Werken bij ADM

ADM is één van de grootste agrarische verwerkers en leveranciers van voedingsmiddelen. Al meer dan een eeuw verwerken de medewerkers van ADM gewassen in producten die voorzien in de vitale behoeften van een groeiende wereld. Wereldwijd werken er ruim 40.000 medewerkers om klanten te bedienen in bijna 200 landen.

ADM Europoort verwerkt agrarische gewassen, zoals sojabonen en raapzaad. Hiervan maken ze diverse producten voor de voedingsmiddelen- en diervoedingsindustrie. Bij ADM Europoort zijn ruim 315 mensen werkzaam in onder andere een bulkterminal, een crush & extractiefabriek, een raffinaderij en een laboratorium.

  • Europoort-Rotterdam
  • Actief in bijna 200 landen
  • 15% / 85%
  • Gem. leeftijd is 45 jaar
  • 500 werknemers in Nederland
  • 40.000 werknemers wereldwijd

Ontwikkelen binnen de organisatie

ADM vindt het belangrijk dat iedereen zicht blijft ontwikkelen. Dat kan door middel van een opleiding/training, maar ook door ‘training on the job’. Je staat zelf aan het roer van je eigen (persoonlijke) ontwikkeling.

Waarom werken bij ADM

Melyin Vargas
Melyin Vargas
Logistics Coordinator - Oil Logistics Department

ADM gaf me de mogelijkheid mezelf uit te dagen op verschillende vlakken en het is dicht bij mijn huis.

Manon Otte
Manon Otte
HR Advisor

Ten eerste heeft ADM me een compleet andere werkomgeving geboden met betrekking tot HR-uitdagingen en een groter HR-team in vergelijking met mijn vorige baan. Ik heb mezelf verder kunnen ontwikkelen. Ten tweede is het dichtbij mijn huis en familie. Dit had een positief effect op het evenwicht tussen werk en privé.

Gregoire Dhellin
Gregoire Dhellin
Commercial Trainee

Werken voor een internationaal bedrijf biedt veel voordelen. Je kunt hierdoor ervaren hoe het is om voor een groot bedrijf te werken. Er zijn mogelijkheden om in het buitenland te werken en nieuwe vaardigheden te leren. En ze bieden verschillende traineeships aan voor jonge afgestudeerden.

Geen vacatures bij ADM

There are currently no job openings at this company.

Wat is onze grootste uitdaging?

ADM speelt een unieke en belangrijke rol in de veranderende voedsel- en voedingsbehoeften van de wereld. Onze uitdaging is om dit te blijven doen. Bij ADM benutten we de kracht van de natuur om de kwaliteit van leven te verrijken.

‘Een belangrijke rol blijven spelen in de veranderende voedsel- en voedingsbehoefte van de wereld.’

ADM