Visuele vacatures die de doelgroep aanspreken

Wij maken visuele vacatures die inzicht geven in het dagelijkse werk. De vacature-landingspagina en alle content - zoals teksten, een agenda van de week en video’s - kunnen we integreren met jullie website. De teksten maken wij aan de hand van gesprekken met medewerkers in de baan.

Waarom onze klanten met Spielwork werken

Ik geloof in de visie van Spielwork. Door eerlijk te zijn over de baan en het werk op een visuele manier te laten zien, vergroot je de kans dat je mensen aanneemt die bij je passen.

HR Manager bij Vopak

Bekijk Vopak vacatures

Spielwork ontzorgt ons door de vacatures en alle content te maken. We merken bovendien dat kandidaten beter voorbereid op gesprek komen en eerder productief zijn in de baan.

Director Talent Acquisition bij Meltwater

Bekijk Meltwater vacatures

Door de aansprekende vacatures (met de agenda en video!) hebben we medewerkers aangenomen op banen waar we moeite mee hadden. We zien dat ze perfect passen bij onze cultuur.

CEO bij Sunshower

Bekijk Sunshower vacatures

Hoe vacatures al decennia gemaakt worden

Creatieve duizendpoot die als schaap met vijf poten dynamische oplossingen bedenkt.

De lekkerste koffie en elke vrijdag de vrijmibo met je knotsgekke collegaatjes.

Te tekstueel

Traditionele vacatures zijn volledig tekstueel. Zo trek je kandidaten niet aan.

Te generiek

Holle termen als 'dynamisch' en 'hands-on' zeggen eigenlijk niets.

Verkooppraatjes

Met verkooppraatjes trek je misschien veel, maar niet passende kandidaten aan.

Visuele Spielwork vacatures

Vacature landingspagina

Wij maken een vacature-landingspagina waarop de conversie vaak twee tot drie keer zo hoog is als op de 'traditionele' vacaturepagina. Onze vacatures zijn te integreren met jullie website.

Wij maken alle content

Alle teksten maken we op basis van een telefonische intake met een medewerker in de baan. We maken ook alle visuele content. De video's en foto's worden jullie eigendom.

Taartdiagram

Hiermee laten we zien wat de kerntaken van de baan zijn. Dit doen we om te voorkomen dat je kandidaten op gesprek krijgt die niet geïnteresseerd zijn in het dagelijkse werk.

Het dagelijkse werk

We maken een agenda om het dagelijkse werk te visualiseren. "Hoe ziet mijn dag eruit", is één van de meest gestelde sollicitatievragen. In de agenda zie je een quote over de leukste én minst leuke dag.

Bedrijfscultuur

Om de bedrijfscultuur in beeld te brengen maken we foto's en video. Deze content kan ook op eigen website en social worden ingezet. We maken ook korte versies voor op social media.

Collega's

De collega's zijn natuurlijk een belangrijk onderdeel van de bedrijfscultuur. Je kunt er voor kiezen om collega's van de afdeling, het team of kantoor-breed te laten zien.

Sollicitanten in jullie ATS

Je kunt ons sollicitatieformulier gebruiken, dat zo laagdrempelig mogelijk is gemaakt voor de sollicitant. We kunnen ook doorlinken naar jullie formulier zodat sollicitanten in jullie applicant tracking systeem (ATS) komen.

Het resultaat

Sterk employer brand

Spielwork denkt vanuit de kandidaat. Werkgevers die met ons werken zijn eerlijk over de inhoud van hun banen en bedrijfscultuur. Zo ontstaat een 'employer brand' om trots op te zijn.

Efficiënt proces

Wij nemen werk uit handen omdat wij de landingspagina's en content maken. Omdat wij de verwachtingen van de baan managen, spreken jullie kandidaten die begrijpen waarop ze solliciteren.

Werknemers die bij je passen

Uit grootschalig onderzoek over 'realistic job previews' blijkt dat realistische vacatures zorgen voor een betere match omdat werknemers niet voor verrassingen komen te staan in de baan.

Ik ben enthousiast, wat nu?

Neem contact op om te beginnen

Bel ons op +31 20 261 8357 of mail naar info@spielwork.com zodat we direct een 'onboarding' call kunnen inplannen om de stappen te bespreken.

Maken foto's en video

We hebben één dag nodig om de video en foto’s te maken. Deze visuele content kunnen we voor alle vacatures gebruiken en hoeven dus niet per vacature gemaakt te worden.

Maken van de vacature

Om alle tekstuele content te maken bellen we met een medewerker in de baan. Vervolgens kunnen we de vacature binnen een dag online hebben.

Feedback van jullie

Wij sturen de vacatures naar de medewerker en recruiter ter controle. Als klant heb je het laatste woord en kun je de nodige aanpassingen doorvoeren.

Een vacature die aanspreekt

Als de vacature af is kunnen we deze integreren op jullie website. We helpen ook bij het delen van de content.

Vind talent dat bij je past

Download de prijs informatie door je e-mail in te vullen. Je kunt ons ook bellen voor specifieke vragen op +31 20 261 8357.

Spielwork Pricing

Laat hieronder je e-mailadres achter om onze prijslijst te downloaden. Als de download niet lukt, kun je ons bellen op +31 20 261 8357 of een e-mail sturen naar info@spielwork.com.

Meer informatie over Spielwork

Met Spielwork maken we visuele vacatures die inzicht geven in het dagelijkse werk en laten we zien wat een baan echt inhoudt. Laat hieronder je e-mailadres achter om meer informatie over onze dienstverlening te ontvangen. Voor specifieke vragen kun je ons bellen op +31 20 261 8357.