Werken bij Spielwork

Spielwork is gelanceerd in 2017 met als doel om het keurmerk te worden van eerlijke, visuele vacatures. Realistische vacatures zorgen voor verwachtingsmanagement, waardoor toekomstige werknemers niet voor verrassingen komen te staan. Door meer inzicht te geven in het dagelijkse werk en de cultuur, zorgt Spielwork voor een betere match tussen werkzoekenden en werkgevers.

“ Je moet níet bij Spielwork gaan werken als je veel structuur nodig hebt en niet zelf initiatieven kunt nemen. Je moet wél bij Spielwork gaan werken als je veel wilt leren en het leuk vindt om snel veel verantwoordelijkheid te krijgen. ”

Manus Aa
Manus Aa
Oprichter
  • Kantoor in Amsterdam
  • Actief in Nederland
  • 33% / 67%
  • Gem. leeftijd 30 jaar
  • Casual dresscode
  • Thuiswerkmogelijkheden
  • Team van 15 'Spielworkers'
  • Internationale ambities

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Het groeipad binnen Spielwork staat niet vast. Je krijgt de vrijheid om jezelf persoonlijk te ontwikkelen. Er is budget om (online) cursussen te volgen en omdat je veel samenwerkt met collega’s van alle teams, krijg je veel mee van verschillende disciplines. Het belangrijkste voordeel van een klein bedrijf is dat je zelf je baan kunt creëren. Als Spielwork hard groeit, dan groei jij mee.

Waarom werken bij Spielwork

Manus Aa
Manus Aa
Founder

Omdat ik een probleem zag in de markt en dat graag wilde oplossen. Het viel me op dat je na het lezen van een vacature nog steeds niet begrijpt wat een baan écht inhoudt. Vacatures moeten eerlijk, visueel en concreet zijn.

Kees Klein Hemmink
Kees Klein Hemmink
UX/UI Designer

Ik vond het cool dat ik het hele merk Spielwork kon opzetten. Daarnaast had ik ook het gevoel dat we er een sexy merk van konden maken :)

Cyrelle Kowalski
Cyrelle Kowalski
Key Accountmanager

Ik kom uit de sales en daar ligt ook wel mijn passie. Onder andere het contact met klanten en de begeleiding in het proces vind ik heel erg leuk om te doen, vandaar de keuze voor Account management. Toen ik hier kwam solliciteren voelde ik meteen een fijne sfeer en ik had direct een klik met Manus!

Roland Pastoor
Roland Pastoor
Co-founder / back-end developer

Manus en ik spraken elkaar toen Spielwork nog slechts een idee was. Ik was vooral enthousiast over de visie en het enthousiasme en zag de potentie ervan in.

Rolf van den Breemer
Rolf van den Breemer
Chief Operations

Spielwork heeft een fantastisch product dat zich bewezen heeft bij een scala aan klanten - we kunnen inspirerende succescases laten zien. Aannemen én behouden van goede mensen is voor organisaties cruciaal en Spielwork kan hier een belangrijke bijdrage aan leveren. We hebben een geweldig team staan om hier groots in te worden!

Floris Meurer
Floris Meurer
Key Account Manager

Met jaren recruitmentervaring was ik Spielwork weleens tegengekomen en enthousiast geworden over hun product. Toen ik ook nog eens de transparante vacature via een recruiter voorgelegd kreeg, wilde ik meteen op gesprek gaan. Voor mij is de omgeving net zo belangrijk als de inhoud, en na een aantal collega's te hebben ontmoet wist ik dat ik het hier heel goed zou hebben!

Julia Bos
Julia Bos
Redacteur

Gedurende mijn studie ben ik erachter gekomen dat ik schrijven en redactiewerk erg leuk vind. Na mijn afstuderen ben ik mijn zoektocht naar een baan begonnen en al gauw kwam ik de website van Spielwork tegen. Ik werd enthousiast van hun verhaal, en wist meteen: hier wil ik mijn kennis en vaardigheden verder ontwikkelen.

Thijs Lambalk
Thijs Lambalk
Sales Development Representative

Ik geloof dat een optimaal energieniveau de sleutel is tot alles. Om dat te bereiken, moet er een perfecte synergie zijn tussen lichaam en geest. We werken gemiddeld 40 uur per week, dus het is essentieel om een baan te vinden die bijdraagt aan je energieniveau. Dat is precies wat Spielwork doet; het spreekt mij erg aan dat Spielwork met eerlijke, visuele vacatures de inhoud en cultuur van zoveel banen laat zien.

Dylan de Haan
Dylan de Haan
Redacteur

Toen ik de vacatures van Spielwork ontdekte, sprak de visuele aantrekkelijkheid ervan mij erg aan. Tot nu toe lag mijn redactie-ervaring voornamelijk in de televisiewereld, maar de kans om bij te dragen aan de vacatures van Spielwork sprak me erg aan. Ik zag het als een goede kans om ook mijn tekstuele vaardigheden verder te ontwikkelen.

Banen bij Spielwork

Vakgebied
Er zijn meer vacatures beschikbaar in andere talen
Klik hier voor vacatures in het Engels

Wat is onze grootste uitdaging?

De grootste uitdaging van Spielwork is zo veel mogelijk bedrijven overtuigen dat eerlijke arbeidsmarktcommunicatie zorgt voor een betere match. Hoe meer bedrijven klant worden, hoe meer werkzoekenden kunnen ontdekken wat een baan écht inhoudt. Het is daarbij belangrijk dat de toegevoegde waarde van Spielwork kan worden bewezen met 'success cases' op basis van data. Daarom moet Spielwork meten welke werkzoekenden een baan vinden via Spielwork en of dat goede matches blijken te zijn.

‘Bewijzen dat onze vacatures voor een betere match zorgen.’

Spielwork