Werken bij World Postal Solutions

World Postal Solutions is een onafhankelijke intermediair, die beschikt over (inter)nationale contracten voor het goedkoop en efficiënt versturen van postpartijen en (e-commerce) pakketten. Het bedrijf heeft contracten met de grootste nationale postbedrijven, maar eveneens met de alternatieve postverspreiders. Door hun onafhankelijke positie kan World Postal Solutions altijd voor de beste en goedkoopste oplossing kiezen.

Je moet bij ons komen werken als je een baan zoekt voor de lange termijn, zelfstandig kunt functioneren en een uitdaging zoekt. Bij ons zijn er mogelijkheden om in de toekomst aandeelhouder van het bedrijf te worden.

Michel Campagne
Eigenaar
  • Hoofdkantoor in Hilversum
  • Actief in Europa
  • 25% / 75%
  • Gem. leeftijd 58 jaar
  • 5 medewerkers in Nederland
  • Thuiswerkmogelijkheden

Ontwikkelen binnen de organisatie

Bij World Postal Solutions werken betekent een nieuw vakgebied leren. Het bedrijf leert je een nichemarkt kennen om zodoende unieke kennis te vergaren voor verdere groei binnen het bedrijf.

Waarom werken bij World Postal Solutions

Hugo van Haren
Hugo van Haren
Accountmanager Pakketten

Snel groeiend bedrijf met leuke collega's.

Nico van Essen
Nico van Essen
Operational Director

Hiervoor kocht ik porto in voor een grote organisatie. Michel Campagne vroeg mij eens koffie te komen drinken. Zijn ideeën en manier van werken spraken mij erg aan.

Caroline Willemsen
Caroline Willemsen
Administratief Medewerkster / Boekhouding

De voornaamste reden is dat ik vrijgelaten word en zelf de werkzaamheden en de tijd kan invullen, dat vind ik heel prettig. Daarnaast leer ik steeds meer hoe de boekhouding in elkaar zit.

Banen bij World Postal Solutions

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Naast het uitbouwen van onze diensten in Europa en de Verenigde Staten, is onze grootste uitdaging het optimaliseren van ons pakketaanbod voor onze klanten en prospects. Professionalisering van sales, marketing, customer service en technische mogelijkheden is hierbij noodzakelijk.

‘De komende twee jaar grotere naamsbekendheid krijgen bij onze doelgroepen en binnen vijf jaar verdubbelen in omzet.’

World Postal Solutions