Werken bij Waterpas Civiel Adviesbureau BV

Waterpas Civiel Adviesbureau BV is een bedrijf dat gespecialiseerd is in civieltechnische advisering en projectmanagement. Het bedrijf biedt diensten aan op het gebied van infrastructuur, waterbeheer, milieu en ruimtelijke ordening. Waterpas Civiel Adviesbureau BV werkt samen met verschillende partners in de bouwsector om projecten te realiseren en te begeleiden. Het bedrijf heeft als doel om bij te dragen aan duurzame en innovatieve oplossingen voor civieltechnische vraagstukken, met oog voor de wensen en behoeften van de klant.

Je moet wel bij Waterpas komen werken als je houdt van dynamiek, gezelligheid en gedrevenheid en je je graag aan gemaakte afspraken houdt. Je moet niet bij Waterpas komen werken als je liever in een rustige werkomgeving werkt en geen ambities hebt om je talent te ontwikkelen.

Wim Stolk
Directeur
  • Hoofdkantoor in Barendrecht
  • 25 medewerkers in Nederland
  • 10% / 90%
  • Gem. leeftijd 36 jaar
  • Thuiswerkmogelijkheden in overleg

Ontwikkelen binnen de organisatie

Het groeipad binnen Waterpas is iets wat je zelf kan invullen. Als starter begin je op de tekenkamer, hier leer je ontwerpen en in teamverband werken. Vervolgstappen zijn Werkvoorbereider en later Projectleider of Adviseur.

Waarom werken bij Waterpas Civiel Adviesbureau BV

Paul Hardy
Paul Hardy
Commercieel Manager, locatie Barendrecht en Hoofddorp

Ik heb door de jaren heen een hele brede kennis opgebouwd in civiele techniek. Voor een specifiek drijvend-project ben ik gevraagd om advies te geven aan Waterpas. De samenwerking beviel en later kreeg ik de vraag om voor Waterpas te komen werken. En zo geschiedde.

Hugo Broer
Hugo Broer
Technisch Tekenaar

Nadat ik de studie Civiele Techniek had afgerond, ben ik gaan solliciteren bij verschillende technische bedrijven. Waterpas was de leukste en de meest interessante van deze bedrijven.

Nihal Aytas
Nihal Aytas
Administrateur

Ik wilde niet meer voor verschillende bedrijven de administratie doen, maar voor een bedrijf alles regelen.

Wim Stolk
Wim Stolk
Vestigingsmanager Barendrecht/Directeur

Op 17-jarige leeftijd ging ik mijn carrière bij Deloitte accountants aan en ben ik aansluitend het bedrijfsleven in gegaan als Teamleider Administratie bij een houthandel in Bleiswijk. Na 13 jaar was ik toen aan wat anders toe en via een Recruiter kwam ik in contact met Waterpas. Een leuk, gezellig en middelgroot opgezet adviesbureau met twee vestigingen. Mijn eerste gesprek was met de oprichters Piet en Ad, dit was meteen een klik. Sinds oktober 2021 ben ik Directeur en ben ik zowel in Barendrecht als Hoofddorp aanwezig.

Tommy Vogels
Tommy Vogels
Junior Tekenaar

Als duale student civiele techniek moet ik mijn schoolopdrachten in de beroepspraktijk maken en dat gaat heel goed bij Waterpas. De werkzaamheden zijn veelzijdig, de begeleiding is professioneel en de collega's zijn aardig en behulpzaam. Dit maakt Waterpas de juiste plek om mijzelf te ontwikkelen tot een beroepsprofessional in de wereld van de civiele techniek.

Niek Vermeulen
Niek Vermeulen
Ik ben tekenaar en planschrijver.

Waterpas is een klein bedrijf met veel persoonlijke aandacht voor zijn medewerkers. Er liggen veel kansen om hier te leren en ik kan veel verschillende werkzaamheden uitvoeren. Voor mij is Waterpas de ideale start voor mijn carrière en ik kan het iedereen binnen de sector aanraden.

Tim Verzeide
Tim Verzeide
Toezichthouder

Vanuit de behoefte om een baan te hebben waarvan respectievelijk de verhouding 50/50 binnen en buiten werken is, met hulp van detachering het juiste vak en het juiste perfecte bedrijf gevonden.

Banen bij Waterpas Civiel Adviesbureau BV

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Onze grootste uitdaging is om door te groeien naar maximaal vijftig werknemers, waarbij onze klanten goed begeleid worden en voorzien worden van onze belofte 'Praktisch Advies van A tot Z'!

‘Praktisch advies van A tot Z!’

Waterpas Civiel Adviesbureau BV