel verbonden ben met de zorg.

Geen vacatures bij Eldercare

Op dit moment zijn er geen vacatures bij dit bedrijf.

Wat is onze grootste uitdaging?

We willen door blijven groeien zonder concessies te doen aan persoonlijke aanpak voor de cliënten.

‘Zorg zoals je voor je eigen moeder zorgt.’

Eldercare