Banen

Junior Analyst (Werkstudent)

Solliciteer nu

Junior Analyst (Werkstudent)

Quantera Global Waalre

Solliciteer nu

Wat is vereist?

 • Bachelor/wo werk-en denkniveau
 • Relevante werkervaring is een pre
 • Goede cijfermatige en tekstuele vaardigheden
 • Analytisch inzicht is een pre
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift
 • Collegiaal, gedreven en leergierig

Wat krijg je?

 • €2.400 bruto p/m (afhankelijk van kennis en ervaring), exclusief vakantiegeld
 • 20- tot 40-urige werkweek
 • 27 vakantiedagen, mogelijkheid tot 5 dagen bijkopen en een soepele bijzonder verlof regeling (o.b.v. fulltime)
 • Thuiswerkmogelijkheden
 • Interne en externe trainingsmogelijkheden
 • Laptop en reMarkable van de zaak

Wat doe je?

 • 60% Werk voor klanten uitvoeren
 • 20% Intern overleg
 • 20% Aan je persoonlijke ontwikkeling werken

Deze vacature is gemaakt op basis van gesprekken met medewerkers in de functie. Zo krijg jij een realistisch beeld van de baan.

Vacature

Als Junior Analyst (Werkstudent) bij Quantera Global ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van diverse projecten. Je houdt je bezig met het uitvoeren van benchmarkstudies, het opstellen en updaten van transfer pricing documentatie en het maken van initiële adviezen en rapporten. Ook stem je nauw af met een Senior Analyst/Manager en krijg je soms de kans om direct in gesprek te gaan met klanten of hen zelfs te bezoeken voor interviews. Je bent tevens betrokken bij de voorbereiding van wekelijkse vaktechnische overleggen en assisteert bij sales & targeting en offertetrajecten.

In deze functie krijg je de mogelijkheid om veel te leren en mee te krijgen van de diverse disciplines. Voor een groot deel van je tijd werk je direct voor klanten, waarbij de aard van de projecten varieert. Daarnaast heb je wekelijks interne afstemmingen met een Senior Analyst / Manager, waarin jullie samen de voortgang en eventuele aanpassingen van projecten bespreken. Verder is jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk; je woont technische overleggen bij om ervan te leren en je houdt de relevante literatuur op je vakgebied bij.

Je krijgt van alle facetten van transfer pricing wat mee via klantenwerk of technische overleggen. In eerste instantie zal je wat meer ingezet worden op benchmark en documentatietrajecten, waarmee je een goede basiskennis opbouwt om breder ingezet te worden. Je werkt nauw samen met zowel Junior als Senior Managers. Per project is er een projectteam waarin je de junior rol zult vervullen.

Als je het leuk vindt om veel te leren over transfer pricing, om een goed begrip te krijgen van de organisatie van je klant en je het leuk vindt om klantinformatie te verwerken in een informele setting, dan is dit een baan voor jou.

Werkweek

Junior Analyst (Werkstudent)

Op een leuke werkdag heb je een productieve sessie om je weekproject mee af te ronden en overleg over de sales werkzaamheden met de Managing Director. Ook heb je een klantgesprek of een belangrijke interne afstemming, waarna de dag vaak wordt afgesloten met een taartje of een snack.

Op een minder leuke werkdag heb je te maken met een eentonig project dat langer duurt dan verwacht, hoewel je wel probeert dit te doorbreken door tussendoor kleinere taakjes op te pakken.

 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • 12:00
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00

Voorbeeld uit de praktijk

Een klant vraagt om een update van de transfer pricing documentatie. Hoe ga je te werk?

Je inventariseert welke aanvullende informatie nodig is van de klant om de documentatie te kunnen updaten. Je stelt een informatieverzoek op, dat je vervolgens ter goedkeuring voorlegt aan de Senior waarmee je samenwerkt. Na ontvangst van de benodigde informatie ga je aan de slag met het bijwerken van de documentatie. Tijdens dit proces plaats je opmerkingen bij specifieke punten waar je vragen over hebt of waarover je meer duidelijkheid wenst.

Zodra je jouw initiële aanpassingen hebt gedaan, plan je een overleg met de Senior om samen door het bijgewerkte document te lopen. Jullie bespreken de door jou gemaakte updates en de vragen die je hebt genoteerd. Op basis van de feedback en antwoorden die je krijgt, pas je het document verder aan. Als alles in orde is, zal de Senior de geüpdatete documentatie naar de klant sturen.

