Werken bij Solvinity

Solvinity levert Secure Managed Cloud aan organisaties met hoge beveiligingseisen. Met innovatieve managed cloud oplossingen ondersteunt het bedrijf de (rijks-)overheid, gemeenten en toonaangevende organisaties in de financiële en zakelijke dienstverlening, zoals het ministerie van Justitie en Veiligheid, Politie Nederland, TransLink (OV-chipkaart), ING en ONVZ. Solvinity adviseert en ondersteunt organisaties in hun digitale transformatie en ontwerpt en bouwt de complexe platformen waarop bedrijfskritische applicaties veilig en optimaal functioneren. Daarnaast levert het bedrijf CI/CD, containertechnologie en ‘Stretched’ DevSecOps oplossingen voor softwareontwikkelaars.

Solvinity onderscheidt zich op het gebied van cybersecurity en compliance met een uitgebreid portfolio aan securitydiensten en -oplossingen en certificeringen volgens (inter)nationale normen. In 2021 haalde het bedrijf een jaaromzet van 59 miljoen euro. Kijk voor meer informatie op www.solvinity.nl, of volg Solvinity op LinkedIn en Twitter.

Je moet wél bij Solvinity komen werken als je wilt blijven groeien en steeds weer nieuwe dingen wilt leren. Je moet níet bij Solvinity komen werken als je geen passie hebt voor je werk en je het niet leuk vindt om met collega's en klanten samen te werken.

Dennis Storm
Linux Engineer
  • Actief in Nederland
  • Hoofdkantoor in Amsterdam
  • 275 medewerkers
  • 15% / 85%
  • Gem. leeftijd 42 jaar
  • Thuiswerkmogelijkheden

Ontwikkelen binnen de organisatie

Solvinity biedt ruime ontwikkelmogelijkheden aan, zoals functiegerelateerde basis- en loopbaanopleidingen. Na twee jaar in dienst heb je €1000 extra aan opleidingsbudget dat je zelf mag spenderen. Je kunt hierbij denken aan seminars, coaching, NLP of inhoudelijke cursussen, zo lang het maar in het bedrijfsbelang is. Jaarlijks bespreek je jouw persoonlijke opleidingsplan.

Waarom werken bij Solvinity

Sergey
Sergey
Junior Engineer - CE Team Member Olympus

Ik kom elke dag met plezier naar mijn werk en ik heb goede en professionele collega's die altijd klaarstaan om mij te helpen. Bij Solvinity kan ik mijn kennis en ervaring gebruiken en ik kan er nieuwe dingen leren om mijzelf te ontwikkelen.

Sander
Sander
Senior Cloud Engineer - team Public Cloud

Hiervoor was ik werkzaam bij een groot internationaal bedrijf waar ik op verschillende vlakken niet meer werd uitgedaagd. Een Recruiter van Solvinity sprak me erg aan door zijn persoonlijke benadering. Na een aantal gesprekken werd het steeds duidelijker voor mij: Solvinity is de werkgever waar ik op alle fronten weer uitgedaagd wordt. Van die keuze heb ik nog geen moment spijt gehad!

Banen bij Solvinity

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Een belangrijke uitdaging is het vinden van de balans tussen het hier en nu en de toekomst. We kunnen ons eindeloos bezighouden met de waan van de dag, maar uiteindelijk gaat het om het behalen van onze doelstellingen op de lange termijn: de implementatie van onze strategie en het toevoegen van waarde voor onze klanten en medewerkers. Dat kan uitdagend zijn voor de soms lastige, maar onvermijdelijke keuzes die we vandaag de dag moet maken.

‘Veilige en innovatieve IT-oplossingen maken en beheren die het verschil maken voor onze geweldige klanten.’

Solvinity