Werken bij Ebury - Brussel

Ebury is een Fintech bedrijf, dat organisaties helpt bij het overbruggen van barrières die bij het internationaal handelen komen kijken. Ebury werkt wereldwijd samen met ruim 40.000 organisaties, heeft in de afgelopen 12 maanden voor € 23 miljard aan valutatransacties gedaan, en doet maandelijks transacties in meer dan 130 valuta.

Ebury heeft kantoren in meer dan 22 landen en zit in wereldsteden zoals Londen en Sydney.

Je moet absoluut voor Ebury kiezen als je bij een jong, internationaal, snelgroeiend bedrijf wilt werken en het leuk vindt om met je collega’s regelmatig een borrel te drinken. Je moet niet bij Ebury gaan werken als je niet goed met tegenslagen om kan gaan en niet ondernemend bent.

Armijn Peltekian
Armijn Peltekian
HR Manager Benelux & Germany
  • Hoofdkantoor in Londen
  • Actief in 22 landen
  • 24% / 76%
  • Gem. leeftijd 26 jaar
  • 25 werknemers in België
  • 1100 werknemers wereldwijd

Ontwikkelen binnen de organisatie

Het groeipad binnen Ebury staat redelijk vast. Als je start als Business Developer zal je na promotie Senior Sales 1 worden en daarna Senior Sales 2. Ondanks dat het groeipad redelijk vast staat, groeit Ebury hard en worden er regelmatig nieuwe rollen gecreëerd of kun je doorschuiven naar een andere bestaande rol zoals bijvoorbeeld Online Dealer. In je eerste maand volg je het ‘Global Induction Program’, waar je intensieve (sales) trainingen krijgt. Dit doe je tegelijk, per conference call, met alle Business Developers uit de 22 landen waar Ebury actief is, die allemaal op dezelfde dag als jij gestart zijn. Daarna volg je wekelijks interne trainingen. Na elke promotie neem je deel aan een driedaagse bootcamp in Madrid, met collega’s uit de hele wereld. Tijdens deze bootcamp volg je opnieuw trainingen. Ook is er de mogelijkheid tot het volgen van CFA (Chartered Financial Analist), op kosten van Ebury.

Waarom werken bij Ebury - Brussel

Arnaud
Arnaud
Head of Desk - Sales

Ik werkte hiervoor in de dealing room van een traditionele bank en kreeg de geweldige kans geboden om mee te doen met deze snelle en meritocratische FinTech. Wat ik mooi vind, FinTechs verstoren écht de financiële wereld en worden de toekomst van financiële diensten. Inmiddels drie jaar verder, heb ik nooit spijt gehad van deze keuze en ik kijk ernaar uit om de toekomst van finance vorm te geven met dit jonge en dynamische bedrijf.

Nicolas
Nicolas
FOREX & Trade Finance Senior Sales

Het internationale bereik, een jong bedrijf, energieke sfeer en het groeipotentieel.

Yasmine
Yasmine
Business Developer in Sales

Ik besloot om bij Ebury te gaan werken, omdat ik mijzelf professioneel gezien wilde uitdagen en als sales professional wilde werken voor een internationaal en snelgroeiend bedrijf. Ik vind het mooi dat hier de cultuur van meritocratie wordt toegepast: je plukt alle vruchten van je inspanningen en je beslist zelf welk pad je volgt. Ik hou van het businessmodel, het doel is om bedrijven in staat te stellen internationaal zonder grenzen te handelen. Hoewel ik weinig financiële voorkennis had, wist ik dat ik ondersteund zou worden middels trainingen en opleidingen.

Geen vacatures bij Ebury - Brussel

There are currently no job openings at this company.

Wat is onze grootste uitdaging?

Het doel van Ebury is om de groei van internationale ondernemers te ondersteunen door hen financiële diensten te bieden (valutadiensten en handelsfinanciering), die de banken hen niet aanbieden.

‘De groei van internationale ondernemers ondersteunen door financiële diensten te bieden die banken hen niet aanbieden.’

Ebury - Brussel