Werken bij Ebury - Amsterdam

Ebury is een Fintech bedrijf, dat organisaties helpt bij het overbruggen van barrières die bij het internationaal handelen komen kijken. Ebury werkt wereldwijd samen met ruim 40.000 organisaties, heeft in de afgelopen 12 maanden voor € 23 miljard aan valutatransacties gedaan, en doet maandelijks transacties in meer dan 130 valuta.

Ebury heeft kantoren in meer dan 22 landen en zit in wereldsteden zoals Londen en Sydney.

Je moet absoluut voor Ebury kiezen als je bij een jong, internationaal, snelgroeiend bedrijf wilt werken en het leuk vindt om met je collega’s regelmatig een borrel te drinken. Je moet niet bij Ebury gaan werken als je niet goed met tegenslagen om kan gaan en niet ondernemend bent.

Armijn Peltekian
Armijn Peltekian
HR Manager Benelux & Germany
  • Hoofdkantoor in Londen
  • Actief in 22 landen
  • 24% / 76%
  • Gem. leeftijd 26 jaar
  • 65 werknemers in Nederland, 25 in België
  • 1000 werknemers wereldwijd

Ontwikkelen binnen de organisatie

Het groeipad binnen Ebury staat redelijk vast. Als je start als Business Developer zal je na promotie Senior Sales 1 worden en daarna Senior Sales 2. Ondanks dat het groeipad redelijk vast staat, groeit Ebury hard en worden er regelmatig nieuwe rollen gecreëerd of kun je doorschuiven naar een andere bestaande rol zoals bijvoorbeeld Online Dealer. In je eerste maand volg je het ‘Global Induction Program’, waar je intensieve (sales) trainingen krijgt. Dit doe je tegelijk, per conference call, met alle Business Developers uit de 22 landen waar Ebury actief is, die allemaal op dezelfde dag als jij gestart zijn. Daarna volg je wekelijks interne trainingen. Na elke promotie neem je deel aan een driedaagse bootcamp in Madrid, met collega’s uit de hele wereld. Tijdens deze bootcamp volg je opnieuw trainingen. Ook is er de mogelijkheid tot het volgen van CFA (Chartered Financial Analist), op kosten van Ebury.

Waarom werken bij Ebury - Amsterdam

Sophie Scheltema
Sophie Scheltema
Marketing Executive Benelux

Ik wilde graag bij een jong, internationaal en groeiend bedrijf werken. Ebury paste perfect in dat plaatje. Daarnaast kreeg ik een rol met veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om zelf de marketingrichting van Ebury in de Benelux te bepalen. Een mooie uitdaging dus!

Lamin Jaiteh
Lamin Jaiteh
Key Account Director

De mogelijkheden en middelen die mij bij Ebury geboden zijn, waren doorslaggevend voor mij om de overstap naar Ebury te maken. Men heeft bij Ebury volledige vrijheid en medewerking om nieuwe ideeën uit te werken en te ondernemen.

Sonny Berghuis
Sonny Berghuis
Senior Sales 2

Tijdens mijn afstudeerstage werd ik geïntroduceerd in de wereld van de MKB-financiering. Toen lanceerde Ebury zijn financieringsproduct en zochten zij werknemers om dit in de markt te brengen; een combinatie van sales en finance dus! Deze combinatie sprak, en spreekt mij nog steeds, enorm aan.

Camille Faber
Camille Faber
FX Dealer

Ik heb een achtergrond in de financiële sector bij een Nederlandse bank. In de laatste jaren merkte ik dat het voor grootbanken moeilijker werd in prijs en dienstverlening te concurreren met financiële technologiebedrijven. Ebury biedt oplossingen die MKB- en grootbedrijf enorm veel flexibiliteit bieden. Hierdoor groeit het bedrijf hard en werk je in een dynamische omgeving.

Raju Musicco
Raju Musicco
Dealer

Ik wilde altijd al werkzaam zijn op de aandelenbeurs of de valutamarkt. Ik ben om meerdere redenen bij Ebury gaan werken. Het kantoor ziet er geweldig uit op een mooie locatie, er zijn veel doorgroeimogelijkheden en via via had ik begrepen dat de werksfeer er echt top is.

Pim de Jong
Pim de Jong
Head of Desk FX & Trade Finance

Vier jaar geleden ben ik begonnen bij Ebury, omdat het een snelgroeiend bedrijf is in een levendige omgeving, vol met jonge mensen waar je snel de kans krijgt om door te groeien.

Geen vacatures bij Ebury - Amsterdam

Er zijn meer vacatures beschikbaar in andere talen
Klik hier voor vacatures in het Engels

Wat is onze grootste uitdaging?

Het doel van Ebury is om de groei van internationale ondernemers te ondersteunen door hen financiële diensten te bieden (valutadiensten en handelsfinanciering), die de banken hen niet aanbieden.

‘De groei van internationale ondernemers ondersteunen door financiële diensten te bieden die banken hen niet aanbieden.’

Ebury - Amsterdam