Werken bij ThermoSolutions

ThermoSolutions geeft particuliere klanten sinds 2015 een eerlijk isolatieadvies. Met isolatieklussen en -materialen zorgt het bedrijf ervoor dat Nederland duurzamer wordt. Zo werken ze onder andere met een innovatief schuim, waardoor oude isolatie niet eerst verwijderd hoeft te worden. Ook proberen ze ervoor te zorgen dat hun Monteurs maximaal een uur reistijd hebben naar de klus toe. Niet alleen omdat dit zorgt voor minder uitstoot, maar ook omdat minder reistijd zorgt voor meer plezier in het werk bij hun Monteurs. Immers, niet alleen duurzaamheid, maar ook tevredenheid bij personeel én klanten staat bij ThermoSolutions hoog in het vaandel.

ThermoSolutions is een groeiend bedrijf: waar ze in 2015 nog met twee bedrijfsbussen onderweg waren, rijden er inmiddels meer dan 30 door het hele land. Het bedrijf heeft inmiddels meerdere vestigingen in Nederland, waaronder in Enschede, Burgum, Etten-Leur, Nijkerk, Eindhoven en Hoofddorp.

Je moet niet bij ThermoSolutions gaan werken als je houdt van een formeel bedrijf. Je moet wel bij ThermoSolutions gaan werken als je ambitie hebt en houdt van verantwoordelijkheden.

Tim Dechering
Tim Dechering
Corporate Recruiter
  • Hoofdkantoor in Enschede, vestigingen in Burgum, Etten-Leur, Nijkerk, Eindhoven en Hoofddorp
  • 1% / 99%
  • Gem. leeftijd 29 jaar
  • 120 werknemers
  • Casual
  • Werken op kantoor of bij de klant (afhankelijk van functie)

Ontwikkelen binnen de organisatie

Bij ThermoSolutions heeft iedereen een eerlijke kans om door te groeien. Er zijn verschillende doorgroeimogelijkheden en er is budget beschikbaar om cursussen te volgen. ThermoSolutions stelt eigen initiatief op prijs en denkt graag met je mee als je jezelf verder wil ontwikkelen binnen het bedrijf.

Waarom werken bij ThermoSolutions

Mike Schippers
Mike Schippers
Administratief Planner Binnendienst

Ik ben hier begonnen in het begin van mijn tussenjaar. Ik had werk nodig en ThermoSolutions gaf mij de mogelijkheid en de flexibiliteit om te beginnen in het bedrijf. Nu ik hier al een tijd werk, ben ik niet meer van plan om nog terug te gaan naar school.

Tim Dechering
Tim Dechering
Corporate Recruiter

Ik ben via een bekende in contact gekomen met dit bedrijf. Eind 2016 ben ik begonnen als Planner, parttime naast mijn studie. Dit was goed te combineren met school, en ik kon mijn eigen uren bepalen. Dit had veel voordelen voor mij als student. Het bedrijf sprak me aan, omdat het een jong bedrijf is dat graag wilde groeien. In 2020 heb ik de keuze gemaakt om fulltime te starten bij ThermoSolutions als verantwoordelijke voor de aftersales. Dit is de beste keuze die ik heb kunnen maken. Sinds februari ben ik verantwoordelijk voor de personeelswerving van het bedrijf.

Jim Schepers
Jim Schepers
Accountmanager Buitendienst

In 2016 was ik op zoek naar een commerciële functie, maar bij mijn huidige werkgever kwam de komende jaren geen plek vrij. Tijdens het eerste sollicitatiegesprek met ThermoSolutions was er van beide kanten meteen vertrouwen, en nog belangrijker: direct een klik.

Banen bij ThermoSolutions

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Het vinden van geschikt personeel, want wij willen dat iedereen een visitekaartje is van ons bedrijf. Het hele bedrijfsproces moet kloppen van A tot Z en daar hebben wij de beste mensen voor nodig.

‘Woningen met verouderde isolatie upgraden naar de standaarden van vandaag.’

ThermoSolutions