Visuele vacatures die de doelgroep aanspreken

Bespaar tijd en geld, neem het juiste talent aan. Spielwork maakt vacatures die de verwachtingen managen. Het resultaat: 66% lagere marketing kosten per hire en 112% hogere kwaliteit van sollicitanten.

Stel direct een vraag

Waarom onze klanten met Spielwork werken

Dankzij Spielwork zijn we 'employer of choice' geworden. Dit heeft geleid tot een kostenbesparing van €73.000 voor externe recruitmentbureaus, een 85% hogere kwaliteit van kandidaten en een 50% lagere 'time to hire'.

HR Business Partner bij NEN

We hebben meer en beter gekwalificeerde mensen op gesprek. Sollicitanten weten wat er van ze wordt verwacht en zijn écht enthousiast over de baan. Eenmaal in dienst blijven ze daarom langer bij ons; vroegtijdig verloop is met 60% verlaagd.

Afdelingshoofd van LAVG

Dankzij onze Spielwork-vacatures heb ik ruimte om te focussen op de kandidaat, waardoor ik die persoon echt kan leren kennen. Het wordt makkelijker om een kwalitatief goed gesprek aan te gaan met kandidaten. Ze begrijpen al wat de functie daadwerkelijk inhoudt en zijn hier enthousiast over.

Corporate Recruiter bij de Vereende

Hoe vacatures al decennia gemaakt worden

Creatieve duizendpoot die als schaap met vijf poten dynamische oplossingen bedenkt.

De lekkerste koffie en elke vrijdag de vrijmibo met je knotsgekke collegaatjes.

Te tekstueel

Met tekstuele vacatures val je niet op. Zo haken waardevolle kandidaten af en is de 'marketing cost per hire' 66% hoger dan met een Spielwork vacature.

Te generiek

Door generieke teksten (vol holle termen) in vacatures, neemt de kwaliteit van sollicitanten met 112% af vergeleken met Spielwork vacatures.

Verkooppraatjes

Verkooppraatjes zorgen voor véél, maar niet voor goede kandidaten. Een vacature zonder verwachtingsmanagement levert 90% minder hires.

Spielwork vacatures

Visuele landingspagina

De visuele vacaturepagina is te integreren met jullie website. Het doel is om werkzoekenden een concreet en eerlijk beeld van het dagelijkse werk te geven. Zo krijgen jullie de beste kandidaten.

Impact Spielwork

Impact: 140% meer conversie (clickthrough), 450% meer engagement (time on page), 66% lagere marketing cost per hire, 112% hogere kwaliteit van sollicitanten en 90% meer hires.

Wij maken alle content

Wij maken alle content om verwachtingen van de baan te managen. Alle teksten maken we op basis van een telefonische intake met een medewerker in de baan. We maken ook video's en foto's.

Het dagelijkse werk

We maken een agenda om het dagelijkse werk te visualiseren. "Hoe ziet mijn dag eruit", is één van de meest gestelde sollicitatievragen. In de agenda zie je ook een quote over de leukste én minst leuke dag.

Bedrijfscultuur

Om de bedrijfscultuur in beeld te brengen maken we foto's en een video. Deze content kan ook op eigen website en social worden ingezet. We maken korte versies voor op social media.

Collega's

De collega's zijn een belangrijk onderdeel van de bedrijfscultuur. Je kunt in de vacature collega's van de afdeling, het team of kantoor-breed laten zien.

Sollicitanten in jullie ATS

Je kunt ons sollicitatieformulier gebruiken, dat zo laagdrempelig mogelijk is gemaakt voor de sollicitant. We kunnen ook doorlinken naar jullie formulier zodat sollicitanten in jullie applicant tracking systeem (ATS) komen.

Het resultaat

Eerlijk employer brand

Spielwork denkt vanuit de kandidaat. Werkgevers die met ons werken zijn eerlijk over de inhoud van hun banen en bedrijfscultuur. Zo ontstaat een employer brand om trots op te zijn.

Meer efficiëntie, minder mis-hires

Marketing efficiëntie: 140% meer conversie, 450% meer engagement, 66% lagere marketing cost per hire. Hiring efficiëntie: 112% hogere kwaliteit van sollicitanten, 90% meer hires.

Werknemers die bij je passen

Uit grootschalig onderzoek over 'realistic job previews' blijkt dat realistische vacatures de kans op een kostbare mis-hire aanzienlijk verkleinen.

Ik ben enthousiast, wat nu?

Neem contact op om te beginnen

Bel ons op +31 20 261 8357 of mail naar info@spielwork.com zodat we direct een 'onboarding' call kunnen inplannen om de stappen te bespreken.

Maken foto's en video

We hebben één dag nodig om de video en foto’s te maken. Deze visuele content kunnen we voor alle vacatures gebruiken en hoeven dus niet per vacature gemaakt te worden.

Maken van de vacature

Om alle tekstuele content te maken bellen we met een medewerker in de baan. Vervolgens kunnen we de vacature binnen een dag online hebben.

Feedback van jullie

Wij sturen de vacatures naar de medewerker en recruiter ter controle. Als klant heb je het laatste woord en kun je de nodige aanpassingen doorvoeren.

Een vacature die aanspreekt

Als de vacature af is kunnen we deze integreren op jullie website. We helpen ook bij het delen van de content.

Vind talent dat bij je past

Download de prijs informatie door je e-mail in te vullen. Je kunt ons ook bellen voor specifieke vragen op +31 20 261 8357.

Spielwork Pricing

Laat hieronder je e-mailadres achter om onze prijslijst te downloaden. Als de download niet lukt, kun je ons bellen op +31 20 261 8357 of een e-mail sturen naar info@spielwork.com.

Meer informatie over Spielwork

Met Spielwork maken we visuele vacatures die inzicht geven in het dagelijkse werk en laten we zien wat een baan echt inhoudt. Laat hieronder je e-mailadres achter om meer informatie over onze dienstverlening te ontvangen. Voor specifieke vragen kun je ons bellen op +31 20 261 8357.