Trek werknemers aan die écht passen bij jouw bedrijf.

Verklein de kans op een kostbare mismatch door verwachtingen vooraf te managen met Spielwork vacatures. Zo wordt het recruitment proces efficiënter en krijg je gelukkige werknemers die productiever zijn.

Laat je zakelijke e-mailadres achter om de pricing te downloaden.

Traditionele vacatures

Tekstueel  •   Generiek  •   Verkooppraatjes

Traditionele vacatures

Spielwork vacatures

Visueel  •   Concreet  •   Eerlijk

Spielwork vacatures

Uit onderzoek blijkt dat vacatures die realistische informatie geven over de inhoud van de baan zorgen voor een betere match.

Hoe Spielwork werkt

Eerlijke vacature

Spielwork onderzoekt de baan. Onze redacteuren (met journalistieke achtergrond) gaan in gesprek met werknemers om een concreet, eerlijk beeld te krijgen van het dagelijkse werk.

  • Tijdsbesparing recruiters
  • Concrete, eerlijke teksten
  • Inzicht in eigen banen

Relevante content

Onze cameramannen, fotografen, en redacteuren zorgen voor eerlijke, visuele content. Deze content mag je als klant ook gebruiken op eigen website, social media en jobboards.

  • Betere match
  • Meer referrals intern
  • Content voor eigen kanalen

Passieve kandidaat bereiken

Doordat onze vacatures realistisch zijn, creëren we relevante en authentieke content. Die content gebruiken we voor gerichte online marketing campagnes om passieve kandidaten te bereiken.

  • Efficiënter recruitmentproces
  • Betere kandidaten
  • Transparant employer brand

Spielwork werkt alleen met bedrijven die transparant zijn over hun banen.

Dit wil je weten

Wat kost het en hoe word ik klant?

Als je bovenaan deze pagina je e-mailadres achterlaat ontvang je onze pricing. Je kunt ook direct bellen naar +31 20 261 8357. De volgende stap is dat wij een contract opsturen en een video- en fotodag inplannen.

Kost het ons veel tijd?​

Nee! Wij nemen het grootste deel van het werk uit handen. Wij maken de content (video, foto's en teksten) en plaatsen dit op Spielwork na jullie goedkeuren. Het bespaart zelfs tijd omdat jullie onze content ook mogen gebruiken op jullie eigen website en social.

Waar worden de vacatures geplaatst?

De vacatures die wij maken worden (na jullie goedkeuring) op Spielwork geplaatst. De video en foto's kunnen jullie gebruiken op jullie website en social. Daarnaast kunnen jullie doorlinken naar de specifieke Spielwork-vacature vanaf jullie website. Een integratie met jullie ATS is ook mogelijk. Hier zitten geen extra kosten aan verbonden.

Op welke doelgroep mikken jullie?

Ons doel is om op termijn alle werkzoekenden te helpen ontdekken wat een baan écht inhoudt. Om een beetje focus te houden richten we ons in het begin voornamelijk op HBO/WO-banen voor mensen met tussen de 0 en 5 jaar werkervaring.

Zoeken mensen nog wel actief naar banen?

Wij merken dat mensen nog steeds actief op zoek zijn naar banen. Daarnaast bereiken wij ook passieve kandidaten via gerichte campagnes op social en Google.

Wat maakt Spielwork eigenlijk zo speciaal?

Simpel: we laten zien wat een baan écht inhoudt. Wij hebben de vacature opnieuw uitgevonden, op basis van een andere filosofie. Geen verkooppraatjes, maar een eerlijk beeld van dagelijks werk. Het resultaat: als verwachtingen van een baan overeenkomen met de realiteit, dan trek je werknemers aan die beter passen en langer blijven.

Ontmoet Spielwork

Manus

Manus

Strategie & Sales

Roland

Roland

Development

Britt

Britt

Account Management

Kees

Kees

Design

Dennis

Dennis

Operations

Fleur

Fleur

Marketing

Gijs

Gijs

Sales

Frederique

Frederique

Redactie

Rutger

Rutger

Development

Jamie

Jamie

Fotografie

Remy

Remy

Video

Lieke

Lieke

Marketing