Werken bij Syfers

Syfers is een fullservice administratiekantoor. Met een betrokken team van financiële specialisten maken we het leven van ondernemers leuker én gemakkelijker. Ons team bestaat uit ruim 50 hoogopgeleide financiële professionals die meer dan 1.000 bedrijven bedienen, variërend van ZZP'ers tot ondernemingen in het Middenbedrijf (tot 250 medewerkers). Met innovatieve financiële oplossingen voor ondernemers behoort Syfers al jaren tot één van de meest innovatieve kantoren van Nederland.

Als onze collega maak je deel uit van een gezellige club die hard werkt en ook niet onbelangrijk, veel plezier maakt met elkaar. In de entertainmentruimte kun je even ontspannen bij een flipperkast of een collega uitdagen voor een potje tafeltennis. Maar er is geen garantie dat dat echt ontspannen is ;). Je kunt jezelf altijd nog terugtrekken in de inhouse gym. Hier heb je 24/7 toegang toe.

Iedere week wordt er afgesloten in de bar in het inspirerende kantoorpand. Kom je bij Syfers werken werken? Dan kun je in het najaar je koffers pakken want dan gaan we met het hele bedrijf een weekend weg, iets wat je niet wilt missen!

Je moet wél bij Syfers komen werken als je niet vies bent van hard werken, graag nieuwe dingen leert, efficiënt kunt werken en van plezier houdt op z'n tijd. Je moet níet bij Syfers komen werken als je van standaard werkzaamheden houdt en niet tegen veranderingen kunt.

Falco Huts
Falco Huts
Directeur
  • Hoofdkantoor in Zoetermeer
  • 48 medewerkers
  • 35% / 65%
  • Gem. leeftijd 33 jaar

Ontwikkelen binnen de organisatie

De groei en ontwikkeling van medewerkers staat hoog op de agenda binnen Syfers. De financiële fiscale wereld is alsmaar in ontwikkeling, waardoor leren een continu proces is als je bij Syfers werkt. Je krijgt de mogelijkheid om je te verdiepen binnen je functie, maar het is ook mogelijk om je verder te ontwikkelen, zodat je kunt doorgroeien binnen Syfers. Ieder jaar wordt besproken welke doelen jij zou willen behalen en wat hiervoor nodig is, zodat jij de kans krijgt om jouw carrière vorm te geven.

Waarom werken bij Syfers

Dionne Heintjes
Dionne Heintjes
Adviseur MKB

Hiervoor was ik al werkzaam bij een ander accountantskantoor waar ik het niet meer naar mijn zin had. Per toeval benaderde Ivo mij via Linkedin voor een gesprek en ik was gelijk enthousiast. De vernieuwde werkwijze, de gezelligheid van het kantoor spraken mij direct aan en kort na het gesprek nam ik ontslag en ben ik begonnen bij Syfers.

Raymond van Rijn
Raymond van Rijn
Senior Relatiebeheerder Samenstelpraktijk

Na het afronden van mijn middelbare school ben ik de HBO-studie accountancy duaal gaan doen. Syfers zat toen nog in mijn woonplaats Bleiswijk en via hun website heb ik toen gesolliciteerd. Vooral door de mentaliteit binnen Syfers en de onderlinge omgang tussen collega's werk ik hier al ruim tien jaar.

Richard van Neck
Richard van Neck
Senior Relatiebeheerder Controlling

Wat mij aanspreekt in mijn werk binnen Syfers is dat je te maken hebt met klanten in verschillende soorten branches. Variërend van medisch specialisten tot groothandels in frisdranken en elektronica.

Michelle van der Made
Michelle van der Made
Relatiebeheerder Controlling

Na mijn afstuderen was ik op zoek naar een baan bij een vooruitstrevend kantoor. Via via ben ik bij Syfers terecht gekomen, en hier voelde het gelijk goed. Het gezellige team zorgt voor een goede sfeer op de werkvloer.

Rik Kwakkelstein
Rik Kwakkelstein
Relatiebeheerder Samenstelpraktijk

Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging, zo ben ik bij Syfers terechtgekomen. In een kort traject heb ik veel praktijkervaring opgedaan binnen het werkveld. Het is afwisselend werk wat goed te combineren valt met mijn studie

Ivo Schoffelen
Ivo Schoffelen
Partner

Syfers is een vooruitstrevend administratie- en belastingadvieskantoor. Je werkt nauw samen met je collega's en je klanten. We zijn uiteraard bezig met cijfers en advies, maar het is bovenal mensenwerk. En dat maakt dit werk zo ontzettend leuk. Verder is ons motto work hard play hard. Voorbeeld daarvan is onze terugkerende buitenland reis met alle collega's.

Banen bij Syfers

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Het leven van ondernemers leuker én makkelijker maken. Met ons innovatieve boekhoudplatform bieden we ondernemers gemak en inzicht in bijgewerkte cijfers. Samen de ambities van ondernemers realiseren: zakelijk, privé en maatschappelijk.

‘Innovatief en vooruitstrevend blijven en nieuwe ideeën implementeren binnen de organisatie.’

Syfers