Werken bij Syfers

Syfers is een financiële dienstverlener voor ondernemers en helpt hen inzicht in en grip op hun cijfers te krijgen met behulp van een innovatief boekhoudplatform. Onze dienstverlening bestaat uit het bijwerken van online administraties, het controleren van deze administraties en jaarstukken samenstellen. We geven daarnaast fiscaal advies en we voorzien de ondernemer aan de juiste stuurinformatie waardoor wij helpen de ondernemer te laten groeien zowel zakelijk, privé als maatschappelijk. Syfers is daarnaast gespecialiseerd in het afsluiten van hypotheken voor de ondernemer in privé, zakelijke assurantiën en vermogensopbouw. Ons doel is het leven van ondernemers leuker én gemakkelijker te maken.

“ Je moet wél bij Syfers komen werken als je niet vies bent van hard werken, graag nieuwe dingen leert, efficiënt kunt werken en van plezier houdt op z'n tijd. Je moet níet bij Syfers komen werken als je van standaard werkzaamheden houdt en niet tegen veranderingen kunt. ”

Falco Huts
Falco Huts
Directeur
  • Hoofdkantoor in Zoetermeer
  • 48 medewerkers
  • 35% / 65%
  • Gem. leeftijd 33 jaar

Ontwikkelen binnen het bedrijf

De groei en ontwikkeling van medewerkers staat hoog op de agenda binnen Syfers. De financiële fiscale wereld is alsmaar in ontwikkeling, waardoor leren een continu proces is als je bij Syfers werkt. Je krijgt de mogelijkheid om je te verdiepen binnen je functie, maar het is ook mogelijk om je verder te ontwikkelen, zodat je kunt doorgroeien binnen Syfers. Ieder jaar wordt besproken welke doelen jij zou willen behalen en wat hiervoor nodig is, zodat jij de kans krijgt om jouw carrière vorm te geven.

Waarom werken bij Syfers

Dionne Heintjes
Dionne Heintjes
Senior Relatiebeheerder Controlling

Hiervoor was ik al werkzaam bij een ander accountantskantoor waar ik het niet meer naar mijn zin had. Per toeval benaderde Ivo mij via Linkedin voor een gesprek en ik was gelijk enthousiast. De vernieuwde werkwijze, de gezelligheid van het kantoor spraken mij direct aan en kort na het gesprek nam ik ontslag en ben ik begonnen bij Syfers.

Raymond van Rijn
Raymond van Rijn
Senior Relatiebeheerder Samenstelpraktijk

Na het afronden van mijn middelbare school ben ik de HBO-studie accountancy duaal gaan doen. Syfers zat toen nog in mijn woonplaats Bleiswijk en via hun website heb ik toen gesolliciteerd. Vooral door de mentaliteit binnen Syfers en de onderlinge omgang tussen collega's werk ik hier al ruim tien jaar.

Richard van Neck
Richard van Neck
Senior Relatiebeheerder Controlling

Wat mij aanspreekt in mijn werk binnen Syfers is dat je te maken hebt met klanten in verschillende soorten branches. Variërend van medisch specialisten tot groothandels in frisdranken en elektronica.

Michelle van der Made
Michelle van der Made
Relatiebeheerder Controlling

Na mijn afstuderen was ik op zoek naar een baan bij een vooruitstrevend kantoor. Via via ben ik bij Syfers terecht gekomen, en hier voelde het gelijk goed. Het gezellige team zorgt voor een goede sfeer op de werkvloer.

Rik Kwakkelstein
Rik Kwakkelstein
Relatiebeheerder Samenstelpraktijk

Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging, zo ben ik bij Syfers terechtgekomen. In een kort traject heb ik veel praktijkervaring opgedaan binnen het werkveld. Het is afwisselend werk wat goed te combineren valt met mijn studie

Ivo Schoffelen
Ivo Schoffelen
Directeur

Syfers is een vooruitstrevend administratie- en belastingadvieskantoor. Je werkt nauw samen met je collega's en je klanten. We zijn uiteraard bezig met cijfers en advies, maar het is bovenal mensenwerk. En dat maakt dit werk zo ontzettend leuk. Verder is ons motto work hard play hard. Voorbeeld daarvan is onze terugkerende buitenland reis met alle collega's.

Banen bij Syfers

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Het leven van ondernemers leuker én makkelijker maken. Met ons innovatieve boekhoudplatform bieden we ondernemers gemak en inzicht in bijgewerkte cijfers. Samen de ambities van ondernemers realiseren: zakelijk, privé en maatschappelijk.

‘Innovatief en vooruitstrevend blijven en nieuwe ideeën implementeren binnen de organisatie.’

Syfers