Werken bij Bazalt Wonen

Bazalt Wonen biedt woningzoekenden een (t)huis; de corporatie verhuurt bijna 7.000 woningen in de Bommelerwaard en Altena. Bazalt Wonen wil een klantgerichte, professionele en toegankelijke corporatie zijn, waarbij de klant altijd centraal staat. Ze zijn duidelijk en blijven de klant positief verrassen, naast het primaire aanbod (betaalbare woning voor sociale doelgroep). En ze zoeken de juiste verbinding met zowel de huurder, de regio als de partijen waarmee de corporatie samenwerkt. Een belangrijke en boeiende taak die Bazalt Wonen als team professioneel oppakt, vanuit zakelijk en sociaal oogpunt. Financieel rendement is een voorwaarde om zaken gedaan te krijgen, maar het is zeker niet de enige drijfveer. Bij Bazalt Wonen werken ambitieuze professionals met een warme houding en kennis van zaken. Iedere dag is anders en er is ruimte voor creativiteit, samenwerken en initiatief nemen.

Staat jouw vacature er niet tussen maar heb je wel interesse om bij Bazalt Wonen te komen werken of stage te lopen, stuur dan een open sollicitatie naar ikwilwerken@bazaltwonen.nl

  • Hoofdkantoor in Zaltbommel
  • Actief in Nederland
  • 60 werknemers
  • 50% / 50%
  • Gem. leeftijd 41 jaar
  • Business casual
  • Thuiswerkmogelijkheden en -vergoeding

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Wij vinden het erg belangrijk dat je je steeds blijft ontwikkelen. Daarom hebben wij een ruim budget voor opleidingen. Ook werk je samen met collega’s mee aan organisatiebrede projecten. Omdat wij een klein bedrijf zijn, hebben onze collega’s brede functies en leg je makkelijk contact met elkaar. Zo kun je je snel ontwikkelen!

Waarom werken bij Bazalt Wonen

Mustapha Bounjoua
Mustapha Bounjoua
Contractbeheerder

De maatschappelijke betrokkenheid: ik ben zelf sociaal dus dat past wel bij mij. Daarnaast vind ik de veelzijdigheid leuk, je moet een alleskunner zijn, dat maakt het werk erg afwisselend.

Diana Klopstra
Diana Klopstra
Woonconsulent Sociaal Beheer.

Hiervoor was ik werkzaam bij Halt en als gezinscoach. Ik wilde meer uitdaging en een breder takenpakket. Tevens zocht ik een mooie mix van wet- en regelgeving en in contact zijn met mensen. Deze uitdaging heb ik gevonden bij Bazalt Wonen. Geen dag is hetzelfde!

Melissa van der Geld,
Melissa van der Geld,
Afdeling Markt en Maatschappij, Financieel klantconsulent

Bazalt Wonen wil haar huurders echt leren kennen. De tijd en vrijheid die ik krijg om in gesprek te gaan met huurders vind ik erg fijn. Juist daardoor kunnen we problemen voorkomen. Ik was op zoek naar deze mensgerichte aanpak.

Banen bij Bazalt Wonen

Wat is onze grootste uitdaging?

De wereld verandert in een rap tempo en de lokale woonopgaven worden complexer. Om klanten een goede woning en woonomgeving te bieden, werken we op een creatieve manier samen met partners. Duurzaam wonen is één van onze grootste uitdagingen, zeker gezien de complexe regelgeving richting de overheid. Samen met onze partners investeren we in een beter milieu en meer wooncomfort, met aandacht voor de woonlasten van onze huurders.

‘Huurders een (t)huis bieden en hun leven makkelijker maken. Onze betrokkenheid vertalen naar de juiste aandacht en ondersteuning.’

Bazalt Wonen