Werken bij DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station is al meer dan tien jaar een van de meest iconische hotels van de hoofdstad. Het hotel is centraal gelegen en heeft prachtige uitzichten, buitengewone service en meerdere bars & restaurants. Het hotel is vooral bekend dankzij de award-winning rooftop bar, maar beschikt ook over vijftien vergaderzalen, een inhouse Coffee Store en een van de beste grillrestaurants in de stad, genaamd Eastwood Beer & Grill. Het team van DoubleTree is erg divers en zit vol energie en enthousiasme. Dit moet ook wel, want tijdens een druk weekend verwelkomt het hotel meer dan 1.000 gasten per dag!

Je moet niet bij DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station gaan werken als je houdt van afgebakende taken en voorspelbare dagen. In ons hotel is iedere gast anders: creativiteit en oplossingsgerichtheid zijn erg belangrijk. Je moet dus wél bij ons komen werken als je houdt van een onvoorspelbare en internationale omgeving die bruist en waar (bijna) elke dag voorbij vliegt!

Floris Licht
Floris Licht
General Manager
  • Meer dan 170.000 werknemers wereldwijd
  • Actief in meer dan 120 landen
  • 50% / 50%
  • Gem. leeftijd 30 jaar
  • Dresscode afhankelijk van functie en afdeling
  • Thuiswerkmogelijkheden bespreekbaar voor kantoorfuncties

Ontwikkelen binnen de organisatie

Als onderdeel van de wereldwijde keten Hilton zet DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station volop in op de ontwikkeling en groei van medewerkers. Dit is goed te zien, want bijna alle supervisors en afdelingshoofden in het huidige team zijn ooit in een startersrol bij Hilton begonnen en intern doorgegroeid. Dit groeien en ontwikkelen gebeurt o.a. door het aanbieden van een zeer compleet inwerkprogramma en een groot scala aan cursussen en trainingen, waarbij het exacte aanbod afhangt van de afdeling waarin je werkt, de rol die je vervult en het groeipad dat jij samen met jouw leidinggevende afstemt.

Waarom werken bij DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station

Olga Galiuk
Olga Galiuk
General Manager LuminAir

When I saw the vacancy of the General Manager LuminAir, I felt that I must be a part of the amazing team and Hilton. The values of the brand represent my beliefs and the management style. Having the hospitality background the company fit my expectation for the career growth and personal development. It is a great feeling to work with amazing colleagues from all over the world and reach goals together.

Monika Krzyzanowska
Monika Krzyzanowska
Assistant Housekeeping Manager

Ik werk al 25 jaar voor hotels. Ik heb ervaring op verschillende posities in Polen, maar dan in kleine boutique hotels. Ik wilde voor een groot hotel werken en ik heb deze kans gekregen bij Hilton.

Valerie Broeshart
Valerie Broeshart
Front Office Supervisor

Ik was op zoek naar een uitdagend en mooi hotel in Amsterdam. De 557 kamers die dit hotel heeft en het feit dat het een DoubleTree is, zorgde ervoor dat het hotel mij direct aansprak.

Amilcar Michel Morgan Neninger
Amilcar Michel Morgan Neninger
Store Keeper/ Keuken

Omdat ik een mooie kans zag om professioneel te groeien.

Neil Rheeder
Neil Rheeder
Assistant Breakfast Manager

The hotel is close to the Amsterdam Central train station. Also Hilton is a world renown brand name, which means as an employee there are countless benefits, world exploring opportunities and emenities.

Ernest
Ernest
Breakfast chef/ kitchen

A friend told me about the company and how good it is to work there. I decided to work there too.

Andrea Lanciotti
Andrea Lanciotti
Supervisor Groundfloor Eastwood

I started to work at Hilton 2015 in Italy because I had an opportunity to do an Internship in the banqueting.

Banen bij DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station

Vakgebied
Er zijn meer vacatures beschikbaar in andere talen
Klik hier voor vacatures in het Engels

Wat is onze grootste uitdaging?

We moeten onszelf blijven uitdagen en ontwikkelen om ervoor te zorgen dat we onze gasten blijven verrassen. Verder is het ons doel om - dankzij onze authentieke gastvrijheid - hotelovernachtingen een stukje mooier te maken.

‘Onze gasten blijven verrassen dankzij onze authentieke gastvrijheid.’

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station