Werken bij Adcombi

Adcombi is een adtech-bedrijf uit Amsterdam met een sterke focus op local digital advertising. Het bedrijf onderscheidt zich in de online markt door slimme technologie toe te voegen aan bestaande tooling waarmee daadwerkelijk waarde wordt gecreëerd. De organisatie is hard aan het groeien en heeft onlangs een tweede kantoor in Duitsland (München) geopend. Adcombi wil binnen een aantal jaar marktleider zijn in Noord-West Europa op het gebied van local programmatic advertising. Thought leadership is voor Adcombi een vereiste; continue ontwikkeling op kennis en product.

Je moet wél bij Adcombi gaan werken als je je helemaal wilt onderdompelen in digital advertising, mee wilt bouwen en eigen verantwoordelijkheid wilt. Je moet níet bij Adcombi gaan werken als je niet houdt van een goeie grap en een biertje na werktijd.

Dirk Ouwehand
Dirk Ouwehand
Director NL
  • Hoofdkantoor in Amsterdam
  • Actief in 2 landen
  • 15% / 85%
  • Gem. leeftijd 30 jaar
  • 21 werknemers in Nederland
  • 24 werknemers wereldwijd

Ontwikkelen binnen de organisatie

Adcombi bevindt zich in de scale-up fase. Dat biedt jou de kans om mee te groeien en mee te bepalen. Je kunt je dus zowel in de breedte als diepte ontwikkelen. Er worden trainingen en opleidingen aangeboden, afhankelijk van de behoefte.

Waarom werken bij Adcombi

Dirk Ouwehand
Dirk Ouwehand
Director NL

Vanuit ons full service (online marketing) bureau hebben wij de stap gemaakt gemaakt naar ad tech. We ontwikkelen nu eigen software tbv de digital advertising markt, waarmee we echt waarde toevoegen, zowel voor de klant als voor onszelf. Deze ontwikkeling heeft aan mijn keuze voor Adcombi bijgedragen.

Gerrit Reinders
Gerrit Reinders
Founder

De beste advertising platformen toegankelijk maken voor locale communicatie doelstellingen. Dagelijks bouwen aan deze brug voor de grootste merken geeft mij ongelofelijk veel energie. Hierin de beste oplossing denkbaar worden is ons doel!

Diosa Taylor
Diosa Taylor
Software Engineer

Het is nog een relatief klein bedrijf dat hard aan het groeien is. Ik vind het leuk dat ik veel leer van developers uit een internationaal team en ik ook echt een bijdrage kan leveren. Ook sprak de ongedwongen en relaxte bedrijfscultuur me aan.

Sijmon Wals
Sijmon Wals
Campagne Manager

Ik werk het liefst in een omgeving die voortdurend in beweging is, en waar veel groei en ambities aanwezig zijn. Dit maakt het werk uitdagend, afwisselend, en zo kan ik mijn creativiteit kwijt in het werken aan nieuwe diensten en betere werkprocessen. Tijdens mijn eerste gesprek bij Adcombi voelde ik gelijk een klik. Bij dit bedrijf krijg ik alle vrijheid om nieuwe dingen te ondernemen en mezelf te ontwikkelen.

Thomas van Drie
Thomas van Drie
Campagne Manager

Ik was op zoek naar een leuke stage in online marketing en via een website kwam ik Marqeting/Adcombi tegen. De vacature sprak mij aan en ik had gelijk een klik met de mensen hier.

Diederick van den Berg
Diederick van den Berg
CTO

Inmiddels werk ik alweer meer dan 6 jaar bij Adcombi. Het mooiste vind ik dat we een andere kijk op programmatic display adverteren hebben dan mediabureau's. Door de combinatie in hoe programmatic werkt en software development maakt het iedere keer weer een mooie uitdaging om dit samen te brengen.

Jelle Pols
Jelle Pols
Financial Controller

Werken voor meerdere start-up bedrijven leek mij interessant door het werken in een dynamische omgeving waar veel gebeurt.

Banen bij Adcombi

Vakgebied
Er zijn meer vacatures beschikbaar in andere talen
Klik hier voor vacatures in het Engels

Wat is onze grootste uitdaging?

Als scale up is het in een krappe markt een uitdaging om de juiste mensen te vinden waarmee we onze groeiambities kunnen verwezenlijken.

‘De uitdaging is om de juiste mensen te vinden om onze groeiambities te kunnen verwezenlijken.’

Adcombi