Werken bij Solvinity

Solvinity levert Secure Managed IT Services voor organisaties met hoge beveiligingseisen. Met innovatieve cloudoplossingen, outsourcing, managed hosting en Lango Workspace ondersteunt het bedrijf de overheid, gemeenten en toonaangevende organisaties in de financiële en zakelijke dienstverlening in hun digitale transformatie. Daarnaast levert Solvinity CI/CD, containertechnologie en ‘Stretched’ DevSecOps-oplossingen voor softwareontwikkelaars.

Solvinity onderscheidt zich op het vlak van cybersecurity met een rijk portfolio aan securitydiensten en -oplossingen en biedt met een meerderheidsbelang in securify.nl aanvullende diensten op het gebied van pentesting, red teaming en agile security.

“ Je moet wél bij Solvinity komen werken als je wilt blijven groeien en steeds weer nieuwe dingen wilt leren. Je moet níet bij Solvinity komen werken als je geen passie hebt voor je werk en je het niet leuk vindt om met collega's en klanten samen te werken. ”

Dennis Storm
Linux Engineer
  • Actief in Nederland
  • Hoofdkantoor in Amsterdam
  • 300 vaste medewerkers en 50 inhuurmedewerkers
  • 15% / 85%
  • Gem. leeftijd 42 jaar
  • Thuiswerkmogelijkheden

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Solvinity biedt ruime ontwikkelmogelijkheden aan, zoals functiegerelateerde basis- en loopbaanopleidingen. Na twee jaar in dienst heb je €1000 extra aan opleidingsbudget dat je zelf mag spenderen. Je kunt hierbij denken aan seminars, coaching, NLP of inhoudelijke cursussen, zo lang het maar in het bedrijfsbelang is. Jaarlijks bespreek je jouw persoonlijke opleidingsplan.

Waarom werken bij Solvinity

Danny
Danny
Solution Architect - Afdeling New Business

Ik ben bij Solvinity gaan werken voor de technische uitdaging, de groeimogelijkheden en de cultuur. De open cultuur waarin collega's elkaar helpen om gezamenlijk gave technische oplossingen te bouwen voor klanten.

Sergey
Sergey
Junior Engineer - CE Team Member Olympus

Ik kom elke dag met plezier naar mijn werk en ik heb goede en professionele collega's die altijd klaarstaan om mij te helpen. Bij Solvinity kan ik mijn kennis en ervaring gebruiken en ik kan er nieuwe dingen leren om mijzelf te ontwikkelen.

Sander
Sander
Senior Cloud Engineer - team Public Cloud

Hiervoor was ik werkzaam bij een groot internationaal bedrijf waar ik op verschillende vlakken niet meer werd uitgedaagd. Een Recruiter van Solvinity sprak me erg aan door zijn persoonlijke benadering. Na een aantal gesprekken werd het steeds duidelijker voor mij: Solvinity is de werkgever waar ik op alle fronten weer uitgedaagd wordt. Van die keuze heb ik nog geen moment spijt gehad!

Banen bij Solvinity

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Een belangrijke uitdaging is het vinden van de balans tussen het hier en nu en de toekomst. We kunnen ons eindeloos bezighouden met de waan van de dag, maar uiteindelijk gaat het om het behalen van onze doelstellingen op de lange termijn: de implementatie van onze strategie en het toevoegen van waarde voor onze klanten en medewerkers. Dat kan uitdagend zijn voor de soms lastige, maar onvermijdelijke keuzes die we vandaag de dag moet maken.

‘Veilige en innovatieve IT-oplossingen maken en beheren die het verschil maken voor onze geweldige klanten.’

Solvinity