Banen opslaan, aanbevelingen krijgen

Jouw profiel is alleen zichtbaar voor jezelf.

Aanmelden met LinkedIn of Aanmelden met e-mail

Door aan te melden ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden.

Waarom een account?

Sla interessante banen op

Interessante banen opslaan

Bij Spielwork kun je ook banen ontdekken die nog niet beschikbaar zijn. Sla zo'n baan op en krijg een melding wanneer die vrijkomt.

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe banen

Als eerste op de hoogte van nieuwe banen

Je hoeft niet elke dag de website te checken. Zou wel goed zijn. Maar makkelijker als je nieuwe banen gewoon in je inbox krijgt, toch?

Ontdek banen die bij jou passen

Banen ontdekken die passen bij jou

Interesse in een baan in Amsterdam? Wil je minimaal €2.500,- per maand verdienen? Krijg aanbevelingen op basis van jouw voorkeuren.

Of zoals onze gebruikers zeggen:

This is what job seekers think of Spielwork

Jacobien Grobben
Client Success Manager

De vacature bij Spielwork heeft me erg geholpen tijdens het solliciteren in de Corona periode. Hoewel het niet mogelijk was om op kantoor te komen en zodoende de werknemers te leren kennen, heeft de vacature mij alsnog een erg goed beeld gegeven van de bedrijfscultuur, de mensen die er werken en de invulling van de positie. De vacature omvatte de juiste informatie waar je juist in Corona tijd behoefte aan hebt!

Pieter
Projectmanager

De vacatures van Spielwork geven gelijk meer duidelijkheid! Meer inzicht in het salaris en de agenda vind ik erg prettig. Daarbij sprak de simpele manier van solliciteren mij erg aan. Zo hoef je niet te ploeteren op een motivatiebrief maar schrijf je 'kort' in eigen woorden op waarom jij deze functie zo ziet zitten.

Lieke
Business Development Manager

Door de eerlijke vacatures van Spielwork had ik voorafgaand het sollicitatieproces een goed beeld van mijn toekomstige werkgever. Spielwork biedt no-nonsens communicatie, is visueel sterk en geeft een helder beeld van zowel functie-inhoudelijk, als het bedrijf zelf. Met plezier werk ik bij mijn nieuwe werkgever en de vacature komt precies overeen met hoe het werkelijk is.

Remco Hoeffnagel
Account Strategist

Spielwork is een vacaturesite die je op een persoonlijke manier inkijk geeft in de functie, voorwaarden en organisatie. Hierdoor was ik meer gemotiveerd om kennis te maken met het bedrijf. Ik ben nu 4 maanden werkzaam bij Maxlead en al mijn verwachtingen zijn uitgekomen. Wat mij betreft het perfecte platform voor een nieuwe uitdaging.

Florentine
Marketing manager

Eindelijk geen vacatures meer die niets zeggen. Ik vind de agenda en de video heel chill. Zo zie ik wat de baan mij biedt.

Bas
Fiscalist

Ik vind Spielwork nuttig omdat ik een concreet beeld krijg van wat de baan echt inhoudt. Daardoor word je veel beter geïnformeerd dan bij een 'normale' vacature.

Maartje
Campaign marketeer

Vacatures die laten zien wat een functie echt inhoudt en die verder gaan dan holle termen als 'dynamisch' en 'hands-on'.

Thijn
Werkzoekende

Spielwork maakt solliciteren transparant. Geen vage eindeloze functiebeschrijving maar een duidelijke weergave van wat je precies kunt verwachten. Hierdoor kun je beter inschatten of die interessante baan daadwerkelijk de juiste is.

Jolinne
Studente

In een Spielwork vacature zie je de concrete werkzaamheden en sfeer op de werkvloer. Zo kan ik beter, gerichter en met meer motivatie solliciteren.

Jelmer
Student

Na alle standaardteksten op andere vacaturesites inmiddels wel te hebben gezien, biedt Spielwork precies de informatie die je wèl wilt weten over een nieuwe baan. Zo weet je precies waar je aan toe bent voordat je een motivatiebrief gaat schrijven.

Joey Wielkens
Student

Spielwork vacatures zijn een verademing ten opzichte van het gros. Normaliter erger ik mij dood aan de standaardteksten waar ik zelden wijzer van word. Sterker nog, ze schrikken mij vaak bij voorbaat af.

Spielwork

Ontdek wat een baan écht inhoudt

Aanmelden met LinkedIn of Aanmelden met e-mail