Werken bij Sjouwenman Transport

Sjouwenman Transport is een jong, snelgroeiend familiebedrijf dat is opgericht in 2012. Het bedrijf streeft naar een zorgvuldige, maar spoedige afhandeling van het transport van de klanten, 24 uur per dag, zeven dagen per week. Sjouwenman Transport is altijd in beweging en elke werkdag vormt een leuke en leerzame uitdaging. Bij Sjouwenman Transport ben je deel van een snel groeiende en gezonde organisatie. Wij zorgen voor een plezierige werkomgeving, jij zorgt voor representatie en tevreden klanten: de grootste bedrijven van het land!

Je moet bij Sjouwenman Transport komen werken als je gemotiveerd bent en houdt van hard werken en diversiteit in je werkdag en -week.

Osman Kaya
Directeur Sjouwenman Transport
  • Hoofdkantoor in Wateringen
  • 60+ werknemers
  • Actief in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk
  • 18% / 82%
  • Gem. leeftijd 40 jaar
  • Bedrijfskleding

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Er zijn verschillende mogelijkheden om je als werknemer bij Sjouwenman Transport te ontwikkelen. Je kunt certificaten binnen de transportsector behalen bij een van de opleidingsinstituten waar nauw mee wordt samengewerkt. Het is ook mogelijk om nascholing te volgen, zoals Code95. Daarnaast kun je als C-Chauffeur doorgroeien tot CE-Chauffeur en zijn er binnen de kantoorfuncties veel mogelijkheden voor eigen initiatieven, zoals het leiden van grote en kleine projecten.

Waarom werken bij Sjouwenman Transport

Rachelle
Rachelle
HR Manager

Ik was altijd werkzaam bij grote bedrijven die al lang bestonden, waar doorgroeien erg moeilijk ging. Via via kwam ik bij Sjouwenman Transport terecht en ik voelde me direct deel van de Sjouwenman Transport - familie. Sindsdien gaat mijn ontwikkeling en carrière in sneltreinvaart.

Bram van Brakel
Bram van Brakel
Financieel medewerker & Junior planner

Ik begon bij Sjouwenman Transport als stagiair, maar er ontstond meteen een klik tussen mij en het bedrijf. Toen mijn stage was afgerond kreeg ik een baan aangeboden en sindsdien werk ik hier met veel passie en inzet!

Banen bij Sjouwenman Transport

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

De belangrijkste uitdaging voor Sjouwenman Transport is de klanttevredenheid: dit is onze nummer één prioriteit. Hoe meer tevreden klanten wij hebben, hoe meer vertrouwen wij creëren en hoe meer aanbod we hebben vanuit externe bedrijven. Daarom legt Sjouwenman Transport grotendeels de focus op flexibiliteit en betrouwbaarheid naar onze klanten toe.

‘Uitgroeien tot een van de grootste (inter)nationale transport-bedrijven binnen Europa.’

Sjouwenman Transport