Werken bij Thésor

Thésor is ongeveer een 25 jaar geleden opgericht. Thésor adviseert semi-publieke instellingen om hun ambities op financieel gebied waar te kunnen maken. Daarin kunnen wij fungeren als externe sparringpartner die deskundigheid op treasurygebied inbrengt, maar we kunnen ook de klant geheel ontzorgen en delen van haar treasurytaken overnemen.

Ontmoet jouw toekomstige collega's

 

Je moet níet bij Thésor gaan werken als je houdt van politieke spelletjes. Je moet wél bij Thésor gaan werken als je ervan houdt om ruimte in te brengen voor je eigen persoonlijke groei, verantwoordelijkheid naar je toe wilt trekken en het gevoel willen hebben dat je er echt bij hoort.

Richard Wamelink
Richard Wamelink
Mede-eigenaar en oprichter
  • Hoofdkantoor in Huis ter Heide
  • Actief in 1 land
  • 25 medewerkers
  • 25% / 75%
  • Gem. leeftijd is 38 jaar
  • Formeel naar klantbezoeken / Informeel op kantoor
  • 50-50 verdeling met thuiswerken en kantoor

Ontwikkelen binnen de organisatie

Er is geen vooraf uitgestippeld groeipad. Als je wilt groeien kan dat op gebieden waar jouw interesses liggen. Eigen initiatief tonen is hierbij een belangrijk aspect. Persoonlijke groei en opleidingen volgen hierbij wordt gewaardeerd en aangemoedigd. Zo kun je een opleiding (CFA) volgen om bepaalde kwalificaties te leren. In het verleden zijn veel Analisten doorgegroeid naar Adviseur, maar je kunt ook doorgroeien naar Senior Analist.

Banen bij Thésor

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Grootste uitdaging is dat we nooit zijn uitgeleerd; de materie doorgronden, begrijpen en inzichtelijk maken is een fantastische uitdaging, zeker voor de treasury specialist. We willen namelijk oprecht dat het goed gaat met het treasurybeleid van onze klanten. We zijn enorm toegewijd en gaan verder waar anderen stoppen.

‘De materie doorgronden, begrijpen en inzichtelijk maken is een fantastische uitdaging.’

Thésor