Werken bij ElderCare

ElderCare is een maatwerkleverancier in verbruikshulpmiddelenzorg. Zij leveren incontinentie-, diabetes-, wond-, stoma-, verpleeg-, en desinfectieartikelen in de snelgroeiende markt van zorginstellingen en thuiswonenden. Daarnaast worden cliënten begeleid en ondersteund met persoonlijk advies en snelle leveringen. In dit alles staat een persoonlijke benadering centraal: Zorg zoals je voor je ouders zorgt.

Je moet vooral bij Eldercare komen werken als je gelooft in de kernwaarden: persoonlijk, klantgericht (persoonlijk), deskundig, duurzaam en betrouwbaar. Je moet vooral niet bij Eldercare komen werken, indien je moeite hebt om tijd te investeren in de persoonlijke aanpak en moeite hebt met initiatief nemen en je verantwoordelijk voelen.

Cees Pronk
Cees Pronk
Operationeel Directeur
  • Kantoor in Zoetermeer
  • 70% / 30%
  • Gem. leeftijd 39 jaar
  • 26 werknemers

Ontwikkelen binnen het bedrijf

De ontwikkelingsmogelijkheden bij ElderCare zijn breed en naar behoefte. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen, zowel in de praktijk als d.m.v. training/opleiding. Charme van een compact en groeiend bedrijf als ElderCare is dat je met veel disciplines te maken krijgt en je zelf veel impact hebt op je groei.

Waarom werken bij ElderCare

Jan
Jan
Algemeen Directeur

Als Directeur is de zorg een prachtige markt enerzijds doordat je iets kan betekenen voor andere mensen, maar ook dienen we slimmer om te gaan met de middelen in deze markt en daar een bijdrage aan te mogen leveren is uitdagend.

Pieter-Jan
Pieter-Jan
Category Manager Facilitaire & Hygiëne producten

Werken binnen een familiebedrijf geeft mij de kans mijn kennis en kunde uit te breiden op het terrein van Hygiëne en Facilitaire producten, wat een leuke mix is tussen sales en product marketing en de warme contacten met onze Duitse toeleveranciers. Zeker nu (in het Corona tijdperk) een uiterst uitdagende job!

Colette
Colette
Zorgadviseur Instellingen

Na 16 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging waarbij ik een bedrage kan leveren binnen de zorg. Mijn komst bij ElderCare voelde meteen goed. Het is gezellig, knus en er heerst samenhorigheid, we werken allemaal voor het zelfde doel! Het geeft mij energie om klanten goed te helpen en/of te adviseren, daarnaast de zorgverlener zo veel mogelijk te ontlasten.<br />

Linsey
Linsey
Zorgadviseur Thuiswonend

Na 12 jaar in een andere branche te hebben gewerkt, vond ik het tijd voor iets nieuws. ElderCare gaf mij de kans om zonder zorgopleiding te komen werken in een zorggerelateerd bedrijf. Wat deze baan zo leuk maakt is het contact met de klanten. We helpen waar we kunnen en denken in mogelijkheden. De dankbaarheid die je daarvoor terug krijgt, is waarvoor je het doet.

Janou
Janou
Klantmanager

Veel mensen die te maken hebben met incontinentie, diabetes en stoma’s praten hier liever niet over. Het bieden van oplossingen zodat men het dagelijkse leven onbezorgd kan voortzetten, geeft mij veel voldoening. Ik krijg ook veel energie om onze klanten te spreken over hun verdere behoeften en te kijken hoe wij daarin kunnen vanuit de vergoeding van de zorgverzekeraar.

Banen bij ElderCare

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

We willen door blijven groeien zonder concessies te doen aan persoonlijke aanpak voor de cliënten.

‘Zorg zoals je voor je ouders zorgt.’

ElderCare