Werken bij de NZa

Bij de NZa werk je elke dag aan goede en betaalbare zorg voor de ruim 17 miljoen mensen in Nederland die verzekerden, patiënten en cliënten zijn. Ze bepalen welke zorg aanbieders in rekening mogen brengen en wat deze zorg (maximaal) mag kosten. Ook controleren ze of zorgaanbieders en zorgverzekeraars zich aan de wetten en regels houden. Er zijn volop uitdagingen en er is ruimte voor ontwikkeling. De paden in het werk staan niet vast. Ze zetten graag samen met nieuwe, nieuwsgierige collega’s de koers uit. 

Als Data Science Trainee voer je binnen twee jaar afwisselende opdrachten uit voor zowel de NZa als de AFM en de ACM.

“ Je moet níet bij de NZa gaan werken als je niet bestand bent tegen het oplossen van complexe vraagstukken in een veranderlijke politieke omgeving. Wél als je mee wilt werken om de zorg in Nederland goed en betaalbaar te houden. Nu en in de toekomst. ”

Kim Hooijmans
Kim Hooijmans
Recruiter
  • Hoofdkantoor in Utrecht
  • 50% / 50%
  • Gem. leeftijd 40 jaar
  • 450 werknemers in Nederland

Ontwikkelen binnen het bedrijf

De wereld rond de NZa verandert continu. Dit brengt niet alleen uitdagingen met zich mee voor de organisatie, maar ook voor jou als medewerker. Jezelf ontwikkelen om zowel inhoudelijk bij te blijven op jouw vakgebied maar ook om persoonlijk vlak te groeien vindt de NZa dan ook erg belangrijk. De NZa heeft een groot aanbod aan interne en externe opleidingen via een eigen NZa Academie. Maar ontwikkelen is natuurlijk maatwerk. Dus je bepaalt samen met jouw leidinggevende hoe jouw carrièrepad bij de NZa eruit ziet.

Waarom werken bij de NZa

Sofie
Sofie
Data Science Trainee bij de ACM, AFM en NZa

Ik heb voor dit Traineeship gekozen omdat het me heel leuk en leerzaam leek om in korte tijd bij drie verschillende organisaties te werken. Daarnaast was de combinatie van werken en leren iets waar ik naar zocht.

Banen bij de NZa

Wat is onze grootste uitdaging?

Je werkt elke dag aan goede en betaalbare zorg voor de ruim 17 miljoen mensen in Nederland die verzekerden, patiënten en cliënten zijn. Dat is een ambitieuze, grote opdracht.

‘Elke dag werken aan goede en betaalbare zorg voor de ruim 17 miljoen mensen in Nederland die verzekerden, patiënten en cliënten zijn.’

de NZa