Groeipad

Bij Quantera Global en Coperitas wordt sterk ingezet op continue ontwikkeling en groei van haar werknemers. Daarom denken wij ook ruimhartig mee over te volgen cursussen. Het groeipad wordt individueel benaderd, met een focus op persoonlijke groei en regelmatige voortgangsgesprekken waarin vooruit wordt gekeken.

Junior Analyst (Werkstudent)
Analyst
Junior Manager
Manager
Senior Manager
Director
Managing Director/Partner

Werken bij Quantera Global

Quantera Global, opgericht in 2013, specialiseert zich in hoogwaardig belastingadvies met een focus op transfer pricing. De organisatie legt de nadruk op het goed bedienen van de klant, zonder excessieve financiële druk op medewerkers. Medewerkers worden gewaardeerd om hun algehele bijdrage en collegialiteit, in plaats van puur op uren. Het ultieme doel van Quantera Global is niet winstmaximalisatie, maar het creëren van een gelukkige en positief ontwikkelende werkomgeving voor iedereen.

 • Hoofdkantoor in Waalre
 • Actief in Nederland
 • 30% / 70%
 • Gem. leeftijd is 35 jaar
 • 23 medewerkers en 7 medewerkers bij Coperitas
 • Business casual tot casual
 • Thuiswerkmogelijkheden

Collega's

Tiddo Benders (35) - Junior Manager, Transfer Pricing

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Ik was op zoek naar een bedrijf dat paste bij mijn opleiding, maar niet te groot was - geen Big Four - met de bijbehorende werkcultuur. Samenwerken, leren, en fijne collega's stonden voorop, en dat is hier het geval.

Wat was je vorige baan?
Assistent bij De Hypotheker

Wat doe je in je vrije tijd?
(samen) ontspannen/sociaal, sporten en muziek maken

Simone Vos (29) - Manager Transfer Pricing

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Tijdens mijn exchange in Kopenhagen ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met transfer pricing. De combinatie economie en recht sprak me meteen enorm aan. Na een aantal jaar werkzaam te zijn binnen transfer pricing, merkte ik dat ik behoefte had aan een kleiner, specialistisch kantoor. Via via kwam ik bij Quantera Global terecht.

Wat was je vorige baan?
Junior Manager Transfer Pricing

Wat doe je in je vrije tijd?
Reizen, formule 1 en koken

Kevin Wilson (22) - Junior analyst

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Ik heb dit schooljaar wat meer ruimte in mijn studie en besloot dat dit het perfecte moment was om aan een nieuwe uitdaging te beginnen. De vacature van Quantera Global viel mij op want ik had al wat over transfer pricing gehoord en ik wilde daar wel mee aan de slag.

Wat was je vorige baan?
Vakkenvuller - Albert Heijn

Wat doe je in je vrije tijd?
Gamen, muziek luisteren en films/series kijken

Renee van Hees (23) - Marketing - junior marketeer

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Ik ben begonnen als afstudeerstagiair op de marketing afdeling. Tijdens mijn stage kreeg ik vanuit het bedrijf zoveel vertrouwen en de vrijheid om mijzelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk vlak als in mijn vakgebied. Bovendien voel ik me echt thuis in het team en waardeer ik de positieve werkomgeving. Dit heeft ertoe geleid dat ik na mijn stage ontzettend graag wilde blijven, wat wederzijds was!

Wat was je vorige baan?
Teamleider - Plus

Wat doe je in je vrije tijd?
Uitgaan, chillen, uiteten.

Remko Huzen (31) - Junior Manager transfer pricing

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Tijdens mijn studie kwam ik erachter dat internationale vraagstukken mijn interesse hadden en ben ik in aanraking gekomen met transfer pricing. Ik heb bewust gekozen voor een kleiner informeel kantoor met collega's die vele jaren ervaring hebben.

Wat was je vorige baan?
Diverse fiscale stages, Quantera Global is mijn eerste fulltime werkgever

Wat doe je in je vrije tijd?
Zaalvoetballen, met vrienden borrelen en sport kijken

Interessante baan?

Solliciteer nu