Trek werknemers aan die écht bij je passen

Een werknemer vervangen kan meer dan €50.000 kosten. Met Spielwork vacatures zorg je voor verwachtingsmanagement. Zo verklein je de kans op een mismatch.

Waarom onze klanten met Spielwork werken

De kwaliteit van hires is hoger. Door realistische vacatures trek je kandidaten aan die weten waarop ze solliciteren.

HR Manager bij Vopak

Bekijk Vopak vacatures

We hebben vijf medewerkers aangenomen met één vacature. Door Spielwork zijn ze sneller productief in de baan.

Director Talent Acquisition bij Meltwater

Bekijk Meltwater vacatures

Door de gerichte online marketing hebben we op elke baan kandidaten aangenomen die perfect matchen.

CEO bij Sunshower

Hoe vacatures al decennia gemaakt worden

Creatieve duizendpoot die als schaap met vijf poten dynamische oplossingen bedenkt.

De lekkerste koffie en elke vrijdag de vrijmibo met je knotsgekke collegaatjes.

Te tekstueel

Traditionele vacatures zijn volledig tekstueel. Zo spreek je goede kandidaten niet aan; en zeker niet van generatie Y en Z.

Te generiek

Holle termen als 'dynamisch' en 'hands-on' maken het kandidaten nóg moeilijker om de inhoud van de baan te begrijpen.

Verkooppraatjes

Het gaat om de kwaliteit van kandidaten. Met verkooppraatjes trek je veel, maar niet passende kandidaten aan.

Hoe Spielwork vacatures maakt

Wij maken alle content

Onze redactie gaat in gesprek met een medewerker in de baan. Zo ontstaat een realistisch beeld van de baan. Behalve de tekst maken wij ook foto's en video's.

Alleen de vereisten

Wij laten maximaal vijf vereisten zien, en nooit 'nice to haves'. Zo weet de kandidaat wanneer solliciteren de moeite waard is en krijgen jullie matchende sollicitaties.

Het dagelijkse werk

Met een taartdiagram, praktijkvoorbeeld en agenda van de week krijgt de kandidaat een concreet beeld van het dagelijkse werk. Dit vergroot de kans op een match.

Bedrijfscultuur

Om de sfeer op de werkvloer en toekomstige collega's te laten zien maken wij foto's en een video. Deze content mogen jullie op eigen website en social gebruiken.

Passieve kandidaten bereiken we met gerichte online marketing

Wij kunnen jullie vacatures en 'employer brand' met online marketing onder de aandacht brengen. Door 'hyper targeting' bereiken we passende kandidaten met relevante content op de websites en social kanalen waar zij actief zijn.

Het resultaat

Duurzame match

Uit grootschalig onderzoek over 'realistic job previews' blijkt dat realistische vacatures zorgen voor een duurzame match omdat werknemers niet voor verrassingen komen te staan in de baan.

Efficiënt sollicitatieproces

Door verwachtingsmanagement krijg je kandidaten op gesprek die echt weten waarop ze solliciteren. Zo ontstaat sneller diepgang in het proces en spreek je alleen gemotiveerde kandidaten.

Transparant employer brand

Werkzoekenden die Spielwork kennen weten dat wij alleen werken met bedrijven die eerlijk durven te zijn. Zo ontstaat een transparant employer brand. Eerlijkheid duurt het langst.

Ik ben enthousiast, wat nu?

Je wordt klant

Dat kan wat ons betreft vandaag nog. We sturen een contract van vijf pagina's. Zodra dat getekend is kunnen we de foto- en videodag inplannen.

Inplannen foto & video dag

We hebben één dag nodig om de foto’s en video te maken. De video en foto's zijn locatie-afhankelijk en hoeven dus niet per vacature gemaakt te worden.

Belafspraak redacteur

Om de teksten te schrijven belt één van onze redacteurs met een medewerker in de baan. Als de algemene content staat kan een nieuwe vacature binnen een dag online.

Vacature maken

Met de input van de medewerker schrijven wij alle teksten en voegen de foto’s en video toe. We maken ook de agenda en andere visuele elementen.

Feedback van jullie

Wij sturen de vacatures naar de medewerkers en recruiters op voor een check. Als alle teksten zijn nagelopen en er akkoord is gaan de vacatures online.

Vind talent dat bij je past

Download de prijs informatie door je e-mail in te vullen. Je kunt ons ook bellen voor specifieke vragen op +31 20 261 8357.

Spielwork Pricing

Laat hieronder je e-mailadres achter om direct onze prijslijst te downloaden. Je kunt ons ook bellen voor specifieke vragen op +31 20 261 8357.

Spielwork demo

Laat hieronder je e-mailadres achter om een online demo in te plannen. Tijdens de demo laten we zien hoe Spielwork werkt en hoe we jullie kunnen helpen. Voor specifieke vragen kun je ons bellen op +31 20 261 8357.